senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 asinanyavuz said: senko said: ahah dogru yazamayinca boku compliere atan freshmanler :) sakin senko, kendi kodum değil, kasmadan derleyebildiğim bi CPAN modülü ya da Mono versiyonu olmadı. bıktım usandım, işim bunları derlemekle vakit kaybetmekle geçemez. bi de freş falan ayboluyo sdf ahah yok abi, kendimi gordum bi an o isyanda. bende oyleydim zamanidna netbeans'a az kufretmiyordum ulu orta swing fln kasarken, illet ediyordu. lablarda desctructor'lari sacma salak yanlis yazip hocam bu g++ bozuk demeler fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Öf çok fena çınlıyo kulaklarım ya. Uyuyamıyomph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 gel opiim de gecsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Saçımı kestirdim çok kısa kestiremedim ama iyi gene de sıkmayor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Lan deliricem. İyileşiyim diye evden çıkmıyorum çok sıkıldım. Akşam iki tane ayrı yere çağrıldım. Çok mutsuzum. Dışarı çıkmak istiyorum. Çağıranlara hasta yatağımdan fotoğrafımı yolladım bi de sdfjhks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 haha, geçmiş olsun. Bende en son millet yaz günü nasıl hasta oluyo diye "hehe" diyip gülüyodum ki, banada bulaştırmışlardı, neyse geçti şimdi. Hem bütün gün evde durmak, tüm gün çalışıp sonra tüm gece evde pineklemekten iyidir, şükret haline. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 günlük kasırga new york'a yaklaşıyormuş sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ulan komaz bana diyosun, sonra bi anda nası bi vuruyo belli değil ha. fazla nostalji cilde zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Norak said: günlük kasırga new york'a yaklaşıyormuş sanırsam.. agzindan bal damliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 paticiğe yazı yazcağına sığnağa mığnağa git evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yalan mı ha yalan mı!! hava durumundaki kel zenci amca bile diyor bu civara gelen stongest hurricane in decades diye. haftasonu geliyormuş, ama hızı azalıyor sanırsam, anca rüzgar esicek püf püf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 çok tatsız ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 of bugün kaymaklı ekmek kadayıfı diye aldığım şey bildiğin yoğurtlu börekmiş böyle bi üzüntü yaşamadım hayatımda = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ikisi arasındaki farkı anlayamıyosan müstehak sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Fin said: of bugün kaymaklı ekmek kadayıfı diye aldığım şey bildiğin yoğurtlu börekmiş böyle bi üzüntü yaşamadım hayatımda = Ohahaha nasıl bir şaşırmaca o amiz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hep tatlıların olduğu yerdeki bölümde duruyordu böyle üstü yanmıs gibi kıtır :< arasındada çırpılmış gibi bi yoğurt vardı heralde tatlı bişidir diyip aldım ama o mutsuzluk gün boyu sürdü. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 An itibariyle master imi bitirmis bulunuyorum. Darisi doktoranin basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Zaaa abimin arabanın sol arka kapıyı sürttüm bugün. Kapalı otoparklar bu kadar karanlık olmak zorunda mı bilaer? Kolon ile bi araç arasına giriyordum, araca daha fazla önem verdim çarpmasın falan diye. Bu arada aynada gözüm elbette ama, öndeki aracın tamponu falan nikelaj, kendi farım direk kendi gözüme geliyor böyle. Projektör tutulmuş tavşan gibi kaldım, arkası da aksine tam karanlık, araba da siyah. Son anda farkettim ama az biraz sürttü, boyayı aldı biraz. Özel servis 200 kağıt dedi komple kapı boyanacak. 200'e yerli bi otomobilin kaportası yenilenir lan, ben öğrenciyim insafsızlar. 1 hafta geçiniyorum o parayla ben. =/ abv vw. cam altından kapının en altına kadar parça parça çizikler var. Aslında pasta biraz şeeder ama. Neyse bayramdan sonraya kalır, zaten kuzenin tanıdığı yere hallettiricez sanırım. Emanet mal kullanmayı hiç sevmem de zorunlu durumlar oluyor işte, sonra böyle zarara giriyoruz. Abimin tepki de tam gerzekçe oldu ya, hiç heyecanlanma ne bileyim bi üzülme falan yok. Tek söylediği "olm arabayı satacaktım lan ben, kapıda boya var diye 1k aşağı satmam lazım şimdi tüh" dedi sakin sakin ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Çalış çalış nereye kadar günbük? Her şeyleri bırakıp gidecem şöyle küçük bi balıkçı kasabasına falan yea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 sen değil miydin lan bu arabayla 180-190 basan şimdi çıkmış abine şov yapıyosun, forumu okuyo heralde sdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Ölücem uykusuzluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Son yaptığım bi kaç şey başıma bela açıcak gibi dfnjksd. Hayırlısı amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 goldbären said: sen değil miydin lan bu arabayla 180-190 basan şimdi çıkmış abine şov yapıyosun, forumu okuyo heralde sdsdsf O zorunluluktandı lan vaktim çok az kalmıştı, çevre yolundaydım hem yani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar