Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Kayışdağ inönü mahallesinde oturuyorum hergün kadıkoy veya üsküdara gitmem gerekiyor beşiktaşa geçiyorum bahçeşehir üniversitesinde okudugum için hemen iskelelerin orda okul.

Hergün e5 trafiginin allahını çekiyordum sıkıntı yoktu sonra bir anda ortaya çıktı hatta şimdi iyiyim yine 2 saat yol çeken adamım hatta tatile falan giderken 3-5 saatte çekerdim en fazla tuvaletim falan gelirse tutardım bir yerde durunca girerdim 2 hafta evvel evin yanında ki eczaneden ılaçların tamamını alamadım 1 tane kaldı gelir alırım sonra onu dedım eve dondum o derece delirmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul trafik yönünden berbat
iyiki lan kadiköyden eve çık fln diyenlere kulak asmamışım da ataşehirden tutmuşum.
ha yine salaklık yaptım istanbulu bilmedğimden, ümraniye kötü semt tutma fln dediler korkuttular beni ondan ataşehirde tuttum. yoksa gider ümraniye de tutar işe yürüye yürüye giderdim.

istanbulun trafiği
ankaranın soğugu çekilmiyor arkadaş.

tahmin edin hem trafik olmayan hem soğuk olmayan güzide şehrimiz hangisi...
çiğdem domat asfalya gevrek...
Sosyal ağlarda paylaş

Evden çalışayım dedim az ama demez olaydım ya. Annem odaya girip girip bişilerden söyleniyor. Sana dolap alalım, annanen ne yaptı ki arada bi konuşalım. Naaptın şimdi diğer işini? Başladınız mı satmaya. Babanı da götürsene ofise evde sıkıldı bak adamcağız. Gazete alsana yavruşuuum ouyh yerim seni ben *gelip sarılır* İmdat lan! Gelsin şu bilgisayarcı versin pcyi gideyim ofise T_T
Sosyal ağlarda paylaş

Sigarayı bıraktım. Hamuru ve şekeri kestim. Yarın spora gidiyorum.
1 hafta sürer heralde sjdfks

Gerçi hiç bi zaman sigara bağımlısı olmadım. Şekere hamura kaldığım yerden devam etsem, sporu bıraksam bile sigarayı bu sefer bıraktım. Küçücük ciğerlerime yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...