ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 pahalıysa tam benlik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Eski lara yolunda the marmara hotel in karşısı.Bistro cafe ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 "nutella yerim" said: ingilizce pratik yapmak icin native speaker bulmak bu kadar mı zor İngilizce film dizi izle müzik dinle konuşmana da faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 yapıyorum onları zaten de benim sorunum bi anda ilerlemek veya bütün kelimeleri hemen öğrenebilcegimi dusunmek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 goldbären said: milletin derdine bak hahah dostum fakirliğin gözü çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Sereglin said: insanlar ikiye ayrılıyor. bayramda çalışanlar ve çalışmayanlar. gg bb T_T bayramda çalışmak zorunda olmayıp da çalışanlar için üçüncü bi klasman yaratabilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Yimah ısmarladım 3 gündür bordo perdeleri olan bir odada tek başıma yaşıyorum şehirde hiçbir arkadaşım kalmamış 3 gündür tek öğün yemek abur cubur film sabah 7 akşam 4 kombosuyla yaşıyorum help. Bu arada önereceğiniz film var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 baskın olur biz baskına gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Gerizekalıyım, gerizekalısın, gerizekalılar. Okby ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Günlük, görsel sanatlar bölümünde bir post attım ama kimse takmadı koca akşam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Arkadaşlarımı özledim lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 güne hazirim sefim, vurabilirsiniz =( yoo yoo that's not the spirit, bir yanlislik olmali. kücük besleme gibi hissediyorum, elimde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 gece çalışmak negzel ya gün benim için bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 günlük lan, 20 gündür saç sakal bıyık hiç bişeye dokunmadım, çok düzgün uzadılar şerefsizim şekil oldu. şimdi ağzıma puro kafaya şapka alıp uyuşturucu baronu olabilirim ya da ressam şapkası ve palet alıp sanatçı olabilirim. ikisi de uyuyor. karar vermem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 sabah erken saatte internet de boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bugün de yapacak bişey yok günlük. tatil bitsin bi an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 oha çokzel başladı bugün :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ve öyle devam etmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Günlük cok pis popom acıkta kalmıs lan uyurken, çok net hatırladığım bi rüya aynen şöyleydi, büyük bi firmaya iş başvurusu yapmak için hastaneye gidiyorum, bana hepatit-b var diyolar, önce baya baya tırstım olm nasıl olcak kurtulabilecek miyim diye deli gibi düşünüyorum, o kadar da gerçek ki, keşke rüya olsa falan diyorum o derece. Yoksa aslında şimdi bile rüyada mıyız lan.. oh wai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Günlük 15günlük tatilden döndüm hiçbirşeyden haberim yok noldu bi özet geçsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ya günlük çok kötü oldum. 2007 senesinden kalma bi telefonum vardı, onu açtım içinde yaklaşık 140 mesaj falan kalmış eski kız arkadaşımdan. bildiğin elim ayağım titredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 öykünü dinlemek isterdim valla kötüymüş ama:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 abi burası da tadını kaybetti be. pff iş güç sıkıntı. bi gün 35saat olsun neyse çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 staj için araba verdiler ehliyetim yokki :z sonra yanıma bi tane daha stajer verdiler police academy mahony&callahan gibi takılalım dırın dırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 nomsaR said: ya günlük çok kötü oldum. 2007 senesinden kalma bi telefonum vardı, onu açtım içinde yaklaşık 140 mesaj falan kalmış eski kız arkadaşımdan. bildiğin elim ayağım titredi. yok ya 1 saniye bile düşünmeden edemiyorum. ankara'ya geldim bi de. ne boktan bi şehir. gram dışarı çıkasım yok evdekiler de neyin var diyip duruyo bişey anlatamıyorum ama acayip bunaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar