goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hem şişman hem kokuyor hem de haters gonna hate tarağı var beterin beteri var günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 şu staj defteri yazma olayı nedir ya gerizekalı kadına imzlayın 25sayfa yazayım bi ara dedim yok getir okumam lazım falan dedi hiç sanmıyorum 1 sayfasına bile bakacağını işin gücün yok bide tuzla'ya git gerçi nereye gidiyorum daha 1 sayfa yazdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 y u no working! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 "ohh ne güzel yalnızım kafa dinleyeyim biraz" dedim, yarım saatte sıkıldım, ne mal işler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Abim faturayı 1 ay sonrasına kesmiş. TEY ALLAAM YA NASIL HALA HAYATTA KALABİLİYORSUN?! diye çıkışınca üstüme yürüdü canımı zor kurtardım ahfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abiye laf söylenmez lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 La ben trastynin babasının şirketinin kimi var kimi yoksa azarladım bugün abime mi laf etmicem? Adamları hem azarladım hemde 1 ay sonrasına fatura kesmişim.. Nasıl bir portre lan bu tam fail ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 lan elimden gelecek bişi olmadığında, düşünüp düşünüp net bi çözüm bulamadığımda bildiğin köpürüyorum deliler gibi. silerim bilinçli typo var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya geçen hangi konu başlığı altındaydı,hatırlayamadım ama o konu başlığı altındaki şu 7 Aralık'ta sona eren geriye sayımın bulunduğu ILLUMINATI sitesini ciddi ciddi tartışıyor TNT'de ki geyik bir programda adamlar. Şeytan meytan diyorlar lan gece gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 şeytan olsa da oturup bi karşılıklı içsek istediğim bikaç şey karşılığında ruhumu satmaya hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 benim hızıma erişemezdi o şeytan rakı içerken. ayrıca ruhumu falan da satmam ama kazık atmak isterim şeytana. ama yok ki. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 5yıl sonra bile olsa o 9daki derse bugün gitmeye karar verdim geliyorums imalat sistemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 dün akşam ateşim çıktı, mal mal oturma terapisiyle iyileştim fuckyeah.jpg bugün dört saatlik bi dersimiz var, allahtan dersi veren adam kafa dengi biri, geçen sene girmiştim dersine bi kere eğlenceliydi la. ekmek alayım da kahvaltı edeyim, kahvaltı ederken femiligay izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 4 saat dersim olsa kendimi keserim 2:47 civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ama ders video production, kamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 he oyle biseyler olur, ben kendi derslerime gore seyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Saeros said: ama ders video production, kamon Ben bu sene senin okuldayım lan!! Kayfe içelim bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 her gün okuldayım zaten kesin karşılaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 mhm öğlen oldu günlük, tavuklu salata zamanı has come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Salata ney yea? Bilmeden çok doğru bir şey yapmışım geri dönüşü pek güzel oldu. Çok güzel oldu. Öptüm by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 çok heyecanlıyım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 dikişlerimi aldırdım günlük, haftaya değnekleri atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 nolmustu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 uf olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ön çapraz bağlarım bozulmuş yenisini taktırdım. of ön çapraz bağını koparmasın kimse, çekilir çile değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar