Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 camı açıyorum temiz hava gelsin diye, soba dumanı bok dumanı giriyor içeri anasını satiym sanki ocak ayındayız amma değerliymiş herkesin poposu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 üşüyoruz yavuz reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ameliyat olurum yea np Yeni takımı falan giydim de çogzel oldum lan. Güzel seçmişiz aferin bana =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Öp geçsin o zaman...,,,,,,,,,....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ya bişeyi yok ya. gördüm ben. turp gibi turp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 günlük petshopa gri scottish fold yavrusu gelmiş 65 günlük, gördüğüm en komik yavru sanırım, tam bir dramatic cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 fede said: ya bişeyi yok ya. gördüm ben. turp gibi turp hehe hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 gözümde arpacık çıktı, ve su an ilk günü, gittim göz doktoruna ölçüm falan yaptı sonra 2 tane damla 1 tane merhem yazdı ve en acı haberi verdi :S sol göz - sağ göz olarak = 0.50 - 0.75 astigmat varmıs. Kör olacam kööööör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bişicik olmaz geceleri araba kullanırken gözlük takarsın fazlasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Behzat amirim haklıymış. Bir sabah, bir öğlen, üç tane de akşam en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 e bende de var o kadar astigmat ne körü ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Körsün olm sen zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ahmetlere maşallah günlüüük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ve patron primle imdada yetişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ev arkadaşım "sen bayramdan döndüğünde ben sigarayı bırakmış olucam" dedi çok mutlu oldum lan, başarır inş onun dışında yemek yemem lazım çok acıktım onun dışında yarın sabah izmire uçağım var, ana baba vs hasreti gidericem oh yes. yalnız bayramdan sonraya ödevleri sınavları yığdılar kol gibi girmez inş ve inş diyerek bitirelim bu mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 İleride ünide öğretim görevlisi falan olursam kitap açık sınav yapıcam lan. Daha fena çakıyo millet. Isı transferi kitap açık giriyosun. gerçi kapğalı girmek mümkün değil bi allahın kulu ezberleyemez o kanunları. "Kitap açık nasılsa lan elbet bişeyler karalarız" diyenleri mi ararsın, "Olm çözümlü örneklerden falan bakar bişeyler yaparız" diyeni mi sfsafsa Bide inanılmaz bi özgüven veriyor vücuda. OLM KİTAP AÇIK LAN NE ARARSAN VAR FORMÜL FALAN diyosun. Sınavda önsözü yazın diye sorsa önsözün yerini bulamazsın o psikolojiyle tabi asdasfas Kaç gündür aklımdaydı bak bugün yazayım dedim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Az kalsın tenhada sıkıştırılıyordum günbük. Sıkıştırsa hayır demezdim sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Abi uf aseksüel misiniz sıkıştıaydı yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Hatundu sigılcım sıkıştıracak olan, pekte güzeldi ama büyük biraz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi çok yorgunum atla arabaya gel bi döveyim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Büyük olsun nolucak seneye de giyersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 wastyrx said: Hatundu sigılcım sıkıştıracak olan, pekte güzeldi ama büyük biraz sdf bişey olmaz :D bacak da sakat kaçamazdın ehauheuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Abimin arkadaşı yea tehlikeli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Abi dediğin ne ya. Tek kalemde silinir böyle bi durumda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar