xaty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1&seekTime=04-06-2011+22%3A30 bi nevi sex kaseti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 kemal oyumu geri kazandi bu bes para etmez cigersizlere usenmeden cevap vererek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 konusturmadan araya giriyorlar surekli falan. neden cagirdiniz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 su tayyip'in adami olan yavsaki bi yerde gorsek de dovsek ne hos olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 HAHAHA sorulari soran kadro efsane. zaman star trt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Soru sorup cevabı beklemeden araya giriyorlardı, saygı sıfırdı adamlarda. rte de el pençe divan takılıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hele el pençe durmasınlar direk maması kesilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 oha komik falan degil sinir bozucu lan bu YUH DIYORUM BU ADAMLARA BEN... bunlar gazeteciyse ben ord. profum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Oral Çalışlar sen ne biçim adamsın ya. Ne döndün arkadaş şu geçtiğimiz yıllarda. Anlamadım aç mı kalacaktın, açıkta mı kalacaktın bukadar dönmesen merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 abi nasıl araya giriyolar ya hahaha oysa başbakana sordukları sorular o kadar çanaktı ki erdoğan değil hotbird uydusu sanarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ahahaha nasıl fanatiği olmuş adamlar ben bu istesem bu kadar taraflı olamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Napolyon şu 5inden biri. Kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kk yi ilk defa böyle ayrıntılı izliyorum da, verilmesi gereken en iyi cevapları veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kanalturkte 2 gun once provasini yapti adam bunun, 4 tane kendisinden tiksinen konugu ipe dizip dans ettirdi verdigi cevaplarla eheuahuahu KK nin eline kimse tartisma konusunda su dokemez hani, melih basgani sakinligi ile delirtip RAGEEEEEE moduna sommayi basarmis adam lan, melih gokcek diyoruz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 adam takir takir saydiriyo ya, cok guzel konusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 melih gökçek e nasıl rezil ettiyse, herifin hırsı hala geçmemiş twitterda 2 lafından biri kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kanaltürk konuşmasını izleyebilirsanız izleyin biyerlerden. SSK i batırdı iddialarını teker teker çürüttü ve karşısında oturanlar kızardı bozardı bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ahah veriyo cevapları "aaa ölemi ilginc, aslıdan baska bir konu daha önemli" diyip kacıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 böcek gibi ezmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 karşıdaki 5 i de ağzından bir gaf, bir yanlış çıksın diye tüm algıları açık şekilde sanki pusuda bekliyorlar, inanılmaz. kaydedicem bu tartısmaları yasarsam 50-60 sene sonra da izler gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 aciz abi herifler bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 o 5 eleman cahilin şakşakcının önde gideni. özellikle mi bu şakirtleri koyuyorlar kk'nın karşısına ya? trt'nin yaptığı bi program adam gibi olsa cidden şaşıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 KK fena ezmiş :) acaba rte izlemişmidir içinden ben neden böyle konusamıyorum konusmaya kalkıncada ekran bozuluyor demişmidir8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 başbakanda diyor hemen saniyede sanki darth vader'a lan anakin demiş gibi tırsıp sayın başbakanda diye düzeltio adam yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar