deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 8 yıllık müzik arşivimi sildim, düzenlemek gerekiyordu da vaktiyle bulduğum tek albüm ya da şarkılık amatör gruplara kıyamıyordum, kıydım sonunda. 20GB'lik kısmını da baştan çektim hatta, sanırım bir haftada toparlarım hepsi temiz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ardeth said: SeaGle said: Ben babamla tanıştırıtken gerilirim abi Ben babamla konuşurken de geriliyorum zaten Arnavutluğun gözü kör olsun lan =/ avrupaya tutunmaya çalışanlar Ben zaten avrupalıyım abi, Gemlik sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yüzüme birisi tükürse su an yarrappi sükür diyebilecek konuma geldim resmen be, samar oglani oldum iyice. ama ne diyoruz? ''cok sükür''. herkesin bir goebbels jr'i mutlaka olmali. evet, evet. i mean it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hayırdır kız? Sanal sevgili iyi mi kötü mü karar veremedim pek günbük bu arada O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 günlük Scale diye bir kimyasal ile ölü deriyi tamamen transparan yapabiliyormuşuz artık, canlı deriyi ise öldürüyormuş şimdilik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 wastyrx said: hayırdır kız? hayir hayir. ;) ne sanal sevgilisi ayrica, hako is in a relationship statüsünü okuyunca ailecek oha dedik biz... bunun icin miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Arada mesafe var şimdilik o yüzden sanal sevgili ehauheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kızla yüzyüze görüştün yani daha önceden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ha ben de tamagotchi gibi bisi zannetmistim...,, yok yok saka bi yana hayirli olsun, allah bi yastikta kocatsin ins amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Doğal olarak yoksa hayal miydi lan? O_o @Nil Saol canıms ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 canım nasıl mantı çekti durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hep aynı hatayı yapıyorum yine aynı hatayı yaptım ya. bundan sonra sakince tamam ne istiyosun diye sorcam. gitmek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 o kadar yemek kültürüm yok ki anlatamam geçen açık büfe bi yere gittik burdaki komşularla, böyle iki çeşit eti yanyana koymuşlar, yemek koyan adama gösteriyorum "şunu, yok şunu, şunu" arkamda yan komşu vardı ailesiyle beraber, "ehe noluyo lan?" der gibi bakıyolardı, adam sonunda "rosto?" dedi evet dedim burdan da oha rostoyu nası bilmezsin öküz diyecekler çıkıcaktır ama demeyin bence editlerim mesajlarınızı sizi doğuya sürdürürüm mesajı da gözlüksüz yazdım typo fest olmamıştır inş bi de bu kolum hiç iyileşmicek benim galiba, 2 hafta geçti nerdeyse hala hassas hala bişey, doktora mı gitseydik acaba apar topar, bi tane "aşkım nolur nolmaz doktora gidelim, seni çok seviyorum öp beni" diyenim yok ki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 üzülme, yemek kültürüm var diyeni de tatava zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bi esnaf rostosu yememistir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 teşekkür ederim arkadaşlar başım dik yürüyebilicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yedikleri rostoda tatavadır diye düşünüyorum. GÜnlük naber, ulan sözde notebook kullanıyoz, klavye mouse soğutucu kulaklık şarj kablosu derken 50 tane kablo geciyo, nası is bu olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 notebooka klavye mouse takarsan bisuru kablo olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 arkadaşımın kız kardeşi var acayip güzel ya resmen kızın fotoğraflarına baktıkça gözüm gönlüm açılıyo stalker olcam kız yüzünden sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 allah sahibine bagislasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bella said: arkadaşımın kız kardeşi var acayip güzel ya resmen kızın fotoğraflarına baktıkça gözüm gönlüm açılıyo stalker olcam kız yüzünden sdfsd arkadaşının abisi olmasın o, hani bi şekilde heyecanını dile getirmeye çalışıyosun fakat pati ahalisinin de yüklenmesini istemiyosun aynı zamanda, o yüzden ters mantık kullanıyo olabilir misin? /taunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 şıp diye çözdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 one dan yanlış tespit o bir kız.ama ya belladan yaşça baya kücük.ya özürlü sakat gibi bir sıkıntısı var.yoksa bir kız bir kıza böyle yorum yapıcak.inanmam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 cidden kötü niyetli ve paranoyak birisin red. cidden de taş gibi kız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bellada biseksüel duygular kabarmış olabilir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar