goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 dasanın bluz görmesi bile forever alon tezini çürütüyor. bidaha sana hello diyeni!
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Abi çok garip ilişkilerim var insanlarla. Maç izlemeye gittim diye şu saatte kız arayıp azarladı beni ama öyle böyle değil. O_o 2 gün sonra sunumu var sanırsam onun stresini yaşıyor sdf
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 karanlık havada uyanmak ne kötü bişey ya hani gecenin ortasında çişe gitmek değil de böyle sabah oldu diye uyanıp da perdeleri açtığında ışık girmemesi falan amma dramatize ettim yalnız dün family guy'ın sezon 4'ten 7. bölümünü izledim, sanırım izlediğim en komik family guy bölümüydü. not düşüyorum unutmayayım diye, sonra moralim bozuk olduğunda bi daha açar izlerim
spompas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben kafayı yedim anlatsam sıgmaz buraya.
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 göt, bok, sıç töbe töbe allam sıç bok töbe töbe allam göt böceklibok töbe töbe inneatayna sıç töbe allam çok töbe
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 deadline bayramdansonra dedin ama hangi bayram oldugunu söylemedin nihahahaha (öff böyle kötü espriler yapmaya başladım)
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 wastyrx said: =) hehe hadi geçmiş olsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 A wild Tow Truck appears!! park ettim, amca kalktı yandan, "abi arabaları çekiyorlar bugün" peki dedim yaa. bişi olmaz dedim. arabadan indim. a wild tow truck appears!! arabaya bindim, başka bi yere gittim. park ettim. indim. büfe önünden geçerken, a wild tow truck appears!! geri gittim, bindim. Alakasız bi cadde üstünde durdum. dikiz aynamdan baktım ki a wild tow truck! başlarım dedim ve allahın unuttuğu bi ara sokakta parkettim. bakalım akşam bulabilecek miyim yerinde. yoksa yine mi tow truck gelicek. bi ara çizgifilm gibi koridorda kapıyı açınca da tow truck çıkacak diye düşündüm. o değil de hesap etmiştim. ufak bi kamp termosu alırsam kahve masrafından kurtulurum demiştim. abi evde buldum! thanks mom! çizgifilm gibi
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Abi çocuklar mükemmel yaratıklar yea heauheua. Abisi şaplak yiyor poposuna, ufak kız geliyor bende bende diye ağlıyor. Bi tane de yalandan ona vuruyor amcası gülerek uzaklaşıyor oynamaya ya ahahha ben küçükken abimin oyuncağını kırar sonra abim üstüme yürürken ağlayarak anneme koşarmışım anne beni dövüyor diye sdf. Bu dayağı paylaşmaya geliyor xD
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 saat kaç oldu hala fabrikadayim :/ bide ipnelerin fuar malzemesi girdi araya bizim uretim yavaşladı iyicene, yarın iki container yetiştirmek için sabahlayacaz yine. pff.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 En birinci hediyeyi buldum. Aferin bana.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ehliyetimi kaybettim günlük yarin gidip yenisini almam lazim. 70 euro ödüyecegim ve hic param yok :(
napae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Şu an soğuktan ayak parmaklarımı kaybedebilirim. Van'daki insanların durumunu düşünemiyorum bile.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Aktivite bulmam lazım ki ağıma düşsün. Eved. Hako on fire diye bağırmaları için kendime 1-2 kadın tutacağım sdf
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 patron, hiç bizi çağırmıyorsun ortamlara alacağın olsun.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Patron kim? Ben köleyim.. Tiyatro ya da sinema gibi sessiz sakin aktivitelerden bahsediyordum. Gözüme pek tatlı bi hobbiti kestirdim sdf. Bu cumartesi sende gelebilirsin ama pati olarak bi toplaşıcaz misafirimiz geldi yeni.
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Sabah uyandığımda sağlam bir köy kahvaltısı bulamayacağımdan ötürü uyuyasım yok.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sabah 10da basladigim mesai son hiz devam etmekte. 2 3 kasa daha doldurun da defolup gideyim lan, siz benden ben sizden biktim.. bi de su kasalarin numaralarini duzgun boyayin qa. hic bi cikim okunmuyor!
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ufak bi tekstil sunumu yapmam lazım ama hiçbişi bulamadım lan aahhahah ne gereksiz bi sektörmüş zaten
Öne çıkan mesajlar