dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 uyandıktan sonraki 45sn-1dklık süre için her şeyin yolunda ve güzel olduğunu düşündüğün, gerçekliğin devreye girmediği, gavurun dediği kick in gibi böğrünüzden tekmelemediği o kısa süre var ya... ah işte ne harikadır o süre. sonra her şeyin olduğu gibi olduğu, değişen hiçbir şeyin olmadığı gerçeğini yaşayıp hmmmppfffff gibi bir ses ile doğrulup ayaklarımı hem gerçek anlamı ile hem de gerçekliğe ulaşma anlamı ile yere bastıktan sonra pffff diye burnumdan solurken dirseklerimi dizlerimin üstüne dayıyor ve facepalm çekiyorum. ama yine de o uyandıktan sonraki kısa süreli her şeyin yolunda ve güzel olduğunu düşünme ani ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 adam roman kahramanı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 çok kötü bi roman o zaman dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hakkatten ne öyle cok leş.ıyygh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 swtor oynamaktan gözler kan çanağı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 wastyrx said: =( =( geliyorum. raki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 iş hukukundan 95 almışım İKdan düşük bişey alırsam direkt memur olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sabah 10'da dersim vardı lan, şimdi uyandım ama of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ahah o duyguyu özledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 abi leş gibi bişi. bir de babam pek aramaz beni, bugün araycağı tuttu, sesini duymak için aradım falan dedi. sonra sesin kötü geliyor hasta mısın diye soruyor, diyemiyorum ki yeni uyandım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Gql7v8MG5kY&feature=player_embedded woz ile röportaj yap... en kötü soruları sor. T20 denediniz mi çok güzel di mi falan da de... teknolojiden anlamayan kadınların sadece kadın oldukları için belli görevlere atanması ne saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 13:09'da gelmesi gerekirken bikaç dakika daha erken gelen ve beni yarım saat mal gibi diğer otobüsü beklemek zorunda bırakan otobüsün sürücüsünü bigün dersten erken çıkıp öyle bir döveceğim ki saate her baktığında içi sızlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Kanamalı ülser hoşgeldin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Günlük;Bunaldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 günlük, olm bu göbek aldı başını gidiyo lan, sen bari bi dur de olm, bak beni dinlemiyo belki seni dinler. -hişş göbek olm bi dur artık lan, hadi lan, allasen bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 işler sarpa sarıyor günlük. kuveyte yolladığımız malların ilk partisinde baya hatalı ürün çıkmış :/ bugün son 4 container ı yollayacaktık, onlar öyle çıkınca bi gelelim onlara bakalım öyle yollayın dediler. şimdi adamlar gelecek onlar gezdir ağırla taşlara teker teker bak poff bi sürü iş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Siz ne iş yabıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 stark industries. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Taş maş dio olm hayali ihracat yapıo bunlar vergiden yırtmak için hsgfhgashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 daşş satıyoruz ;) sdf mermer ihracatla uğraşmaktayız. edik: bir mermerci olarak paticik e bi kıyağım olsun, BÜTÜN PATİ AHALİSİNİN MEZAR TAŞLARI BENDEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Vasiyetime ekliyorum hemen; mezar taşlarım dragondan. Yarın falan öldüğümde yok ben öyle demek istemediydim deme sonra? =P Bu sayfanın linkinide vereceğim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 YAŞASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: daşş satıyoruz ;) sdf mermer ihracatla uğraşmaktayız. edik: bir mermerci olarak paticik e bi kıyağım olsun, BÜTÜN PATİ AHALİSİNİN MEZAR TAŞLARI BENDEN! yarın bigün editler fln şu şurda kalsın böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Hiç =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar