Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kayışdağ inönü mahallesinde oturuyorum hergün kadıkoy veya üsküdara gitmem gerekiyor beşiktaşa geçiyorum bahçeşehir üniversitesinde okudugum için hemen iskelelerin orda okul. Hergün e5 trafiginin allahını çekiyordum sıkıntı yoktu sonra bir anda ortaya çıktı hatta şimdi iyiyim yine 2 saat yol çeken adamım hatta tatile falan giderken 3-5 saatte çekerdim en fazla tuvaletim falan gelirse tutardım bir yerde durunca girerdim 2 hafta evvel evin yanında ki eczaneden ılaçların tamamını alamadım 1 tane kaldı gelir alırım sonra onu dedım eve dondum o derece delirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 istanbul trafik yönünden berbat iyiki lan kadiköyden eve çık fln diyenlere kulak asmamışım da ataşehirden tutmuşum. ha yine salaklık yaptım istanbulu bilmedğimden, ümraniye kötü semt tutma fln dediler korkuttular beni ondan ataşehirde tuttum. yoksa gider ümraniye de tutar işe yürüye yürüye giderdim. istanbulun trafiği ankaranın soğugu çekilmiyor arkadaş. tahmin edin hem trafik olmayan hem soğuk olmayan güzide şehrimiz hangisi... çiğdem domat asfalya gevrek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Umutsuz vakayım la aleni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 pogodi said: kır düğünü istiyorum evleniyonmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 evet ^^ yaz sonu muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 pogodi said: evet ^^ yaz sonu muhtemelen. aa hayırlı olsun. kiminle? davetli miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 asinanyavuz said: pogodi said: evet ^^ yaz sonu muhtemelen. aa hayırlı olsun. kiminle? davetli miyiz? sensiz düğün olur mu? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 olmaz, evet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 son sınavım düdüdüt. oturdum bu saate kadar çalıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Evden çalışayım dedim az ama demez olaydım ya. Annem odaya girip girip bişilerden söyleniyor. Sana dolap alalım, annanen ne yaptı ki arada bi konuşalım. Naaptın şimdi diğer işini? Başladınız mı satmaya. Babanı da götürsene ofise evde sıkıldı bak adamcağız. Gazete alsana yavruşuuum ouyh yerim seni ben *gelip sarılır* İmdat lan! Gelsin şu bilgisayarcı versin pcyi gideyim ofise T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 patron adamsın dedik bağrımıza bastık evde çalışıyorsun diye mızmızlanıyon, döverim seni çok pis döverim. pazartesileri sevmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Çalışamıyorum diye söyleniyorum. Annem özlemiş beni herhalde ahaha sürekli bi bahane bulup dalıyor odaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Norak said: hiçbirşeyden ışık yaratılmış günlük, http://www.nature.com/news/2011/110603/full/news.2011.346.html let there be light, veya bizdeki haliyle NUR NURANİ gerçekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sigarayı bıraktım. Hamuru ve şekeri kestim. Yarın spora gidiyorum. 1 hafta sürer heralde sjdfks Gerçi hiç bi zaman sigara bağımlısı olmadım. Şekere hamura kaldığım yerden devam etsem, sporu bıraksam bile sigarayı bu sefer bıraktım. Küçücük ciğerlerime yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 "aay benimi çiziyosun ^^" diyen kızlar, hyr sizi cizmiyorum. cizsem bilirsiniz mrk etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 aaa daesu ilkokula gidiyomuş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sen öyle söyleyince bazı şeylerin degişmedigini farkettik tekrar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 beynim şıp şıp akıyor burnumdan allah java server faces'in bin belasını versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 dasaaa said: napae said: Haribo altın ayıcıııııık <3 bir de goldbãren kendisini seven yok sanıyordu. "goldbãren"se sahtedir o. çin versiyonu. kullanılmış prezervatif ve radyoaktif atıklardan yapıyorlar, sığır jelatini değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 napae'ye geçmiş olsun o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sen yazamıyosun abi doğrusunu. suç atma millete geçen ben de yedim. ne yalan söyliyim bişeye de benzemiyor. GERÇEK MEYVE SULU yazıyor ama %2.5 falan bi oran var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 fakirliğin çaresi olarak konuşma tuşuna basıp MOTHERLODE yazabilsek keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 işyerine biri baklava getirmiş ohş ağzım dadlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar