dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 çıkmadan önce son bi bakayım da nede olsa evden giremiyorum siteye T____T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bi haftalık seminer ve h.sonu firarından sonra kürkçü dükkanı stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yani ateş çubuğu çevirmeye geri dönmüş. onu söylüyor gerçi bu soğukta da iyi gider ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 off valla püfür püfür ateş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 sırtıma doğru da çevir. valla soğuk burası ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 off yarin ilk is gunu ilkokullu cocuklar gibi heycanliyim kiyafetlerimi utuledim hazirladim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 senko said: off yarin ilk is gunu ilkokullu cocuklar gibi heycanliyim kiyafetlerimi utuledim hazirladim ^^ hayırlı olsun bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 artık ilk maaşı aldıgın gunlerı de gormek ısterız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 senko said: off yarin ilk is gunu ilkokullu cocuklar gibi heycanliyim kiyafetlerimi utuledim hazirladim ^^ allahın ümraniyesine gidilir mi her gün yeeayyaeyaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dur lan kirma hevesimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 eyw nutellacim, ilk maasimi alinca guzel bi icek senle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yeni iş arıyam ben kendime buranın suyu ısındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 benim saat 8'de dersim var, 2 haftadır uyanamadığımdan gitmiyorum, biri uzun uzun arasın beni be. Garbıçta böyle bir başlık vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 allah belasını versin wowdan 72saat banlandım racism yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ahahah nigga mı dedin jew mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://imgur.com/adb43 şunun yüzünden ya ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 abi muhteşem ahahhaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 günlük, henüz saat 10:17 olsa dahi günlüğe yazılmayı hakedecek tecrübelerim oldu. ne mi oldu? hava soğuk, bacaklarım üşüyo. bu ofisin iç bölüntüsünü ben çizdim bi de. iç mimar dedi ki ısınmaz yalnız böyle. inanmadıydım, ısınmıyo hakkaten. şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hahah beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 better ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 mimar/iç mimarla şaka olmaz, ters yapmayacaksın. dünyanın her yerinde en KIL insanlar bunlar, varsa burda hiç kusura bakmasınlar dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ya evet hergün uğraşıyorum kıllıklarıyla da, bu adam da ayrı kıldı. plotter 180 e 70 boyutlarda, 3 defa verdik ölçüsünü, adam hala cad kütüphanesinden aldığı 150 ye 50 modele göre yer yapmış. bi getirdik sığmadı. sırf onun kıllığına inatlaşmıştım zaten ısınma konusunda. neyse montla sıçıcam artık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Az önce mortisin resimlerine baktım küfür ettim kulağını çınlattım şanslı bişiler bişiler diye O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 günlük, kar yağmıs sağa sola olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar