Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 aciktim gibi ama yemim uyku oncesi bide sabah 7de nasi hazir bi sekilde servise binebilirim 10gunluk eziyet of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 O kadar skildimki yanimdaki adama sarilicam simdi meh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 naptiniz lan diger topice kirilmis. sevgili gunluk, bu aralar cok dalginim. 2 gun once mi ne kurgu odasi bookladim zannederken megersem bi bok booklamamisim, allahtan sali gunu de halledilebilecek bi is. gene son ana kaldi ama napalim kismet neyse wow'a gireyim tititit ha ayrica ben ne kadar obur bir insan oldum, yani cok obur degilim gerci de ne biliym lan gunlerim o kadar monoton geciyo ki yedigim yemeklerin saatlerine gore ayirir oldum gunun vakitlerini, o yuzden sanki surekli biseyler tikiniyormusum gibi geliyo. bi de fast foodun suyunu cikardim son bikac haftadir, `nassa izmire gidince yemicem PIHIHIH` diye indiriyorum mideye borgirkinkleri mekdanildslari ama bu vucut nasil kaldiricak acaba bu kadar fast foodu ben bilmiyorum. lol bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Gunluk en onemli finalimi domine etmisim , 398539 yil sonunda ilk diplomami aliyorum !!!! geriye kaldi amerika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mmeh fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 eski günlük başlığına girdim ulan mesaj yaz butonu buralarda biryerdeydi diye 5 dk onu arıyorum. gecenin bu saatine kadar tez ile uğraşınca kafa böle oluyor demekki. Alkole fln gerek yokmuş. Sonunda teze noktayı koyduğum için hoplayıp zıplayasımda yok değil ama enerji kalmadı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 sıkıldım ders çalışmaktan. gerçekten çok sıkıldım lan. bi vize diye girdik finalden çıktık bu nası iş ya. vize başlıyo bitiyo tam olarak 1 hafta sonra lab sınavları başlıyo bitiyo 1 hafta sonra final başlıyo. eeeeeeeeeeeeeeeh buda kafa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 odev icin cektigimiz footage'in yarisi falan aktarim sirasinda patlamis, cok kufrediyorum ya simdi bi daha git onu cek filan EAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ya noluyo ben anlamıyorum ki bişey. bi durun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kermit said: O kadar skildimki yanimdaki adama sarilicam simdi meh!Vazgectim, adami oldurucem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çocuklarla 'coraline' izliyoruz günlük çok heyecanlı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Lan günlük bıktım cildimin hassaslığından. Daha önceki seneler mantar olan ben, geçen aylarda egzama oldum. Ayrıca sivilcelerimle başım dertte olduğu için gittiğim doktorun verdiği ilaç alerjiye sebep oldu boyundan göbeğime kadar kırmızı kırmızı benekler içerisinde.Yine cildiyeye gittim ve ilacın alerji yaptığını öğrendim ve bu sefer de bunu geçirmek için alerjik bi ilaç kullanmaya başladım. Bu süreçteki en güzel şey sırtımdaki yoğun miktarda bulunan sivilcelerimin geçmiş olması, tek tük kaldı ve onlarda geçiyor.Kalan izler için ise başka bi tedavi programı uygulanıcakmış. Ayrıca traş makinemden şüphelenmeye başladım.Onla ne zaman traş etsem bi yerim kızarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 o sivilceler neden oluyormus hakketen? benimde sirtin yukarlarinda var omzun arkasinda fln biraz biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ana ilk sayfayı kaçırmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 senko said: o sivilceler neden oluyormus hakketen? benimde sirtin yukarlarinda var omzun arkasinda fln biraz biraz. Bişeyden demedi ya. Cildim yağlıymış.Çok acı yemememi ve asitli içeceklerden bi süre uzak durmamı söyledi. Bi de tik gibi olmuştu elliyodum sürekli, ellersen azalmaz çoğalır önünü alamayız dedi. Hatta eğer ellersen ve bu nedenle şikayetin devam ederse bana gelme bakmam gönderirim dedi. Sinir streste neden oluyomuş. edit: Anti depresan bile verdi de kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Öf her bunaldığımda saçlarımın rengini değiştirmek istememden sıkıldım sdfs. Şimdi de açık kumral olmak istiyorum. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yakışır sana. olm günnük. psikoloji insanın eylemlerinde nebbiçççim etkili bişey lan. haftasonu yaptıklarımı düşünüyorum da... oha lan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 saçıöm bok gibi oldu ya çiğköfteci çırağı gibi geziyorum pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 audisi olan köfteci ciragi hmmm. mercedesli alamanci gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 foto koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 cam ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hahahayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vaniLLe said: audisi olan köfteci ciragi hmmm. mercedesli alamanci gibi. benim saçım uzicak ama sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 E/tatil görüntülü görüşme talebinizi reddetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mercedesi mi varmııışş??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar