Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mr_Hand said: yeaaa tribini de seni de be... defol git ulan. senle mi uğraşıcam. edit: sana değil bu fedecim, salak hatuna yazıyorum bunu, kafam da güzel, sabah da arabayla origami yaptım. ehe. NEEXXT :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 adam kendini alıntılamış narsist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 NolaxThensbane said: adam kendini alıntılamış narsist al canım benim, geri kalma (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 foreveraloneguy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 aquila said: lan 2 saat derste ugrastik, 2 gundur evde ugrasiyorum, elle tutulur bisey yapamadim sinava. 3 alicam, dersten kalicam, okuldan atilicam. research proflarina ders verdirenlere lanet olsun. kolay ders secmeyen kafama sicayim. internetten şundan 2 tane al:http://www.a2armory.com/bhbaaxemewe.html mp3 playerına mehter.mp3 ü koy, profların kapısını kırıp hepsini kes, allah diye bağırmayı unutma, en yakın kanalizasyona kaç, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mr_Hand said: Mr_Hand said: yeaaa tribini de seni de be... defol git ulan. senle mi uğraşıcam. edit: sana değil bu fedecim, salak hatuna yazıyorum bunu, kafam da güzel, sabah da arabayla origami yaptım. ehe. NEEXXT :D olm bi durul lan adam install wizard gibi devamlı next'e basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 asdfadsfgSDASFDSDGasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 senko said: Mr_Hand said: Mr_Hand said: yeaaa tribini de seni de be... defol git ulan. senle mi uğraşıcam. edit: sana değil bu fedecim, salak hatuna yazıyorum bunu, kafam da güzel, sabah da arabayla origami yaptım. ehe. NEEXXT :D olm bi durul lan adam install wizard gibi devamlı next'e basıyor AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 sevgili günlük, *sighs* nereden başlasam bilemiyorum. eyes wide shut'ı izledim geçende. nedense huzur içinde uyuyamıyorum o geceden beri. kötü kötü rüyalar görüyorum hep. kabustan uyanınca tekrar uyuyorum ama uyandığımda sanki o kabustan kalktıktan sonra hiç uyumamışım gibi halsiz oluyorum. şöyle doya doya deliksiz bir uyku çekmek istiyorum. ( ̄。 ̄)~zzz canım sürekli bişilere sıkılıyor ama neye sıkılıyor bilmiyorum. bişilerden hıncımı çıkarmak istiyormuşum gibime geliyor hep. (ノ゜-゜ )ノ ┬──┬ (┛◉Д◉)┛彡 ┻━┻ sürekli sanki böyle boğazımda düğümlenmiş bişi varmış gibime geliyor. hiçbişi zevk vermiyor. bir tek kitap okurken falan keyfim yerine geliyor biraz. film/dizi falan izleyemiyorum. Beşinci dakikasında bayıyor direk. ┐('~`;)┌ Neyse bişi var çıkacak ama dur bakalım. Öptüm. (^3^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 son 2 senemin en boktan 2 haftasını yaşadım.peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 senko said: next Mr_Hand said: Mr_Hand said: yeaaa tribini de seni de be... defol git ulan. senle mi uğraşıcam. edit: sana değil bu fedecim, salak hatuna yazıyorum bunu, kafam da güzel, sabah da arabayla origami yaptım. ehe. NEEXXT :D olm bi durul lan adam install wizard gibi devamlı next'e basıyor AHAHAHAHA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 o değil de, olay geçti bitti halen triplere giriyo. iyice delirtti sildim her türlü yerden asdasdasd telefonumun şarjının bitmediğini biliyomuş. e eben bitti işte, bi yer bulduk, şarj ettim. sonra da açtım telefonu zaten. Bu ne lan ortaokula mı gidiyosun?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Spora verecem kendimi günlük, bugün ufaktan başladım dizim yüzünden yavaş yavaş yükseltirim mesafeleri ve setleri. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Olm askerlik kararını bozdurabiliyormuşuz galiba hemen gidip kilo vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 hahahaha nooolduuuu??? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 sıcacam daha önceden söyleseydiniz ya aralıkta giderdim. şimdi çatışma vaktinde gidecez pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 olm günlük çok acaip kafalardayım. yatmadan önce açtım gugıl örtü sky moda aldım, beethoven falan çalıyo, yıldızları inceliyorum. edit:ve internet koptu. sasdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 yavas yavas toparlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hristiyan olsaydım kesin quaker olurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sabah ise gidecen uyu sabah ise gidecen uyu sabah ise gidecen uyu sabah ise gidecen uyu sabah ise gidecen uyu sabah ise gidecen uyu sabah ise gidecen uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Rüya çok gerçek gibiydi ya, uyandığımda anlamadım bile rüya olduğunu.. Koydu sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Bugun yolda hic sikinti cekmedim derse girince tuvaletim geldi rahat ciktim dersten cok guldum gec dank etti bugun bagirsaklara demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 alarm çaldıktan sonra tekrar uyuma olayı garibime gitti lan bugün genelde zart diye uyanırım da bugün 20 dk daha uyuyup uyandım mesela hani o 20 dakikada aklımdan geçen rüya benzeri şeyler çok mu önemliydi de 20 dakika daha uyudum nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 1 Haftadır sallaya sallaya son gune bıraktıgım,hatta 3 saat sonra teslim etmem gereken ödeve nihayet kütüphaneye gelip basladım,bitcek umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar