hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Napolyonn said: şu noktya dikkat çekmek istiorum 90 lı yıllarda bir çok aydın Atatürkçü düşünceyi referans alır ve kendi fikirlerini bunun üzerinde yorumlardı ve bi çoğuda değerli insanlardı 2002 den sonra nolduysa o kitle git gide 90 ların sakallı dinci kesimine benzeyip yobazlaşmaya başladı. allahtan kk geldide chp ye bu kesim güçbirliği ccart curt diye ihraç ettiler partiden ama hala burada savunan tonla insan fark for egzampıl mister cetintas o yüzden bence kim şakirt kim deil belli degil. 1- Hangi aydınlar onlar Atatürkçü olup sonra sakallı dinci yobazlara dönüşen? 2- Niye önce bir grup insanı alakasız bir şekilde dinci sakallı yobazlara benzediler diye suçladıktan sonra (senin için iltifat olabilir) bir tane üyeyi de o gruba katıyorsun? Benim gördüğüm bazı konularda hemfikir olmasamda cetintas'ın söyledikleri doğru şeyler. Rahatsız olman doğal çünkü adam atatürkçü ve cumhuriyetine bağlı senin gibi bi "insan" değil. PS: şu maklube midir nedir nası bi yemek ya ekşide vs her yerde duyuyorum hayatımda görmedim biri anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Etli pilav işte ya. Cemaatte kastığın lvl'a göre önce sadece patatesli, sonra tavuklu, sonra da kırmızı etlisini veriyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ahahah miyelini parçalayan bi kimyasal da var gibi görünüyo içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Tamam ilki videoymuş zaten izliyorum şimdide. Adamlar sırtlan sürüsü gibi saldırıyor hepsi miss haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.haberturk.com/yasam/haber/636993-cakma-kilicdaroglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 oha aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 cizıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Şimdi izledim, çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hamsilipilav said: http://www.haberturk.com/yasam/haber/636993-cakma-kilicdaroglu bazı güç odaklarına gün doğdu kılıçdaroğlu sex kaseti ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kafayı yememek elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bu programda KK'nın geveleyip durduğunu ve 5 şakirtin iyi iş çıkardığını söyleyen ultra beyinsiz şakirt tanıdıklar mevcut. şaka gibi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Loxias said: hamsilipilav said: http://www.haberturk.com/yasam/haber/636993-cakma-kilicdaroglu bazı güç odaklarına gün doğdu kılıçdaroğlu sex kaseti ftw Harbiden he, bu herifi korumaya almalı chp. Allah muhafaza içirip koynuna 2 Rus koyup çekip, ertesi gün de farklıcehepeliliknoktakom'da yayınlarlar mazallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://im.haberturk.com/2011/06/04/636993_detay.jpg?1307217614 oha lan ne troller adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 "roket adam" said: barnacle said: http://www.haberaktuel.com/images/news/32882.jpg Abi allah rizasi icin bi isik evi bulalim topluca ziyaret edelik bir kac pati olarak Oyle bi ana denk geldi ki resim fetonun sakallarini yalarim bi tepsi maklube ic Offf ulan of Aşkolsun roket, o ağlak herifin sakallarını yalatmam sana. Sen haber ver canın çektiğinde, istediğin yerde istediğin yemeği yedireyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 İstanbula gelince bir maklube zirvesi yapalım tüm patilerce öyleyse. Nerede yapılıyor bu meret, nedir ne değildir bulalım membaanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ulan etli pilav işte plutonyum yok ki içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Pirinç pilavının üzerine yağsız dana eti. Ya yıllarca rahmetli anne annem yapmış bana da ben adına maklube dediklerini bilmeden buz gibi ayranla yemişim.Vay arkadaş ya?! Evet arkadaşlar,bir araya gelebilirsek güzel olur gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 okunmuş pirinç ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Gerçekten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Fark etmez gerçi. Benim rahmetli anneannem 5 vakit namazında, hacıydı. Ama 90 küsür yaşında vefat etmeden hemen önce bile "Ben bir Türk'üm, dinim cinsim uludur Sinem özüm ateş ile doludur, İnsan olan vatanının kuludur, Türk evladı evde durmaz, giderim." şeklinde başlayan Mehmet Emin Yurdakul'un şiirini ezbere okurdu. Nur içinde yatsın, bu fetocuların milyon tanesi bir araya gelip okusa, benim anneanneciğimin yaptığı pirinç çok daha faydalı, çok daha sağlıklı, çok daha kutsaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 lan fetocular 200 yıldır bi kitabı okumayı beceremedi pirince mi okiycaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Son nefes dediğin tek nefeste mi okundu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 normalde okuyormuş şiiri son nefesinde "giderim" demiş. soruya bak sigıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 forgiver said: http://im.haberturk.com/2011/06/04/636993_detay.jpg?1307217614 oha lan ne troller adam http://img.sabah.com.tr/im/2007/04/25/23A9B9F2B219B143B9DFB6F9r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ya vefat etmeden hemen önce derken ölüm döşeğinde değil ama ayakta öldü anneanneciğim,öyle yatalak falan olmadı.Son gün bile kendi yemeğini pişirmiş canım benim. Bu şiiri de tüm kıtalarıyla ezberlemiş ilkokulda(cumhuriyet çocuğu tabi), okurdu bize. Çok hoşumuza giderdi ve o da her okuduğunda coşkuyla okurdu. Tabi anlatmakla olmuyor,izlemek lazım. Farklıymış o kuşak ya.Bittiler ne yazık ki, pek kimse kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar