Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

bullshit txt. süre kaybetmeye değmez. okumadan geç işte

nerde hata yaptım diye düşünüyorum da. ilk olarak mı? yoksa herhangi biri mi?

ilk olaraksa aklıme ilk geleni sanırım ilkokul 3teyken ahmet diye bir çocuğun suratıma patlattığı yumruğu şöyle güzelce oturtmadan önce söylediği şeyi dikkate almadığımda hata yaptım. "bu olaya karışma lan" tarzı bi ikaz değildi, "sen çok hayalcisin"di ki adamın haklı olduğunu çok uzun süre sonra farkettim. çok uzun dediğim gerçekten oldukça uzun bir süre. her neyse, eleman yumruğu yapıştırınca gözlüğüm yüzümden fırladı ve bariz havada döndüğünü görebiliyordum, her ne kadar yakalayamayacak olsam da refleks olarak kolumu uzatıp yakalamaya çalışacaktım. toni schumacher dahi yakalayamazdı sanırım yalnız unutmayalım ki hayalciyiz ve wakabayashi gibi uçup tutabileceğimi düşünmüş olabilir. emin değilim. tabii sadece gözlükle birlikte yere düştüm. ha bu arada gözlük kırılmadı. şimdiki adı nedir bilmiyorum ama o zamanlar organik cam dedikleri bir plastikten yapıyorlardı ve kırılmıyordu kolay kolay. yine de düştükçe çiziliyordu ve bunu kesinlikle istemiyordum. elbette yine düşünce yine çizilecekti. aslında o zamanki gözlükler de ayrı bir hikaye. ilkokul fotoğraflarıma baktığımda seri katil gibi duruyorum. hepsi o dev gözlükler yüzünden.. ki o gözlüklerden de ayrıca bahsetmek gerek aslında. ama bunun için 1küsur sene geriye gitmemiz gerekiyor....

Sosyal ağlarda paylaş

ee ne kadar bayık başladı lan gün sabha 9:00 gibi sms geldi internet borcunuz 342tldir diye sdFSDFSDF
çok sağlam sövdüm superonline a 6kere hattım açılıp kapatılmıs işlem parası almıslar
bi wowa gireyim dedim maint
lolde oyle
hmmmmmmmmsssss
borgias izledim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...