pogodi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kermit said: çanta, ayakkabı, makyaj malzemesi, gözlük hangisi bunlardan söyle lol hiç biri
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 "nutella yerim" said: yarın 9:30 - 16:30 ders pfff mumla arayacaksınız o günleri mumla.. Göz kapağımla kaş arrası bi yere dönen top sürttü günbük, çok tatsız lam kedi cırmalamış gibi izimsi, yaramsı aptal bişi var işte gözümde
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 koca haftasonu geçti, yaptığım tek yararlı şey bulaşık yıkamak UTANÇ İÇİNDE YÜZÜYORUM
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 pislik içinde yüzmüyorsun ama bak dolu tarafına bak bardağın sdf
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Sabah 08:00'da Akışkanlar Mekaniği hemen ardından Makina Elemanları. Bir de kendi sınıfımla değil alt dönemdeki çocuklarla. Haaaydi bakalım.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 temiz bi evimiz var ya, pislik içinde yüzmeyiz zaten imkansız. ha ama odamı toplayacaktım hala toplamadım mesela, odadaki tek sabit nesne yatağım, gerisi yalnızca kaos
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ben 3 sene önce kayıtoldugum okula yeni gitmeye başladım.sabah erken nasil kalkıyosunuz lan bir de okul çok zaman alıyor. başka bir bok yapamıyorum bir de okul çok sıkıcı. bir de okul mal dolu bundan sonra iş hayatı falan daha da kötü lan. gelin kendimizi öldürmeden önce goaya gidelim
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 yarın iş olmasa iyiydi. hadi madem iş var beni yarışmaya sokan zihniyetin ağzına ediyim. ne cumartesimi anladım ne pazarımı.
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Adam telefonlarına bakamıyor okul yüzünden vay be. lise ne iyiymiş lan magic falan oynuyordunuz en arkada.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 saat 4 ve hala işim bitmedi, mesaiyede 4 saat kaldı FUUUU
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Kızdan ayrıldım, bu sabah niye anlamadım çok üşüyorum. Öyle.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Burasının güzel olması lazımdı yea öyle baktıydık tvden agfsajd bilememek ondan yani ^^
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Tembellik yaptım yattım uyudum yaf 20 dakika önce falan kalktım. Bir de 19.2 C derece dio lan ev için buz gibi ama donuyorum.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ayak bileğim acıyor yatakla duvar arasına sıkışmış sanırım yada gece bi yere vurmuşta olabilirim
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ayak bileğim acıyor yatakla duvar arasına sıkışmış sanırım yada gece bi yere vurmuşta olabilirim
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 geçen hafta, öncesinde babamın kalp spazmı geçirdiği için sadece 1 saatlik uykuyla durup ve sınava girmeden yarım saat önce gözümdeki lensin yırtıldığı bi sınavdan sıçarak da olsa geçmişim(min %60 almam gerekiyodu). koduh bülent başgaaan sdfg. üzerimden resmen yük kalktı anasını satayım, hafifledim valla.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Stresli gecen bi gun icinde, ustune yapilan gerizekaliliklara tahammul edemiyorum evet. Daralttiniz beni ey insanlar.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Fuck me. I'm so tired of being me. Who I was before those events is just a story now. Everything before now, is just a story I carry around. I guess that would apply to anybody in the world. chuck palahniuk
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ooof almanyada daha ucuzdu demekten gina geldi kikiki. almanyadayken de türkiyede daha ucuzdur diyorduk! anasini satiim 3 kati para istiolar resmen ve evet euro oldugunu hesaba katarak sölüyorum allah allah , hayor yok gercegi bilmesem ''normaldir yaaaa marka sonucta'' diyecegim de, i ih olmuyor. en iyisi ALAMANYADAN gelen birilerini bulup siparislerimi vermek, bir dahaki gidisime kadar. aaa bi dk kuzen geliyodu lan 2 haftaya. yaaay!
Öne çıkan mesajlar