NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 neresindesin kent meydanının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 halhal fetiş bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Arkadaş niye hepiniz 3 gün içinde evleniyorsunuz anlamadım ki? Ralli yapacam lan bugün düğünden düğüne yetişicem diye >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ulan alt tarafi bi ucak, sinirimi bozdu sabah sabah.. Riga'da bi gun fazla kalcam iste ne guzel, keyfini cikarmam lazim de mi gunluk? Ama butun terslikler mi ust uste gelir? Havaalani otobusunu durakta gorup karaiua gecemiosun, alt gecitten cikinca otobus yok tabi. Sonraki otobus 30dk gec geliyor. Checkin icin Airbaltic gisesi yok, ortak calisiyor baskalariyla, thy catir catir ilerliyor, bunlarin naptigi belli degil. Sira ilerlemek bilmedi resmen.. Neyse, sira geldi, tam gidicem giseye, 2 gise de kapadi gitti. Bekliyorum baskasi gelcek devam etcek diye, tam sira bendeyken mi olur bu ya.. bi ben de degil, arkamda suruyle insan var bekleyen. 15dk fln bekledim, sira dahilmaya basladi reamen. Gidip business gisesine sordum en ondeyim sira bekliyorum kimse yok diye, adamlarin haberleri yok acik giselerinin olmadigindan. Burdan aliyim bekle dedi, yine sallanmaca.. sonunda geldi bize, aldo pasaportu incelio vs. Bakti bilgisayardan, boarding kapanmis diyor. Kafayi yicektim. Gittim yarina degistirdim, bi de para aldi serefsizler. Tamam benim de suc var, daha erken gidip aksilikleri heaaplamam gerekirdi de kac tane aksiligi hesaba katicaz gunluk? Neuse, cumartesi, riga geceleri beni bekler.. hostel sagolaun ayarladi hemen bi yatak. Yarin gorusuruz artik turkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ilk çarşıma çıktım ama 100mt bi cadde dışında birşey yok =) tanıdık bi özsüt bir de burger king var. neyse buna da şükür =) kalan vakitte burada takılırız artık =) (niğde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kışın soğuk olur baya dikkat et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 sabahları şimdiden üşüyoruz ya =) kule nöbeti için 3 kat giyip üstüne de mont giyiyorlar eldiven şapka fln giyiyorlar =) byramdan sonra gece atışı yapıp sonra bi süre biz de çıkacağız nöbete. inş çabuk kurtuluruz kara kış gelmeden =) -20 yi görüyolarmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ilkokul çocuğunun kolunda kemal atatürk imzası dövmesi gördüm ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Birazdan bj akar gençler. Barnacle kesin orda olcaksın ama tipini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Birazdan hüzün ve yalnızlık akar gençler. foreva alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Fazladan bi gun Riga'da.. Latvia Beer Fest varmis, ona katilma firsati oldu, baya da iyi oldu. Odaya da bi hatun geldi, aksam beraber takilcaz bakalim.. Yarin donuyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 günnük fikrimi değiştirdim. rakı da iş görüyo, illa şarap olmak zorunda değil ehueuhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Of be günlük. Yoruldum artık. Cidden yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Günlük spiral ile taşlama ya da kesme yaparken insanlar "gözlük takmıyo musun korkueeenç" diye tepki veriyo lan. 10 yaşımdan beri böyle yapıyorum bu işi ben, ve çok normal geliyor kikiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hah. 40 kat kotu makinayla keserken koruyucu örme metal eldiven kulanmayan veya kaynak yaparken gözlük kullanmayan işinin ehli ustalardan ne farkın kaldı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 sorry siigıl ama mr hand haklı bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 SeaGle said: 10 yaşımdan beri böyle yapıyorum bu işi ben, ve çok normal geliyor kikiki. medal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 SeaGle said: Günlük spiral ile taşlama ya da kesme yaparken insanlar "gözlük takmıyo musun korkueeenç" diye tepki veriyo lan. 10 yaşımdan beri böyle yapıyorum bu işi ben, ve çok normal geliyor kikiki. Askerden önce 2.5 sene kadar tofaş'ta punta kaynağı yaptım, ama bigün dahi gözlük-eldiven-önlük üçlüsünü çıkarmadım. Zaman zaman terletti bıktırdı, ama eldivensiz çalışıp 0.2mm sac ile elini kesen, yada gözlük takmayıp gözüne çapak sıçrayan, hatta 1 gözünü kaybeden insanları gördükten sonra... keşke dememek için yaptım hep, ama 2.5 senede bişeyde olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Adam birazdan bj akar demis ya. dasaa da olmasa kendimi iyice kotu hissetcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 SeaGle said: Günlük spiral ile taşlama ya da kesme yaparken insanlar "gözlük takmıyo musun korkueeenç" diye tepki veriyo lan. 10 yaşımdan beri böyle yapıyorum bu işi ben, ve çok normal geliyor kikiki. LAN BİR DE OKUL OKUMUŞ ADAM OLARAK AHKAM KESECEKSİN BE. ulan sırf iş güvenliği diye topyekün dersiniz falan vardır allah bilir. gözlük eldiven maske vs genelde koca iş hayatında bir iki kere lazım olur AMA OLUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Abi gözlüklü bi insanım zaten, gözlük üstüne takılmıyor o gözlükler rahat. Asıl gözlüğü yamultuyor bazen. Bide kes kaynat taşla fln, sürekli bi gözlük tak bi çıkar maskeyi tak falan zor oluyor ehehaefsdagfsd Gözlüklü olduğum için çapaklar genelde gözlüğün camında kalıyor zaten, olan camlara oluyor. Daha gözüme bişey denk gelmedi. Evet hoş değil ama babaya çekiyor insan biraz sfsdg Kaynakta da mesela daimi kaynak yaparken tabi maskesiz olmaz da, ilk puntaları atarken falan hayatta maske ile uğraşmam. Çok gariptir hiç de baş ağrısı göz ağrısı falan yaşamam. Bu da genlerden geliyor galiba tıtıtıtıt. Gazetelerin 3. sayfa haberinde görürseniz bu mesajları basına dağıtır "üzülmeyin bu herif için" dersiniz olm işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ulan gunluk, hayattaki tek zevkim /prog/'da cs hakkinda hic bilgisi olmayip iki for yazinca kendini adam sananlara ayar vermek oldu. Cok bi halt bildigimden de degil iste ama liseli bir ergen misali ego tatmini yapiyorum. Ne boktan bi hayat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 goldbären said: SeaGle said: Günlük spiral ile taşlama ya da kesme yaparken insanlar "gözlük takmıyo musun korkueeenç" diye tepki veriyo lan. 10 yaşımdan beri böyle yapıyorum bu işi ben, ve çok normal geliyor kikiki. LAN BİR DE OKUL OKUMUŞ ADAM OLARAK AHKAM KESECEKSİN BE. ulan sırf iş güvenliği diye topyekün dersiniz falan vardır allah bilir. gözlük eldiven maske vs genelde koca iş hayatında bir iki kere lazım olur AMA OLUR. Ya iş güvenliği falan bunlar not ortalaması yükselsin diye koyulan dersler hacı. 4 yıllık lisans eğitimi boyunca öğrencilerini tezgah başına bi kez bile koyamayan eğitim sisteminin verdiği güvenlik bilgilendirmelerini de ben reddediyorum! Pazartesi iş başı yaptığımda taşı yine elime alıcam ve LIKE A BOSS şeklinde kesicem önüme gelen metali,.... Kaşınıyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 2punta atarken tabikide takılmaz iyi ediyorsunda talaş kaldırırken dert tak lan gözlüğü sigıl. Sen nerde çalışıyorsun bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bi an sezercik oluyorum bir an sandcastle'lardan nefret eden veled. bi an FAKYUUUUUUUUU diyesim geliyor, bi an NIYE ACABA YAAAAA ALALA =// ah yaman celiski, neese 2 gün sonra görecegiz elbet gercek yüzünüzü. dilerim ki bu belirsizlik cok cabik bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar