Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ne fark var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Aslında 9'da Nişantaşı'nda olucak şekilde hazır ol demişlerdi ben yanlış yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 9'da çıkcakmış gibi hazır ol demek; en erken 9'da çıkarsın ama muhtemelen 9'u geçer, sen yine de 9'da çıkcakmış gibi davran eğer biz erken hazır olursak bi de seni beklemeyelim demek 9'da buluşcakmış gibi hazır ol demek için de geçerli üstteki tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ben her an cikicak gibi hazirim. benimle cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Arabam olsaydı bari 3-5 tur atardım. 10'dan önce çıkmazlar şimdi kesin ühüüüüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 w3schools olmasa napardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 napae said: Arabam olsaydı bari 3-5 tur atardım. 10'dan önce çıkmazlar şimdi kesin ühüüüüü. yeni araba almadımıydın sen ya güzel bişi aldıydın hemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Albümdekini mi diyosun? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bilmiom ki öyle bi aklımda kalmış nazın güzel bi arabası var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Albümdekini diyosundur. O bakımda ya hehheh Bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Halbüsü üzgünken içmezmiştim nooldu ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 az daha dayan be, geliyorum salı-çarşamba fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ben yarın geliyorum hahaytth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ne zaman geleceğim belli olsun bi doplaşalım o zaman, cumhuriyet bayramı kutlamasını kaçırmıştım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 doplaşalım anam. iş çıkışı boşum ben hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bugün patronla atölyede baya baya kavga ettik çalışanlar işi bırakıp bize falan baktı çarşamba günü işten çıkacam çıkar ayak ortamı geriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hehehehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yeaaa tribini de seni de be... defol git ulan. senle mi uğraşıcam. edit: sana değil bu fedecim, salak hatuna yazıyorum bunu, kafam da güzel, sabah da arabayla origami yaptım. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Şeytan diyor ki git al bir mıknatıs adamların bütün harddisklerini sıfırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Evin yolunu karıştırdım kayboldum günlük ama 30 saniye falan sürdü. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 lan 2 saat derste ugrastik, 2 gundur evde ugrasiyorum, elle tutulur bisey yapamadim sinava. 3 alicam, dersten kalicam, okuldan atilicam. research proflarina ders verdirenlere lanet olsun. kolay ders secmeyen kafama sicayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bu saate kadar sapıklar gibi j-pop dinledim iyi bok yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zielpunkt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bu saate kadar g-jop dinleyen birinin yorumunu arkadaşa anlattım 2dk muhabbetini çevirdik sapıklar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 senko said: bu saate kadar sapıklar gibi j-pop dinledim iyi bok yedim. http://i.imgur.com/SQNgb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar