Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

genelde dengede tutmaya çalışana daha çok zarar veriyor. ve hatanda da herkes daha çok zarar görüyor. ama şu da var şimdi, bir dostumla uydurduğumuz jonglör yaşam teorisi vardı, işte ikimizde de yapacak çok şey / az zaman / çok limitli imkanlar varken ele gelen sorunların sadece kendisini idame ettirecek kadarını, son derece limitli bir zamanda çözüp kenara atıyor ve bir sonraki sefer geri gelene kadar diğer sorunlarla ilgileniyorduk özetle.

yani jonglör gibi. sorun eline gelince, havaya at, diğer sorunun eline gelmesini sağla, onu da yolla yukarıya. diğeri ve diğeri ve diğeri.. ta ki o ilk sorun yeniden gelene kadar.

her neyse işte, bunu doğru düzgün yapabilmenin aslında bişileri geçiştirmek değil çözümü zaman alan veya çözülmesi çok zor olan sorunları çözebilmenin tek yolu olduğunu anlayabilmemin biraz zaman alması üzücü. sanırım bu düşünceyi azıcık fazla yukarıya atmışım ben ki düşene kadar bolca süre akıvermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel anlatmışsın ama sıralayabileceğim öncelik getirebilceğim sorunlar silsilesiyle boğuşmuyorum. keşke öyle olsaydı. çok sevdiğim insanlar arasındaki sıkıntılar nedeniyle arada kalmış bulunuyorum maalesef. ve tek ortak paydaları ben olduğum için dengeyi kurmak da bana düşüyor. falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi senin işin var, paran var, çoğumuza göre güzel bi hayatın var, hedeflerin-umutların var, geleceğin var..

üzgün olmak için ne sebebin var merak ediyorum aslında.

blabla

Dışarıdan size öyle gözüküyor abi, bi kere en möhüm olan sağlık yok. Bugün mü yarın mı acaba diye düşünmek, hiç bi bok yapamamak nasıl bi duygu senin de biliyor olman lazım. Bazı özel durumlardan dolayı da giderim her ay gelirimden fazla oluyor. Ben liseden beri hem çalışıp hem okudum hemde hastama baktım. Kimseden kuruş/gram destek almadan yabıyorum o 'işin' var dediğini dolayısıyla sürekli bi stres/yük oluyor üzerimde. (Hoş arada bir babamın gölgesine giriyorum ama oda çok gerekli olursa tıkanırsam falan.) Bir tek bende yok bu sorunlar tabi ki, pek daha dertli insanlar gerçekten çok kötü durumda olanlar vardır muhakkak. Her gün babam biraz daha yanımızda kaldığı için şükretmiyor değilim ama bu söylenmememi gerektirmiyor. Sonuçta insansıyım bende en azından sanalda bile olsa sızlanıp içimi rahatlatmam en büyük hakkım bence O_o

tl;dr => hepinizi döverim O_o

Sosyal ağlarda paylaş

Do not permit the events of your daily life to bind you, but never withdraw yourself from them.

adam haklı.

rüzgar esiyorsa bırak essin, yağmur yağıyorsa bırak yağsın. valla ben nispeten biliyorum dediklerinin iç yüzünü. ben de benzerlerini yaşıyorum, biliyorsun. ama gerçekten, bir arada ve anlık mutluluklardan huzur duyabilmek şart. yoksa sonuçları ağır oluyor ne olursa olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sağlık fena ya bende kaç haftadır şu yol mevzuyla ugrasıyorum şimdi biraz daha ıyıyım ılaç falanda alıyorum fakat bu seferde lanet olasıca dişim hafif sızlıyor bizim burda yakınlarda türkan saylan tıp merkezi var diş için randevu almak ıstıyorum dedim bana 5 ocak dediler ya. Allahtan ciddi degil dişim peki dedim 5 ocak olsun eger oyle çok agrım sızım olursa atlıcam gidicem medipole mecburen acile .
Sosyal ağlarda paylaş

abi senin de sıkıntın ani gelişme bekliyorsun gerçekten. ani ve sıradışı gelişmelerin çok imkanlı şeyler olmadığını anladığında daha da sakinlersin. sonuçta ne kadar çabalarsan çabala, değişimin kendisi adım adım, milim milim ilerleyen bir şey.

"gelişim yağmur altında yürürken ıslanmak değil, sis içinde yürürken ıslanmaktır" lafını da kenara bırakır ve kaçarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...