roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 uyku gelmesi sorunsalı. bilimum ortamlarda muhabbetlerde insanı yarı yolda bırakan, uykulu gözlerle bari eve gideyim de böbreğimi çalmasınlar bu andırgrand mekanlarda diye düşündüren bu sorunu çözmenin yolu nedir? insanlar çatur çutur götürürken -içkileri-, insanın buğulu gözlerle etrafı seyretmesi hiç hoş olmuyor. kışın -15 derecede içip içip sonra uyumaktan alışkanlık kaldı. teşekkür ül mübarek. ehud barak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 içki öncesi zeytinyağı denecek, diyeyim evvelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bira iç sürekli çişin gelir ayık kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ya da şöyle diyim umarım ayık kalırsın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Red bull. Akabinde kalp krizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Normal uykunun gelmesi kıştan kalan alışkanlık değil.Alkolün kana karışımını azaltmak için süt içebilirsin ya da zeytinyağı içebilirsin içmeden önce.Her içkiden aynı şekilde etkilenmeyebilirsin, hızı içmeyi dene istersen o da etki edebilir.Ama en güzeli uykun geldiyse yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Sarhoşluk etkisi gitmesin ve uykum da gelmesin istiyorum. Önceden böyleydi yani, gece 5'te 6'da uykum geliyordu. Şimdi bakıyorum bir iki bira içiyorum, saat 12, ben iptal. Zaten çok çabuk sarhoş olan bi adamım, ana kucağı aramak istemiyorum yani o saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 vodka burn içince uyuyamıyorum ben şarap içmem lzm bi tek o uyuru yor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Şarap feci uyku getiriyor gerçekten. Ben başka pek bir şey içemediğim için (bira ve şarap dışında daha beceremiyorum asdaf) sıçıyorum aynen 12 gibi. Zaten normalde de çocuk gibi erken uyurum. Fakat 2 3 kadehten sonra bir kahve içiyorum ayılmak için ben. Onu deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ne işin var andırgırand yerlerde... İçme demiyorum, hobi olarak yine iç. Ama evde. Kaç yaşında adamsın. Şaka bir yana, kendini ne zaman kaybedeceğini hala kestiremiyorsan içme zaten fazla o tarz yerlerde. Elin memleketinde böbreksiz kalma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 belki bünye meselesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Lafın gelişi o, hikayeyi ilgi çekici kılmak adına ortaya atılmış bir katalizör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Önerebileceğim tek şey, bir parça buzu ensende ve şah damarına yakın yerlerde bir süre gezdir. Kafan güzel kalır ama uykuyu unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 mezun olmakla alakalı o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ben alkolluyken uyuyamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ben de alkollüyken kalkamıyorum.. kalkamıyo yani. bünye meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yaşlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 efes alkolsuz cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar