Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

lan 2 saat derste ugrastik, 2 gundur evde ugrasiyorum, elle tutulur bisey yapamadim sinava. 3 alicam, dersten kalicam, okuldan atilicam. research proflarina ders verdirenlere lanet olsun. kolay ders secmeyen kafama sicayim.

internetten şundan 2 tane al:http://www.a2armory.com/bhbaaxemewe.html
mp3 playerına mehter.mp3 ü koy, profların kapısını kırıp hepsini kes, allah diye bağırmayı unutma, en yakın kanalizasyona kaç,

profit.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Mr_Hand said:

Mr_Hand said:

yeaaa tribini de seni de be...

defol git ulan. senle mi uğraşıcam.

edit: sana değil bu fedecim, salak hatuna yazıyorum bunu, kafam da güzel, sabah da arabayla origami yaptım. ehe.

NEEXXT :D

olm bi durul lan

adam install wizard gibi devamlı next'e basıyor

AHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük,

*sighs*

nereden başlasam bilemiyorum. eyes wide shut'ı izledim geçende. nedense huzur içinde uyuyamıyorum o geceden beri. kötü kötü rüyalar görüyorum hep. kabustan uyanınca tekrar uyuyorum ama uyandığımda sanki o kabustan kalktıktan sonra hiç uyumamışım gibi halsiz oluyorum. şöyle doya doya deliksiz bir uyku çekmek istiyorum.

( ̄。 ̄)~zzz

canım sürekli bişilere sıkılıyor ama neye sıkılıyor bilmiyorum. bişilerden hıncımı çıkarmak istiyormuşum gibime geliyor hep.

(ノ゜-゜ )ノ ┬──┬
(┛◉Д◉)┛彡 ┻━┻

sürekli sanki böyle boğazımda düğümlenmiş bişi varmış gibime geliyor. hiçbişi zevk vermiyor. bir tek kitap okurken falan keyfim yerine geliyor biraz. film/dizi falan izleyemiyorum. Beşinci dakikasında bayıyor direk.

┐('~`;)┌

Neyse bişi var çıkacak ama dur bakalım.

Öptüm. (^3^)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

next

Mr_Hand said:

Mr_Hand said:

yeaaa tribini de seni de be...

defol git ulan. senle mi uğraşıcam.

edit: sana değil bu fedecim, salak hatuna yazıyorum bunu, kafam da güzel, sabah da arabayla origami yaptım. ehe.

NEEXXT :D

olm bi durul lan

adam install wizard gibi devamlı next'e basıyor

AHAHAHAHA (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...