goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Estel_Anorien said: en son bi tinerci bıçak çekti gerçi. abi eğer sıkıntı vermeyecekse gözünü seveyim anlat. off topic olacak ama çok merak ediyorum ben böyle şeyleri, korkuyorum baya da , ibretlik hikayeler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Deacon said: Thumbs up if you read "tartistiginizda" as "tanistiginizda". (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben karşımdaki insandan anlayış ve hoşgörü beklerim hep hatalı olduğumda ya da karşı taraf hatalı olduğunda. Hatalıysa ve hareketine çeki düzen vericekse, adam gibi davranıcaksa canımı yer. İstediği zaman konuşsun. Ben hatalıysam , karşımdaki insanla aramı düzeltmek için konuşmak isterim. Kendi konuşmak istemiyorsa bunu sonra denerim özürümle. Bu da olmuyosa zaten yapcak bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 lan başlığı "Biriyle tanıştığınızda" diye okumuşum. ama alternatif başlık olarakta açılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Deacon said: Thumbs up if you read "tartistiginizda" as "tanistiginizda". (tu) ahaha herkez yanlış okumuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Deacon said: Thumbs up if you read "tartistiginizda" as "tanistiginizda". (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Tartışırken yapıcı olmaya çalışırım, kimseyle diyaloğumu sorunlu olarak sona erdirmek istemem ama karşıdaki öyle olsun, küselim mıv mıv diyorsa da sonuna kadar konuşmam. Öyle bir iki gün soğumak falan değil direk bağları koparıyorum ggnormk diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: Ben sinirlenince çok korkunç oluyorum abi. ASDHAHAHAHAHAHHA EKMEĞİN KORKUNÇ OLABİLMESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 adsffduhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Tartışığım kişiye göre değişir. İlla genelleme yapmak gerekirse, tartıştığım erkeklerle olayı sıcağı sıcağına çözerim. Bayanlar ile tartışmaya girmem. Tartıştıklarına inanmıyorum. Mümkün mertebe konuyu değiştirmeye çalışırım cevap vermem, halen ısrarcıysa yanından ayrılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 anan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vingthor denen ite dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ibodan aramam remix açarım yarıda kapatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Tartışma kültürünüz yok. Türkiye'de ilişki düzeltme kültürünüz yok. İnsanımızın tartıştığı konuyu anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Kızlarla tartışıyorum onları kırıyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür kızla tartıştım diyo, arada bir esnaf lokantasında ki kızla tartışmıştır en fazla mesela. Duyulmuş tartışılmış kızları üzmüştür ve görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Benzer bir post görülüp okundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ağzına gömerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 o gömme olmazki kürdanla diş karıştırma olur tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 seksle alakalı bişey mi demişim ben terbiyesiz adit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 özür dilerim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 gold şimdi gördüm mesajını. sokakta bi kız arkadaşımla konuşuyodum akşam 11 falan civarı. bi tinerci kenarda oturuyodu sigara istedi dur gelicem diyip paketi fırlattım adama. kızı uğurladım evine tinercinin yanına döndüğümde çekti bıçağı sen köpeğe mi fırlatıyosun sigarayı dedi ve salladı bıçağı. allahtan türkiye judo şampiyonluğum var büktüm kolunu, kıvırıp monte ettikten sonra bıçağı aldım elinden. otur lan şimdi şuraya dedim oturttum kaldırımın kenarına. akıllı ol lan cart curt faslından sonra bi yarım saat muhabbet ettik dertleştik ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bende bi kere rehayı asmalıda gördüğümde sırtına zıplamıştım beni sırtından kucağına alıp gezdirdi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Haklılık durumuna göre değişir eğer ben haklıysam onun araması gerektiğini düşünürüm ben hatalıysam ben ararım.Bu gibi durumlarda birr süre beklemek daha sağlıklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 aha işte aradığımı buldum. umarım sen de küçük tartışmalardan bahsediyorsundur. neden daha sağlıklı oluyor abi çok saçma bence? haksızsın diyelim, 5 gün birşey yapmadın aramadın sormadın, 5 gün sonra aradın ee 5 günde ne değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kafasini toparlamasi, düsünmesi gereken bir konuysa garip degil ki biraz ara vermek. daha saglikli tartisabiliyosun. yangina körükle gitmemek lazim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar