nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 cok bunaldım yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 KİKİKİİKİKİKİKİKİİKİKİKİKİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Kötü zamanlar geçiriyorum sağolsun etrafta destekten çok köstek olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ne yazık ki öyle abi ben de paylaşabileceğim kimsenin olmadığını farkettim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Bir yerden sonra sokarım böyle dünyaya ver ayarı gitsin diyip piç olası geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 bi taraftan da warmsprings'i izliyordum da. benim gibi çekingen, tutuk, karamsar tavırlarını izlemek garip hissettirdi doğrusu. işin saçma tarafı ise kardeşimin içeriden gelip "abi cnbce'de bi film var. arada gördüm de adam senin gibi konuşuyor yahu" diye gülerek gelmesi. aynı şeyleri düşünüyordum ben de, gülecek bi havada olmasam bile. istesem dahi şu konuşmada dediğini zamanında yapamamanın ne kadar sıkıntısını çektiğimi anlatamam. http://www.youtube.com/watch?v=amNpxQANk0M said: So first of all. Let me assert my firm belief that the only thing we have to fear is fear itself... Nameless, unreasoning, unjustified terror which paralyzes needed efforts to convert retreat into advance. artık adsız gerekçesiz mantıksız, tüm çabalarımı felç eden korkuyu duymamaya çalışıyorum. zor yoldan öğrendim gerçi. olsun kazançtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 - peter, you told chris to act like a jerk to this girl? + well.. define "chris". of ahahah, sçs family guy lan yarın ders var ya, bi de 2 saatlik ders için git gel yapıcam okula gerçi 3 derse girdiğim gün de var, o zaman da kafa haşat oluyor be, iyi böyle iyi bi de bugün çok sıkıldım yazı özledim, ne güzel havuza filan giriyodum her gün yüzüyodum ooh. bi de şu hale bak bütün gün oturuyorum götüm düzleşti yemin ederim. bi gün okula yürümeyi denicem, gerçi o iş için müzik falan lazım yoksa çekilmez o yol. ama bi gün denicem işte, spor niyetine. öerf çok sıkılıyorum lan, yatsam kalksam sıkılmaya devam edicem muhtemelen ama gene de yatıcam galiba, neyse şu femili gay bitsin de lol içim üşüyor lan, hasta mı oluyorum yoksa? ne kadar korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vakvak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 günlük ben copry şifremi unuttum hotmailinize yeni şifre gönderilmiştir diyor ama hotmailime gelmiyor şifrem . lütfen yardım et ' fake account için üzgünüm biraz mecbur kaldım' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 aha!selam! diş hekimi nüfusumuz tekrardan artıyor yuppi :) junk falan bakıyorsun değil mi, bir de özel mesaj dene modlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vakvak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ya evet :) mesaj attım gelir yakında cevap bekliyorum bakalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vakvak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 şu balona uyuz oluyorum -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bugün trafikte hiç sinirlenmediğim kadar sinirlendim oley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vakvak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 arabam var oley . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 vakvak said: şu balona uyuz oluyorum -_-ükütürsün vak vakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Far away, once so close But now you're far away You're still here with me But not like yesterday, so far Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kar yağmış mal gibi mutlu oldum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 nasıl ya, olm izmirde değil misin sen ne karı "oha hehehe istanbula da yağmıştır lan o zaman" diye düşündüm bi an, sabah ekmek almaya bakkala gittiğimi falan unutup açtım perdeyi baktım bi umut yarı kör bi şekilde ekmeği keserken elimi baya güzel kestim bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ankara'da kar yağıyor. ofisten karı seyrediyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Dünyaya geldiğim torpaklardayım günlük, kuveyt teyim. görmeyeli epey bi değişmiş buralar. Saddam olaylarından sonra epey durulduysa da şimdi baya hızlı bi gelişme sürecinde, uçuk kaçık projeler var fln, neyse. Gönderdiğimiz malların ilk partisinde baya hata çıkmış,depi tuttuk onları ayıklamakla uğraşıyoruz. Amele pazarindan Afganlı adamları topladım onlara yaptırıyorum işi de, aşırı komikler :) tütün çiğniyolar,tabii onların tütün kafa yapan cinsten. Sapıtmasalar da baya eğlenceli bi hale geliyorlar :) òyle gırgır şamata gidiyor şimdilik bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 şaka gibi şeyler yapıyorum lan. inanılmaz yani. 1 ay önce abi böyle böyle yapıcaksın deseler hastiri lan hayatta yapmam, yapmam değil yapabilemem bile öyle bişey derdim. inanılmaz gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 pff bi gün daha başladı,uyan kahvaltı et okula git pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 iyi oldum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bi ara anlat merak ettik ailecek O_o O_o Garip bi haftaydı günlük, dün baya bi göz yaşı döktü çocukluk arkadaşım, öyle mal mal baktım sadece. Üzülme, zamanı gelmiş, kısfmet falan gibi bahaneler çok boş lan. Öylece duruyorum 'yanındayım ama elimden bi bok gelmiyor, sadece yalnız değilsin mümkün mertebe de olmayacaksın' içimden geçenler oluyor ama maksimum yapabildiğim şey kafasını omzuma koyup yalandan kafasını okşamak. Kütük gibi kalıyorum, acaip kasılıyorum falan, hele ki kız ise daha da beter oluyorum. İnsanlar çok mal yea bok gibi yaratılmışız ya da sonradan böyle olmuşuz bilemedim. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=52CBv1AP8qg&feature=BFa&list=HL1323425073&lf=mh_lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar