Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biriyle tartıştığınızda nasıl bir süreç izlersiniz?

Bella

Öne çıkan mesajlar

ben karşımdaki insandan anlayış ve hoşgörü beklerim hep hatalı olduğumda ya da karşı taraf hatalı olduğunda. Hatalıysa ve hareketine çeki düzen vericekse, adam gibi davranıcaksa canımı yer. İstediği zaman konuşsun. Ben hatalıysam , karşımdaki insanla aramı düzeltmek için konuşmak isterim. Kendi konuşmak istemiyorsa bunu sonra denerim özürümle. Bu da olmuyosa zaten yapcak bi şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışığım kişiye göre değişir.

İlla genelleme yapmak gerekirse, tartıştığım erkeklerle olayı sıcağı sıcağına çözerim. Bayanlar ile tartışmaya girmem. Tartıştıklarına inanmıyorum. Mümkün mertebe konuyu değiştirmeye çalışırım cevap vermem, halen ısrarcıysa yanından ayrılırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Tartışma kültürünüz yok. Türkiye'de ilişki düzeltme kültürünüz yok. İnsanımızın tartıştığı konuyu anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Kızlarla tartışıyorum onları kırıyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür kızla tartıştım diyo, arada bir esnaf lokantasında ki kızla tartışmıştır en fazla mesela. Duyulmuş tartışılmış kızları üzmüştür ve görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

gold şimdi gördüm mesajını. sokakta bi kız arkadaşımla konuşuyodum akşam 11 falan civarı. bi tinerci kenarda oturuyodu sigara istedi dur gelicem diyip paketi fırlattım adama. kızı uğurladım evine tinercinin yanına döndüğümde çekti bıçağı sen köpeğe mi fırlatıyosun sigarayı dedi ve salladı bıçağı. allahtan türkiye judo şampiyonluğum var büktüm kolunu, kıvırıp monte ettikten sonra bıçağı aldım elinden. otur lan şimdi şuraya dedim oturttum kaldırımın kenarına. akıllı ol lan cart curt faslından sonra bi yarım saat muhabbet ettik dertleştik ehaehu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...