nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 acayip film izlemek istiyorum, ama uykum var kesin sızarım. oyun oynamak istiyorum, açıp kapatıyorum hemen. müzik açıyorum, mute a basıyorum hemen. klima çarpmış burun ağız yerinde değil. yarın ofise gitmem gerek, kaskonun verdiği araç çok gereksiz otobüs daha iyi. kız mesaj atmadı, ilk defa göt olucam galiba. reason indiriyorum sıkıntıdan hayvanlar 67 part yapmış rapid üyelik olmasına rağmen tıklarken sıkıldım. ayaklarımı karşı duvara dayıyorum ama üşütücem, annem hep der ayaktan üşütür insan diye. sonra kakam gelicek gece gece uykum kaçıcak. sinek var diye klima karşısında yatıyorum bu arada. dötü donuyo heralde pezemeklerin dolaşmıyolar. garip bi gece. entera basmaya bile üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 lan ben de kendi hayatım karmaşık ve boktan sanırdım şimdi böyle boktan falan yazınca sanki senin hayatına demişim gibi oldu ama maksadım o değildi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ben de böyleydim. sonra bişey oldu hiç bişeyi umursamamaya başladım artık ayaklarımı uzatıp üşütüyorum sdkfjadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Günlük yarın 5günlük bi tatil yapıcam sessizliğe bürünüp kitap okuyup filmler izleyip denize girip mangal yakıcam. Bi 5gün yokum seçimden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Başım çok ağrıyo fazla rüzgar yedim heralde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bir izmirli olarak kar yagdi hasta olmadim, ama her zamanki gibi havalar sicakladi hasta oldum, cok basariliyim hatta tam iyilesiyodum simdi de bogazim sisti ehehehehehe neyse az kaldi donuyorum sali gunu filan, baba ocagi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yarın seçim var, sabah kahvaltıya gitçem hala yatmadım, toplu taşım aksamaz umarım akşam sandığa gidip oyumu kullanırım. Zati sandık görevlileri akşama kimse kalmadığından sıkılıyorlar yazık insanlara. Edit: Ha bir de nomsaR' a kolaylıklar diliyorum, durumuna üzüldüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 gittim verdim oy. umarım akşam kanser olmam, bir parça umut verici bir şekilde olur sonuçlar. gerçi okulda adamın biri "ilk partiye mi basıyoruz?" diyodu.çok kandırırlar bunun gibileri. adam bir haber. aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oh akpme attim oyumu, rahatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben daha gitmedim oy vermeye 3 buçuk gibi falan gidicez ailecek. Sonuçları çok merak ediyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 merak edicek bişey olacağını sanmıyorum ya, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben de oy vermek istiom ya. kendimi tam vasifsiz bir alamanci gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sandık başında ki görevli arkadaşım çıktı.Dedim hangisi bize 3 karı veriyor ? Ampule basçan dedi yapıştırdım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 vaniLLe said: ben de oy vermek istiom ya. kendimi tam vasifsiz bir alamanci gibi hissettim. Zaten öylesin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben sehirler arasi seyahat yaptim oy vermek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ay pardon siyasetle ilgili tahmin yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 wastyrx said: vaniLLe said: ben de oy vermek istiom ya. kendimi tam vasifsiz bir alamanci gibi hissettim. Zaten öylesin :/ askolsun hako. /: cok biliyosun da sanki. mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben senin yerine de kullandım nil boşver yea. Zaten oy vermek bir işe yarasaydı muhtemelen yasaklanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 wastyrx said: Zaten oy vermek bir işe yarasaydı muhtemelen yasaklanırdı. işte yaa türkiyeye lazım olan aykırı genç kafası takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 senin kafan çok doğru gökalp çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 evet ? hepinizden zekiyim ve mükemmelim kusursuzum demekki en doğru benim ho ho ho ho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ağzını yüzünü kırıcam olm. seni yaşatmam. toplatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 beni alt edebilmek için önce kafamı kırman lazım zekamla yenerim seni kalem kılıçtan keskindir aras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar