senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yarın yine istanbul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Benim yaşımda, 2 yaşında çocuğu var ve yarın ölecek.. Kanser çirkin bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 düşmanıma vermesin. kanser gerçekten de insanın zavallı olduğunun en büyük kanıtlarından birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 oh eve çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 günlük:):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 O gülümseme.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 mutluyum gülümsemesi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 O surattaki manasız gülümsemenin tek bir açıklaması var.Aşık oldun ve olumlu tepkilerle karşılaştın..Hayırlı olsun :D Varsayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 sabah 1 kilo special k aldım bitti 1 hafta yemeyi düşünüyodum gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 special k ülkerin oldugundan sucks, kellogsun olmasi gerekiodu /: nestle daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 nestle nesfitler daha ii evet de 1kg şeyi nası bitirdin abi paso lif onlar şişiyor midede fln, ben dolu dolu bi kase koyunca bitiremiyorum. cuklatlısı en güzeli bide nesfitin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yorgunum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 nooldu üşüyon mu len? dün akşam tişörtle esiyodun istiklal'de? olm biraz mevsimin adamı ol lan sonbahardayız kış gelecek nerdeyse sen cam açık yatıyosun hala, ölecen la davar. dangalagh. bi de okulda her şey ne pahalı be, yakında iki dersimin olduğu günler evden sandöviç yapıp götürücem yanımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 olm ben de cam açık uyuyorum lanç ayıbolüyööö!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bu nasil bi gune baslamaktir abi. Gecesi kabus gibiydi zaten. Daha ise gitmedim iste neler olcak allah bilir jhhfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ders çok tatlıymış adeta her hafta gidiyorum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 beynim ağrıyor günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hemde çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Günlük arabanın motorunda yavru kedi sıkışmış kıyamam :) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 günlük naber sıkıntıdan 9gagın fresh kısmında 140lara geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 günlük. ya ben bu herifin ağzını yüzünü dağıtacam bi gün ama dur bakalım. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 uyandırma uyandırma sakın beni uyandırmaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 senko said: dasaa bak bu arkadaşa da kindle hediye gelmiş... napalım bu arkadaşı? çekiyim mi kenara abi 150liracıkmış bişi değilmiş. kafasına vurarak kıralım bence. önümüzdeki günler için kalan param gün başına 8lira değil T_T bu arada foruma girebiliyorum olm! ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Agua volkanının yakınlarına yapılacak olan Kemna'Oj'un mimari çizim, güneş panelleri, yağmur toplama ve su arıtma sistemlerinden ve depreme dayanıklı yapı tasarımı kontrollerinden sonra şimdi de bağış toplama kısmına el atacağım sanırım. neyse ki sabah kalktığımda beni güne artılarda başlatacak bişiler bulabildim. güzel bi okul olacak. orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya volkan patlarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar