Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ulan ev ısınmıyor, ayaklar buz tuttu alerjim olmasa kedi köpek bişey alıp ayaklarıma koyucam ısıtsın pezevenk şu ayak ısıtıcılardan mı alsam napsam hayır boru gibi doğalgaz faturası geliyor üstüne hala donuyoruz, sokarım böyle işin tahtakalesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 abi istanbula gidince en çok o koycak bana ya beleş doğalgaza alıştıydım en güzel lan aslında eve 2 tane ufo alsak ev arkadaşımla odalara koysak daha mı bütçeli olur acaba bi suyu ısıtsın kombi ha? ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 zaten sabah çıkcam akşam gircem eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 hacı izmirin havasından cok da farklı degil kışın ist,1-2 derece oynuyor,öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ya aynı şeyi dedim ev arkadaşıma ama mıymıy etti bilmiyorum ben sorucam bunu bikaç kişiye daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ya izmirde jeo vardı ya bizim kafamı rahattı ondan sabah akşam açık tutuyorduk gelen fatura belli zaten şimdi doğalgaz ürkütüyor beni, yani akşamları ufo yaksak sanki daha hesaplı olur gibi geldi bana 2 tane ufo çalışsa +kaç koyar ki faturaya, işe geldiğimden yatana kadar yancak onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Yarın Kartepe'ye kayağa mı gitsem günlük? Bugün bütün gün evde çok sıkıldım, yarın da aynı geçicek gibi duruyor. Hazır taze kar yağmış, pistler daha yeni açılıyor. Kalabalık falan da olmaz hem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 senko said: yani akşamları ufo yaksak sanki daha hesaplı olur gibi geldi bana 2 tane ufo çalışsa +kaç koyar ki faturaya, işe geldiğimden yatana kadar yancak onlarda deli elektrik faturasi gelir hic onermem. dogalgaz al, biraz tasarruflu kullan veya normal kullan, gerekiyorsa kendi harcamandan kis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 e abi diğer türlü de deli doğalgaz faturası gelmiyecek mi? ya şöyle anlatayım siz bi yapın hesabını 2 oda var biri biraz büyükçene diğeri bildiğin küçük bir oda. aktif sadece buralar kullanılıyor, yani doğalgaz yaksak sadece bu iki oda için yanacak + 40yıldabir ocak + su ısıtması işte. sabah evden çıkıp akşam gelcez ikimizde hani böyle bir case için ufo daha hesaplı olmaz mı eve geldiğimizden yatasaya kadar ufo yaksak, hem onlar çabukta ısıtorlar doğalgazın ısıtması daha uzun sürüyor ama ufo'da yüzeysel ısıtoyr bilemedim ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ufonun geldiği yerlerin yanar. diğer tarafın üşür. ya da yandım diye kapatırsın 2. saniye sonra donarsın. doğalgaz daha iyi bir ısınma sağlar her türlü. kullanmadığın odalardaki petekleri kapat. 2 oda açacaksan sadece baya iner faturan. kapat kapını da. gitmesin soğuk diğer odalara. sadece ufo ile ısınma yalan iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bi gittiğimizde ilk ay doğalgaz deniyelim bakalım ya annemde tırsma çok gelmez fatura diyo zorlasanız 100gelir size diyor dediğim gibi kullanırsak 100 gelirse de sorun değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ama şu ufonun ayak ısıtıcılarından kesin alcam geçenlerde gördüydüm burda özendim onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ya tamam öğrenci işi yaşayacaksınız da azcık zevkinizden kısın insan gibi yaşayın. benim fikrim tabi bu. ufo ile mutsuz mutsuz takılırsınız odanızda öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 senko said: ama şu ufonun ayak ısıtıcılarından kesin alcam geçenlerde gördüydüm burda özendim onlara kedi ısıtıcı olarak kullandıydı sanki biri onu ajbsfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 barbu said: ya tamam öğrenci işi yaşayacaksınız da azcık zevkinizden kısın insan gibi yaşayın. benim fikrim tabi bu. ufo ile mutsuz mutsuz takılırsınız odanızda öyle. herşeyden vazgeçerim ama zevklerimden asla sdfsdf gidip fakir gibi jb mi içiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 senko said: bi gittiğimizde ilk ay doğalgaz deniyelim bakalım ya annemde tırsma çok gelmez fatura diyo zorlasanız 100gelir size diyor dediğim gibi kullanırsak 100 gelirse de sorun değil zaten bize 230 geldi das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 nedion lan? nası yaktınız da öyle geldi getiirn jb'mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 oha abi 230 çok iyiymiş. geçen ay bana 210 geldi, bu ay 295. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 senko said: barbu said: ya tamam öğrenci işi yaşayacaksınız da azcık zevkinizden kısın insan gibi yaşayın. benim fikrim tabi bu. ufo ile mutsuz mutsuz takılırsınız odanızda öyle. herşeyden vazgeçerim ama zevklerimden asla sdfsdf gidip fakir gibi jb mi içiyim diğer türlü düşün bir de. kız eve geldiğinde ufo ile mi ısıtacaksın. krallar gibi doğal gaz yanan, sıcacık bir evde mi ağırlayacaksın. karar senin. ufolu evde kabanla oturan kız vs doğal gazlı evde seksi geceliğiyle oturan kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 kız gelse otutturmam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bu arada burda saçma sapan zaman öldürürken staj raporumu bitirmem gerekli bu gece. daha 5 sayfa yazdım. 20ye tamamlamam lazım. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 tüm apt yakınca çok gelmiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ben en alt kattayım, üst kattaki komşu yok 3 aydır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 saat ne vakit 2 oldu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar