Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Ulan alt tarafi bi ucak, sinirimi bozdu sabah sabah.. Riga'da bi gun fazla kalcam iste ne guzel, keyfini cikarmam lazim de mi gunluk?

Ama butun terslikler mi ust uste gelir? Havaalani otobusunu durakta gorup karaiua gecemiosun, alt gecitten cikinca otobus yok tabi. Sonraki otobus 30dk gec geliyor. Checkin icin Airbaltic gisesi yok, ortak calisiyor baskalariyla, thy catir catir ilerliyor, bunlarin naptigi belli degil. Sira ilerlemek bilmedi resmen.. Neyse, sira geldi, tam gidicem giseye, 2 gise de kapadi gitti. Bekliyorum baskasi gelcek devam etcek diye, tam sira bendeyken mi olur bu ya.. bi ben de degil, arkamda suruyle insan var bekleyen. 15dk fln bekledim, sira dahilmaya basladi reamen. Gidip business gisesine sordum en ondeyim sira bekliyorum kimse yok diye, adamlarin haberleri yok acik giselerinin olmadigindan. Burdan aliyim bekle dedi, yine sallanmaca.. sonunda geldi bize, aldo pasaportu incelio vs. Bakti bilgisayardan, boarding kapanmis diyor. Kafayi yicektim. Gittim yarina degistirdim, bi de para aldi serefsizler.

Tamam benim de suc var, daha erken gidip aksilikleri heaaplamam gerekirdi de kac tane aksiligi hesaba katicaz gunluk?

Neuse, cumartesi, riga geceleri beni bekler.. hostel sagolaun ayarladi hemen bi yatak. Yarin gorusuruz artik turkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

sabahları şimdiden üşüyoruz ya =) kule nöbeti için 3 kat giyip üstüne de mont giyiyorlar eldiven şapka fln giyiyorlar =) byramdan sonra gece atışı yapıp sonra bi süre biz de çıkacağız nöbete. inş çabuk kurtuluruz kara kış gelmeden =) -20 yi görüyolarmış =)
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Günlük spiral ile taşlama ya da kesme yaparken insanlar "gözlük takmıyo musun korkueeenç" diye tepki veriyo lan.

10 yaşımdan beri böyle yapıyorum bu işi ben, ve çok normal geliyor kikiki.

Askerden önce 2.5 sene kadar tofaş'ta punta kaynağı yaptım, ama bigün dahi gözlük-eldiven-önlük üçlüsünü çıkarmadım.

Zaman zaman terletti bıktırdı, ama eldivensiz çalışıp 0.2mm sac ile elini kesen, yada gözlük takmayıp gözüne çapak sıçrayan, hatta 1 gözünü kaybeden insanları gördükten sonra... keşke dememek için yaptım hep, ama 2.5 senede bişeyde olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Günlük spiral ile taşlama ya da kesme yaparken insanlar "gözlük takmıyo musun korkueeenç" diye tepki veriyo lan.

LAN BİR DE OKUL OKUMUŞ ADAM OLARAK AHKAM KESECEKSİN BE. ulan sırf iş güvenliği diye topyekün dersiniz falan vardır allah bilir.

gözlük eldiven maske vs genelde koca iş hayatında bir iki kere lazım olur AMA OLUR.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi gözlüklü bi insanım zaten, gözlük üstüne takılmıyor o gözlükler rahat. Asıl gözlüğü yamultuyor bazen. Bide kes kaynat taşla fln, sürekli bi gözlük tak bi çıkar maskeyi tak falan zor oluyor ehehaefsdagfsd

Gözlüklü olduğum için çapaklar genelde gözlüğün camında kalıyor zaten, olan camlara oluyor. Daha gözüme bişey denk gelmedi. Evet hoş değil ama babaya çekiyor insan biraz sfsdg

Kaynakta da mesela daimi kaynak yaparken tabi maskesiz olmaz da, ilk puntaları atarken falan hayatta maske ile uğraşmam. Çok gariptir hiç de baş ağrısı göz ağrısı falan yaşamam. Bu da genlerden geliyor galiba tıtıtıtıt.

Gazetelerin 3. sayfa haberinde görürseniz bu mesajları basına dağıtır "üzülmeyin bu herif için" dersiniz olm işte..
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

SeaGle said:

LAN BİR DE OKUL OKUMUŞ ADAM OLARAK AHKAM KESECEKSİN BE. ulan sırf iş güvenliği diye topyekün dersiniz falan vardır allah bilir.

gözlük eldiven maske vs genelde koca iş hayatında bir iki kere lazım olur AMA OLUR.

Ya iş güvenliği falan bunlar not ortalaması yükselsin diye koyulan dersler hacı. 4 yıllık lisans eğitimi boyunca öğrencilerini tezgah başına bi kez bile koyamayan eğitim sisteminin verdiği güvenlik bilgilendirmelerini de ben reddediyorum!

Pazartesi iş başı yaptığımda taşı yine elime alıcam ve LIKE A BOSS şeklinde kesicem önüme gelen metali,....

Kaşınıyorum sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...