Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

hikaye yazıp yenibi dünya kurmaya çalışır ama eksikler var. yavaş yavaş süblinleştiğini düşünür hayatından. kitlenir bi yerden sonra. hikayede başroldeki hep bi labirentin içine girip yavaşça ölür.
karşılıklı iki aynanın sonsuzda birleşmesine bakıyo uzun uzun.
kendi kendini azat ettiğini zannediyo bazı zamanlar, ama bunu yapacak yetkisinin olmadığını gün içerisinde bi çok kez farkedebiliyo. suskunluk içinde geçirdiği dönemde çevresindeki insanları sıkabiliyo.
eskiyen resimlerde yaşayıp, pişman olunmuşluklarla, edilen lanetlerle, yapılan hataları yarınlara yamıyo.
ağır uykulu zaten. yorulmuş baya. marazi bi duygudan fazlasıyla nasibini almış bizimkisi.
annenin yada babanın, ne kadar hata yapsa, ne kadar yanlış yapsa, ne kadar kötü birisi olsada evladını evden atamaması gibi oda atamıyo içinden. deniyor tabiki. kendisine zarar verdiğini düşündüğü zamanlarda deniyo genellikle. zarar veriyomu peki ? kahramanımıza sorsanız cevabı "hayır" oluyo genellikle. o öyle diyosa öyledir bence. kendini kandırıyo.
kendi içinde
öylece kala kalıyo...

http://www.youtube.com/watch?v=VYCOg-yglNM
Sosyal ağlarda paylaş

ben de hala evlenmek üzere olan takıntımın evlense dahi hep beni seveceğini, çocuklarını gezdirirken karşılaşınca erkeğin adını rasmon koyduk diyeceğini falan düşünüyorum.

bunlar hep 90 larda yemek için salona sofrabezi serilip yemek yerken tv de izlenen türk filmleri yüzünden.

Sosyal ağlarda paylaş

Bugun gazladim herkesi, disarda yemek yerine ofiste salata yaptik gunluk. Normalde kisi basi 12.5 lira'dan 37.5 lira verip adam gibi yemekler yerken, onun yerine tabagi catali ve malzemeleriyle birlikte toplam 65 lira verip salata yedik. Yarin ve sonraki gunlerde kisi basi yemek masrafimiz 5 lirayi gecmeyecegi gibi, yan yan durdugumuzda Voltron'i bile malup edebilecek duzeydeki kutle cekimimiz de zamanla yok olacak. Zira BU GOBEKLER KUCULECEK!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...