Bella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 skype'a gel de iki muhabbet edelim yıllardır konuşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 anadolu lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ben sinirlenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Bella said: skype'a gel de iki muhabbet edelim yıllardır konuşamadık. taam dur geleyim ama cok duramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 vaniLLe said: ben sinirlenmem. merabağ, ben de sışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ben de gelim mi skypa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 neyse isten cikiyim okula gidiyim. kizin memeleri var böyle büyük gidip onlari seyrediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yarin departmanim belli olcakmis cok heycanli ^^ telekominikasyon cok zevkli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Karşı dairemde benim yaşımda bi kız kalıyo tek başına. 1-2 kere kapıcı çöp alırken karşılaşmıştık sadece. Demin kapıyı çaldı. Suları akmıyormuş. Alet çantasını kapıp gitcektim ki vanası kapalıymış :( Niye kendin açmıyosun ki, bana açtırıyosun vanayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 zarf atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 vayyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 xaty said: Niye kendin açmıyosun ki, bana açtırıyosun vanayı? işte anadolunun bağrından kopmuş temiz bir delikanlı. sdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Kapıyı kapadıktan sonra jetonlar jackpot olmuşcasına düştü. - Su var mı? : İçme suyu mu? (İçme suyu da yoktu, telefon etcektim iyi hatırlattı) - Dün yoktum, bugün de sular akmıyor, sizde bi sorun var mı? : Bilmem, hiç kullanmadım bugün (nası kullanmadıysam, işten yeni gelmiştim de sabah kullanmıştım) - Bi bakabilir misiniz? : (suyu açtım vs. aktı şakır şakır) - Vana mı kapalı acaba(?) : Bakıyım.. (gittim baktım, açtım vanayı) : Evet vana kapalıymış - Çok teşekkür ederim. : Ne demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 mesai bitene kadar ders mi çalışsam yoksa 500 tane anketi mi sisteme işlesem diye düşünürken paticikte okumak daha ilgi çekici geliyor şu an.kapatayım bari:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 "I sense engineer in you. Herh herh herh." ~Yoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 xaty said: Karşı dairemde benim yaşımda bi kız kalıyo tek başına. resmi yok dimi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 mlsf, demin kapıcı çöpleri toplarken karşılaştık yine evi çok sıcak galiba askılıyla takılıyodu, ben donuyorum evde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 I see what you did there:) neyse anketleri satjyerlere yaptırayım bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 (o))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kız iletişim kurmak için resmen vanayı kendi kapatmış, sen hala evinde otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 xaty said: mlsf, demin kapıcı çöpleri toplarken karşılaştık yine evi çok sıcak galiba askılıyla takılıyodu, ben donuyorum evde.. kız yanıyooo..tek başınaymış bi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 burda dus alabilirsin dicektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ulan hemen fantezilerinizi dökün saçın zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sen de bi bahane bulup git kapısını çal.bişeyler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar