Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 deneme edit: olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Çok uykum var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Sahura kalkamadım. Sıkıntı olacak bugün günlük :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ulan manken çekmekten bıktım. eve gidip uyumak istiyorum. yazar burada vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 günnük mesafeye temiz bi hafif deparlı 1-1,5 km daha ekledim. EHEHE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 auhauha olm günnük olaya gel. cüzdanımı dolmuşta veya eve dönerken düşürdüm diye bulmaya kasmayıp direkt kaybolanları yeniledim. 2 hafta bununla cebelleştim. az önce telefon geldi. adamın teki dedi ki cüzdanın şurda gel al. asdfgsdgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 işte bu yüzden çift kayışla kemere tutturulmuş <3 yan bel çantası <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 cok gey duruyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ya kafa uçmuş halde 20 saat ayakta kaldıktan ve günün başında hayvan gibi spor yaptıktan sonra isterse bekaret kemeri olsun, kaybedersin. sdfgsdfg normal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Occam's razor a aykırı seçimler yapıyoruz, bu proje bitmez tabi. Adam vaktinde düşünmüş aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 günnük bi mystery nin daha sonuna geldik, piramitlerin yapım rampası piramidin içindeymiş meğersem, kesin gibi bişiymiş, bu yıl içinde bi ara açıklanıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 İki kapaktan birinde bedava 1 lt kampanyasında hep diğer kapağı açıyorum günlük.. Böyle de kötü şansım var. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 :D ben de çok şanssızım boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yanlis baslikmis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ben çok bozdum baya bozdum yani öyle böyle değil, inanılmaz bozdum çok fazla bozdum yani o kadar bozdum önümü alamadılar öyle kötü bozdum yani bozdu bozdum bozdum bi yerden sonra bozmaz diye beklediler daha da bozdum artık bozma dediler iyice bozdum artık inanamadık bozdum bozdum gitti yani.. yıllardan sonra ilk kez iç çekerek ağlıyorum, öyle böyle değil. kendimi güçlü zannederdim ama şu an en dibe çökmüş haldeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 lan ahhaha ya.uyuyamıyorum lawl.Lan niye uyayamıyorum fuuuuu!. ehehehehee bide böle anlamsızca sırıtış filan. sene 2011 oldu hala müzik dinleyenler var lan sdf. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 herkes ayrı bi kafada lan günnük. ben de tostumu yedim bekliyorum. beklerken de kurabiyelerimi yiyorum eheh :D of pazar pazar ofise git şimdi meeh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sevgili günlük dün yarım saat çıplak ayakla ıslak çime bastım, kuş gibiyim la. bi de dün 1 bugün 2 sular kesiliyor, kesilmese daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Abi bugün resmen çalışmamak için öküz gibi uyudum. Bugün çalışmıyorlar nasılsa yea dedim ama bi çalışıyorlarsa gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Sevgili günlük, Yarın yolculuk var. Senden 7-8 gün uzak kalacağım. Patilere iyi bak. Bişi istersen msg at. Gözlerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 son bi haftadır hayatım iş-facebook-paticik şeklinde lan. kendimden tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ne var lan benim 5 senedir öyle. facebookla iş yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 nerde 5 senedir öyle lan atma. geçen gün rüyamda hafizeyi gördüm lan, öldü mü duruyo mu kabızdı en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar