Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Insan koladan ayırır dimi biraz bize de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 oha yeni Justiciar Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yapacak is yok baydi is yeri. evet gidip sc2 stream izelesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 koreli alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi oturduğum her evin balkonuna kumru-güvercin yuva yapmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bi de telefonlara kumpas özelliği falan da gelsin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ÖF ÇOK SIKICI BUGÜÜÜÜÜN. Hiç iş yapmak istemiyorum dünya kadar iş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 EHEHEHEHE benimde hic isim yok tum gun kendime mojito hazirlayip kitap okuyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 rubik kup aldim bide tum gun onla oynuom kedi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 laan klima nasıl çarpmıs butun sırtım ellerim böyle tutulmus = staj raporunu yazamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 cok garip, komik seyler oluyor. allahim aklima mukayet ol. fffsss fffsss kafayi yiyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ağustosa 3 gün kalmış yazın sıcağında romatizma ağrım tuttu ölüyorum lan allahım biri bacağımı kessin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bullshit txt. süre kaybetmeye değmez. okumadan geç işte nerde hata yaptım diye düşünüyorum da. ilk olarak mı? yoksa herhangi biri mi? ilk olaraksa aklıme ilk geleni sanırım ilkokul 3teyken ahmet diye bir çocuğun suratıma patlattığı yumruğu şöyle güzelce oturtmadan önce söylediği şeyi dikkate almadığımda hata yaptım. "bu olaya karışma lan" tarzı bi ikaz değildi, "sen çok hayalcisin"di ki adamın haklı olduğunu çok uzun süre sonra farkettim. çok uzun dediğim gerçekten oldukça uzun bir süre. her neyse, eleman yumruğu yapıştırınca gözlüğüm yüzümden fırladı ve bariz havada döndüğünü görebiliyordum, her ne kadar yakalayamayacak olsam da refleks olarak kolumu uzatıp yakalamaya çalışacaktım. toni schumacher dahi yakalayamazdı sanırım yalnız unutmayalım ki hayalciyiz ve wakabayashi gibi uçup tutabileceğimi düşünmüş olabilir. emin değilim. tabii sadece gözlükle birlikte yere düştüm. ha bu arada gözlük kırılmadı. şimdiki adı nedir bilmiyorum ama o zamanlar organik cam dedikleri bir plastikten yapıyorlardı ve kırılmıyordu kolay kolay. yine de düştükçe çiziliyordu ve bunu kesinlikle istemiyordum. elbette yine düşünce yine çizilecekti. aslında o zamanki gözlükler de ayrı bir hikaye. ilkokul fotoğraflarıma baktığımda seri katil gibi duruyorum. hepsi o dev gözlükler yüzünden.. ki o gözlüklerden de ayrıca bahsetmek gerek aslında. ama bunun için 1küsur sene geriye gitmemiz gerekiyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 BBC The Life of Muhammad belgeselini torrent olarak indirirsem günaha girmiş olur muyum hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bi gün vucudum iflas edecek düzenli olarak 6da uyuyup 4-5 saat sonra kalkıyorum.alkolde var.havada sıcak kalp krizi yakındır tam amele sıcagında dışarı cıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Gunaydin heh heh heee ne guzel bir gun heh heh heheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 gunaydin tatlim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sabah-i serifleriniz hayirli olsun sukrucum, nasilsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hamdolsun. eti cici yiyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 amerikada var mı onlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ee ne kadar bayık başladı lan gün sabha 9:00 gibi sms geldi internet borcunuz 342tldir diye sdFSDFSDF çok sağlam sövdüm superonline a 6kere hattım açılıp kapatılmıs işlem parası almıslar bi wowa gireyim dedim maint lolde oyle hmmmmmmmmsssss borgias izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 esegin sevmedigi ot burnunun dibinde bitermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Rewendor said: amerikada var mı onlardan? Türkiye'den folyolayıp kargoyla gizlice yolluyolarmış, Amerika'da yokmuş. Abi adamlar Miami'de ezine peyniri yiyor vardır herhalde cici bebe veya türevi bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 karsimda oturan gercekten salak bir kiz. Bunun hayat boyunca erkek arkadasi olcagini sanmiyorum. Hic bir sifati olmadigi halde "ben ne dersem onu yapacaksin" demesi, bence is yeri kültürüne uymuyor günlük. isyerinde tecavüze kac yil yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar