Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uyandıktan sonraki 45sn-1dklık süre için her şeyin yolunda ve güzel olduğunu düşündüğün, gerçekliğin devreye girmediği, gavurun dediği kick in gibi böğrünüzden tekmelemediği o kısa süre var ya...

ah işte ne harikadır o süre.

sonra her şeyin olduğu gibi olduğu, değişen hiçbir şeyin olmadığı gerçeğini yaşayıp hmmmppfffff gibi bir ses ile doğrulup ayaklarımı hem gerçek anlamı ile hem de gerçekliğe ulaşma anlamı ile yere bastıktan sonra pffff diye burnumdan solurken dirseklerimi dizlerimin üstüne dayıyor ve facepalm çekiyorum.

ama yine de o uyandıktan sonraki kısa süreli her şeyin yolunda ve güzel olduğunu düşünme ani ne güzel.
Mesaj tarihi:
abi leş gibi bişi. bir de babam pek aramaz beni, bugün araycağı tuttu, sesini duymak için aradım falan dedi. sonra sesin kötü geliyor hasta mısın diye soruyor, diyemiyorum ki yeni uyandım diye.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=Gql7v8MG5kY&feature=player_embedded

woz ile röportaj yap...
en kötü soruları sor.
T20 denediniz mi çok güzel di mi falan da de...

teknolojiden anlamayan kadınların sadece kadın oldukları için belli görevlere atanması ne saçma.
Mesaj tarihi:
13:09'da gelmesi gerekirken bikaç dakika daha erken gelen ve beni yarım saat mal gibi diğer otobüsü beklemek zorunda bırakan otobüsün sürücüsünü bigün dersten erken çıkıp öyle bir döveceğim ki saate her baktığında içi sızlayacak
Mesaj tarihi:
günlük, olm bu göbek aldı başını gidiyo lan, sen bari bi dur de olm, bak beni dinlemiyo belki seni dinler.

-hişş göbek olm bi dur artık lan, hadi lan, allasen bak.
Mesaj tarihi:
işler sarpa sarıyor günlük.
kuveyte yolladığımız malların ilk partisinde baya hatalı ürün çıkmış :/ bugün son 4 container ı yollayacaktık, onlar öyle çıkınca bi gelelim onlara bakalım öyle yollayın dediler. şimdi adamlar gelecek onlar gezdir ağırla taşlara teker teker bak poff bi sürü iş :/
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

daşş satıyoruz ;) sdf

mermer ihracatla uğraşmaktayız.

edik: bir mermerci olarak paticik e bi kıyağım olsun, BÜTÜN PATİ AHALİSİNİN MEZAR TAŞLARI BENDEN!

yarın bigün editler fln şu şurda kalsın böyle
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...