Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

yarın 9:30 - 16:30 ders pfff

mumla arayacaksınız o günleri mumla..

Göz kapağımla kaş arrası bi yere dönen top sürttü günbük, çok tatsız lam kedi cırmalamış gibi izimsi, yaramsı aptal bişi var işte gözümde
Mesaj tarihi:
temiz bi evimiz var ya, pislik içinde yüzmeyiz zaten imkansız.

ha ama odamı toplayacaktım hala toplamadım mesela, odadaki tek sabit nesne yatağım, gerisi yalnızca kaos
Mesaj tarihi:
ben 3 sene önce kayıtoldugum okula yeni gitmeye başladım.sabah erken nasil kalkıyosunuz lan

bir de okul çok zaman alıyor. başka bir bok yapamıyorum
bir de okul çok sıkıcı.
bir de okul mal dolu

bundan sonra iş hayatı falan daha da kötü lan.

gelin kendimizi öldürmeden önce goaya gidelim
Mesaj tarihi:
geçen hafta, öncesinde babamın kalp spazmı geçirdiği için sadece 1 saatlik uykuyla durup ve sınava girmeden yarım saat önce gözümdeki lensin yırtıldığı bi sınavdan sıçarak da olsa geçmişim(min %60 almam gerekiyodu). koduh bülent başgaaan sdfg.

üzerimden resmen yük kalktı anasını satayım, hafifledim valla.
Mesaj tarihi:
Fuck me. I'm so tired of being me. Who I was before those events is just a story now. Everything before now, is just a story I carry around. I guess that would apply to anybody in the world.

chuck palahniuk
Mesaj tarihi:
ooof almanyada daha ucuzdu demekten gina geldi kikiki.
almanyadayken de türkiyede daha ucuzdur diyorduk!
anasini satiim 3 kati para istiolar resmen ve evet euro oldugunu hesaba katarak sölüyorum allah allah , hayor yok gercegi bilmesem ''normaldir yaaaa marka sonucta'' diyecegim de, i ih olmuyor.

en iyisi ALAMANYADAN gelen birilerini bulup siparislerimi vermek, bir dahaki gidisime kadar.
aaa bi dk kuzen geliyodu lan 2 haftaya. yaaay!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...