Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

sevgili günlük
bir kerecik olsun yolda uyuyabileyim diye gece uyumadım, şimdi de hala uyumuyorum
akşam 22:25'te otobüs, 21:30'da taksimden servisine binicem
nolur bayılıp kalmıyım da kaçırmıyim şu otobüsü, sonra da yarın sabah evimin önünde açayım gözlerimi ne güzel olur
bi de yanıma horuldayan kokan ayı oğlu ayılar denk gelmez inşallah maşallah
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün uzuuuun zamandır ilk defa içinde et olan bir yemek yedim. Triple whopper mega menü mükemmel moral yaptı.

Gün içinde apple fanboilardan nefret eden biri oldugumu bilmeyen hatta apple fanboy ne demek onu bıle bılmeyen annemler iphone 4 almışlar sevinmedim demicem sevindim elbette ama o kadar parayı ona harcayana kadar ben neler alırdım o paralarla ona yanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kötü bi gün.. çalışan haftasonusu çarşamba planlarıyla güzel bir başlangıç fakat sonra hayvan gibi sıcakta kırılan gözlük sebebiyle kap kara olan göz altlarım, kısmaktan oluşan göz kaslarım sebebiyle arap bacı staylam.. sonrasında kedi canını kızları misali havası ile bastıran izmir yağmuru, araçta olmama rağmen benzin istasyonunda marketin girşindeki algida şemsiyesinin üzerinde biriken suyun omzundan boşalması ve arap bacı robokopa dönüşümüm.. dönüşte jamiroquai biletimi alırken kadının sormadan tek slip çekmesi.. tam herşey bitiyor derken ofis girişinde özgür izmir bayanının gazı köklemesi ile ıslaklığı körüklenen paçalarım.. hadi bay
Sosyal ağlarda paylaş

lawl münihte 5000 bislet sürücüsüne 40-180€ arasi ceza vermisler kirmizida geciyolar die.
neyse ki ben kirmizida arabalarla beraber bekliyorum. sanki ferrarimle beklercesine...
sen bislet kullanirken müzik dinliyosun HALT!!!! demeseler bari.

http://polpix.sueddeutsche.com/polopoly_fs/1.1100762.1306161627!/image/image.jpg_gen/derivatives/860x860/image.jpg

zuzuzu fotorafa gel. ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Küçücük çocuktum basketbol kursuna yazılmıştım ışık mıydı neydi hatırlamıyorum orhun ene vardı koç olarak.

Bildigin para verip falan gidiyoruz ama hani yeteneklı adamların gıttıgı yerlerden takım falan degil bildigin kurs.

Orhun ene gelip bana 'sen çok cips kola yiyip içiyor musun?' diye sormuştu bende tam o ara kilo almaya başlamışım bu pokemonların tasoları çıkıyor cipslerden falan o dönem. Evet dedim , 'ya basketi bırak ya cips kolayı dedi'.

O gün bugündür basketbolu anca mahallede oynarım.

İstiyorum ben ilerde koç oliim bişi oliim ama cidden 10-17 yaş arası çocuklarla full ilgileniim yıllarca amacım harbiden bu. Ama şunu yapabilmek şu yaş grubuna koç olabilmek için universitede spor okulları mı ne tırt bişi varmış orda da atletik atletik herifler demiyor ki kimse 100 kilo adam basketbol koçu olamaz mı ya? diye.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şişkoların basket sevgisi nedir ya..

ne kadar şişman adam gördüysem, -yan yatır yuvarla bowling oynarsın, öyle şişko- adamlar basketbol manyağı idi..

bu dediğim gerçek aslında ama ben böle diyince kızmayın olm. sağlığınıza tehdit olduğunu düşündüğümden böle söylüyorum. yoksa bana ne? di mi?

abi uyumam lazım, tatil falan gerek, iyi bişiler olsun bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle değil işte o . Zayıf olmak için cidden gündelik hayat standartımdan bir olayların kopması gerek. 'Insan gibi' yersem harbiden memnun olamam mutsuz olurum lan :D daha dogrusu zaten pek bişi yemiyorum da günde 2-3 litre kola içmezsem uyuyamam gece 1de çıkıp tekele kola almaya gitmişligim var cidden çok seviyorum kolayı :D

Onun dışında basketbolu seven ve şişman olmayan adam zaten genelde basketin içinde. Basketi sevip içinde olmayan adamda genelde şişman oluyor. Basit bir denklem aslında :D oynıyabilsem oynardım oynayamadıgım için 10-17 yaş arasında bir yerlerde koçluk yapmak cidden isterim hemde baya ama sanırım artık şansım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...