dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Pasta said: Ben sinirlenince çok korkunç oluyorum abi. işte o zaman şaşırtma olarak hasmının üstüne püskürteceksin. şaşırsın da soğusun, sakinlesin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ben sinirlenmiyorum lan neredeyse hiç, sıfır. Aşırı derecede bir pasif agresiflik var. Öyle böyle değil. Böyle çıldırıp ağzıma geleni söylediğim çok seyrektir yani, çok çok çok seyrektir kontrolü kaybettiğim. İlk başta diyeceğimi diyorum. Tavrımı net bir biçimde ortaya koyuyorum. Fazla uzatmıyorum. Eğer kılıçları çektiysek ama hiç unutamıyorum olanları, yeri geldikçe azar azar kullanıyorum. Hafta, ay ya da yıl geçmiş olması fark etmiyor. Uygun bir an illa ki gelecek. O zamana kadar bir kenarda duruyor. Korkunç ve yıkıcı bir psikoloji bu. Hem benim için hem karşı taraf için. Hep sinirlenip camı çerçeveyi indirenlere özenmişimdir, hakkaten şu pasif agresif muhabbeti ömürden ömür yiyen bir şey. 40 yaşıma gelmeden kalpten gidersem bu bok yüzünden olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ahaha aynı olay bende de var + olarak, olmaması gereken zamanda dalga geçme huyu da var o daha kötü sinirlendiriyo karşı tarafı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 doğuştan kanımda sedatif mi vardır nedir, hep sakin ve sevgi doluyum. haklı olduğunu düşünerek kavga edenleri mantık yoluna davet eder, öper sarılır geri gönderirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Deacon said: Thumbs up if you read "tartistiginizda" as "tanistiginizda". (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Deacon said: Thumbs up if you read "tartistiginizda" as "tanistiginizda". (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 karşıdaki aptalsa aptalsın derim bi daha muhattap olmam çok zekiyim çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ekşide biri şöyle yazmış baktım şimdi; "kavga, bagrinma, inatla ustune gitme, kufur etme yerine sessizce, usul ve zeki hamlelerle, sozden ote karsindaki kisiyi sakinligi ve asla kizmamasiyla deli eden, sabirli ve sakin bazi insanlarin yaptigi bir cesit davranis bicimidir. karsinizdaki insan demogoji sanatini o kadar iyi kullanir, her argumaninizi bir baska argumanla o kadar guzel curutur ki sinirden kuplere binersiniz. bu tur insanlar haksiz yere hakli cikmakta, sizi de hakli yere haksiz cikarmakta ustlerine yoktur." Tartışmada tam bir savaş makinası oluyo böyle insanlar. Ben, böyle ciddi ciddi tartıştığım karşımdaki kişilerin yerinde olsam ağzıma yumruğu oturturum yani, cidden dayanılacak gibi değil. Göz göre göre yanlış olduğunu bildiğim bir şeyi sırf kendin dedin diye sakince savunup karşı tarafı da "bu fikrin mantıklı olduğuna" inandırabilmek korkunç bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 karsimdakinin tutumuna göre hareket ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ben nasılım kermit ? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 sen bi tanesin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 aramasini beklerim. aramazsa gider agzina patatesle vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tHE1t36m2V4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 mokoko said: Deacon said: Thumbs up if you read "tartistiginizda" as "tanistiginizda". (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Bella said: böyle bir şey olunca tartışma vs bir de üstüen arayıp sormazsa soğuyorum ben. zaman girmesi iyi birşey değil bence. Sicagi sicagina rahatca konusup cozemeyecegin hatta bok edecegin konular var.Ama bir gece en azindan adam gibi yatip kalkip sakin kafayla olay cok daha rahat bir sekilde anlasilip sakince cozulebiliyor.Olay sicakken ve tartisma bir yerde sikismisken spamlemenin,uzerine gitmenin zarari var yarari 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Haklı olduğum bir konu ise hiç alttan almam eşşek gibi gelip özür diler. Haksızsam da gider komiklikler şakalar filan gönlünü alırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hakli da olsam haksizda bir sekilde uste cikar karsimdakine ozur dilettiririm. isin sirri, karsi tarafin zayif yonlerine oynamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 adamına göre değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ağzını burnunu döverim. şaka lan insanların götü yemiyo benle tartışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Deacon said: Thumbs up if you read "tartistiginizda" as "tanistiginizda". (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 en son bi tinerci bıçak çekti gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 tinerci deşer, tartışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bi güzel döverim (erkek ise tabi) sonra da küserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 eldivenimi ayaklarına atar düelloyu kabul etmelerini beklerim. aslında olayın vehametine göre değişir. bazı durumlarda iki taraf da sağlıklı düğşünemiyodur falan, duraksamak lazım. bazen de yanlış anlama ve kin besleme sonucu gereksiz uzun bir küslük başlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar