Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

bi taraftan da warmsprings'i izliyordum da.

benim gibi çekingen, tutuk, karamsar tavırlarını izlemek garip hissettirdi doğrusu.
işin saçma tarafı ise kardeşimin içeriden gelip "abi cnbce'de bi film var. arada gördüm de adam senin gibi konuşuyor yahu" diye gülerek gelmesi. aynı şeyleri düşünüyordum ben de, gülecek bi havada olmasam bile.

istesem dahi şu konuşmada dediğini zamanında yapamamanın ne kadar sıkıntısını çektiğimi anlatamam.
http://www.youtube.com/watch?v=amNpxQANk0M
said:
So first of all. Let me assert my firm belief that the only thing we have to fear is fear itself...
Nameless, unreasoning, unjustified terror which paralyzes needed efforts to convert retreat into advance.

artık adsız gerekçesiz mantıksız, tüm çabalarımı felç eden korkuyu duymamaya çalışıyorum. zor yoldan öğrendim gerçi.
olsun kazançtır.
Sosyal ağlarda paylaş

- peter, you told chris to act like a jerk to this girl?
+ well.. define "chris".

of ahahah, sçs family guy
lan yarın ders var ya, bi de 2 saatlik ders için git gel yapıcam okula
gerçi 3 derse girdiğim gün de var, o zaman da kafa haşat oluyor be, iyi böyle iyi
bi de bugün çok sıkıldım
yazı özledim, ne güzel havuza filan giriyodum her gün yüzüyodum ooh. bi de şu hale bak bütün gün oturuyorum götüm düzleşti yemin ederim.
bi gün okula yürümeyi denicem, gerçi o iş için müzik falan lazım yoksa çekilmez o yol. ama bi gün denicem işte, spor niyetine.
öerf çok sıkılıyorum lan, yatsam kalksam sıkılmaya devam edicem muhtemelen ama gene de yatıcam galiba, neyse şu femili gay bitsin de

lol içim üşüyor lan, hasta mı oluyorum yoksa? ne kadar korkunç
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyaya geldiğim torpaklardayım günlük, kuveyt teyim.
görmeyeli epey bi değişmiş buralar. Saddam olaylarından sonra epey durulduysa da şimdi baya hızlı bi gelişme sürecinde, uçuk kaçık projeler var fln, neyse.
Gönderdiğimiz malların ilk partisinde baya hata çıkmış,depi tuttuk onları ayıklamakla uğraşıyoruz. Amele pazarindan Afganlı adamları topladım onlara yaptırıyorum işi de, aşırı komikler :) tütün çiğniyolar,tabii onların tütün kafa yapan cinsten. Sapıtmasalar da baya eğlenceli bi hale geliyorlar :) òyle gırgır şamata gidiyor şimdilik bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara anlat merak ettik ailecek O_o

O_o

Garip bi haftaydı günlük, dün baya bi göz yaşı döktü çocukluk arkadaşım, öyle mal mal baktım sadece. Üzülme, zamanı gelmiş, kısfmet falan gibi bahaneler çok boş lan. Öylece duruyorum 'yanındayım ama elimden bi bok gelmiyor, sadece yalnız değilsin mümkün mertebe de olmayacaksın' içimden geçenler oluyor ama maksimum yapabildiğim şey kafasını omzuma koyup yalandan kafasını okşamak. Kütük gibi kalıyorum, acaip kasılıyorum falan, hele ki kız ise daha da beter oluyorum. İnsanlar çok mal yea bok gibi yaratılmışız ya da sonradan böyle olmuşuz bilemedim. O_o

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...