cihant Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 öyle zaten,forumun azraili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 günnük amma sallandım lan. neyse ki hava çok sıcak değil sdf. meyvemi yiyip çıkiim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 nomsaR said: şimdi ortam çok güzlemiş bi kere siteye bayıldım. ne güzel evler lan öyle onlar. ortam neresi patidaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 agghhh midem ağrıyo aggggggggh. soyak sieasta diye bi yer izmir'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 olm dramatize etme durumu, ilk kez mi aşırı alkol aldın? o kadar mide ağrın varsa yumuşatmak lazım mideyi. aç dolabı,çıkar yoğurdu vardır umarım,yoksa da al),kaşıkla.ilk birkaç kaşık zor gider ama sonra rahatlarsın ve daha güzel yersin. çay koy ocağa,şöyle 20-25 dakika dinlen.çay demlenmiş olur o zamana kadar. şöyle koyu bir çay koyup iç. çivi çiviyi söker hesabı. ama her seferinde böyle miden ağrıyorsa alkole veda et bir süre ve tedavi gör derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dasaaa said: 59 855 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 cetintas said: olm dramatize etme durumu, ilk kez mi aşırı alkol aldın? o kadar mide ağrın varsa yumuşatmak lazım mideyi. aç dolabı,çıkar yoğurdu vardır umarım,yoksa da al),kaşıkla.ilk birkaç kaşık zor gider ama sonra rahatlarsın ve daha güzel yersin. çay koy ocağa,şöyle 20-25 dakika dinlen.çay demlenmiş olur o zamana kadar. şöyle koyu bir çay koyup iç. çivi çiviyi söker hesabı. ama her seferinde böyle miden ağrıyorsa alkole veda et bir süre ve tedavi gör derim. yoğurd zehirini alır süd içi o da zehrini alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bilecik adapazari arasindaki yol tek kelimeyle muhteşem olmuş. araba sürmekten zevk alanlara tavsiye ediyorum künlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 aman patidaş, sürat felakettir,sakin sakin gitmekde fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bas lan bas bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hizli gitmekten bahsetmemistim aslinda, cok keyifli bi yol virajlar eğimler tüneller onun dişinda gezip görebileceğin yerler.. bunlarin yani sira.. kontrollü sürat iyidir :) basiyorum dasaaa yetişecem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 günlük lan iyiki bi cool&quite kuralım dedik, windows patlıyordu az kaldı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 cool and kewl kursaydın olmazdı bişi. bak kuul değilsin demiyorum ama cool değilsen cool olamazsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 cool olunmaz kul doğulur evet iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 misal arkadaş kewl olamamış. olmamış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 yine bir temizlik cumartesi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 cool coolcoolcool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hatta coocoocool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 lan bi insan neden 17kere arar açmıyorum işte siktir git salak ulaşma hala ısrarla araması ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 cool olmak hakkında fıkıh kafası "cafcaf dergisi" said: Komşusu açken tok yatmakta sakınca görmeyene “cool” denir. Emekçinin hakkını alınteri kuruduktan sonra bile cebinde hapsetmeye devam edene “cool” denir. Elinden ve dilinden emin olmadığın, verdiğin emaneti kaale almayacak kişiye “cool” denir. İnsanlık ölse saçının buklesi rüzgârla nasıl salınır sorunsalı ile uykusu kaçan adam taslağına cool denir. Tüttürgeçi dudaklarında karizmatik durmaya devam etmesi gerekir cool abimizin. Bir Karton olmam yetmiyormuş gibi bir de Piyer olan yazarınız cool olmayı değil kul olmayı hedeflediği ve Bülent Akyürek’in çağrısına uyarak içindeki öküze oha dediği için ne Alain ne de Delon dinlemiştir. Modanın coolu olmaktan ve o yalan cennete girmektense Allah’ın kulu olmak yeğdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 günnük naber lan, yarın istanbula go go go. ben biraz gezilcek yerleri bi arastırayım. öptüm bys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 yalnızlık günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar