senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 git tabi bugun çok yoruldum bende, ama jsf konusunda ağır amma emin adımlarla ilerliyorum, bayramdan sonra bir jsf gurusu olma planım var, ne kadar tutar süpheli. bide daha önce web'in w'sine girmemiş adamım. hep zor gözüküyor bu işler diyordum hakketen çok zor, pure c'yi tercih ederim şunlara. glassfish'i ayrı dert, tomcat'i ayrı dert, faceler ayrı dert, syntax berbat zaten... işin en kötüsü arka planda ne oluyor ne bitiyor hiçbi fikrim yok, yazdıklarım çalışıyor ama tomcat napıyor, o variable'ları nerde tutuyor ne kadar tutuyor, ne nereye point ediliyor hiçbi fikrim yok allah kolaylık versin diğer web developerlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 doktor iyidir git git, bide bugün öğrenci kimliğim geldi kurstan, ocak 16 da başlıyo dersler, 7 ay sürücek 300 saatlik bi maraton... mac'dan girip illustrator ps dreamweaverdan cıkıcaz inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bugün oradan oraya topalladım ve çok yoruldum. ABV mottom oldu aleni. 2005te yapılmış evin ruhsatı, kullanma izin belgesi projesi tamamen kayıp. Tapuda da yok, ama tapular var. Kredi miktarı da çok yüksek olduğu için yarın işi geri vereceğim uğraşamam valla. Zaten en iğrenç bölgede falan. Yarın avkatımın bürosuna gidiim bi çayını içip bulaşığını yıkayayım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 olm geçmedi mi senin bacağın hala yafs bende önce dizi seyredeyim sonra telekomünikasyonun engin denizine açılayım yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Daha 1 ayı var ya temiz. Çok daha rahat yürüyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 aa sana noldu ya geçmiş olsun.herkeste bi sakat durum=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Dizim döndü, böyle bi çıkıp geri girdi yerine. Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Yılmadım, tırmalamaya devam ettim. En sonunda özeti allah belanı versin olan, ondan gelen mesajla pes ettim. Günlük, hadi dışarı çıkıp içelim diyicem de, üzerine kamyon sürdüğümün şehrinde gidecek yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ev arkadaşımın kuzeni geldi kız spastik gibi parmaklarını böyle kıracak gibi çıtırdatıyor lan içim kötü oldu ağzına böyle ayakkabımla vurasım geldi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Perşembe, cuma, cumartesi tüm otobüsler doluymuş Antalya-Isparta arası Kamil Koç'ta. Yarın sabaha 11:00'de bilet bulabildim Antalya'ya gidicek Isparta Petrol'den. Şimdi işin yoksa bavul kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 geçmiş olsun. edit: noluyo lan nereyi okuyup bunu yazdığımı bulamadım. sdfds artık kim üstüne alınırsa =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Teşekkür ederim canıms ^_^ Bugün için düşüncelerim; yat uyu ne işin var sokaklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 mantarlı sucuk yabtım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 vvastiriks geçmiş olsun yürüyememek büyük sıkıntı. nasıl döndü peki diz? merak ettim. bağların kopmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Fatihin borçluları çekiçle vurdular. Bilmiyorum koptu mu kopmadı mı, daha detaylı baktıramadım. Teşekkür ettim birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hmm ne yesem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 selam günlük 2 bucuk aylık bir aradan sonra yeniden evimdeym 2 haftam var sonra dogubayazıt a karakola gidicem bi 9 ay da orası var.öle iste ben yne gitmeden ugrarım.bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hiçbişi yemedim bu arada bi ara aklım aspava'ya gitti geldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Bize gel. Tavuklu pilav var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ben de zeytinyağlı fasulye yapıyorum ama gelmen 2 saat sürebilir (uçakla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hakan'a uğrayıp ordan sina'nın yanına geçmeye karar virdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Gelmedi totoş. Kandırıyor Sina inanma.....,,,,,,,,,,,,,........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 telefonumu kaybettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 diz bi kere çıkınca (hele dönerse) mutlaka yan bağlar (veya çapraz bilmiyorum tam sdf) kopuyor. koşamıyosun ama yürüyosun iyileşince, sık sık çıkıyor diz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 tam olarak dönmemiştir herhalde diz, dönerse ön çaprazlar kopuyor zaten. ameliyat olmazsan da ömür boyu dönme riski ile yaşıyorsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar