senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 klimayi getiriyorum 26dereceye aciyorum belgeselimi, belgesel yoksa tarihin arka odasindan bir bolum acioyrum. seyrederken bi bakmisim uyumusum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bu kaçıncı uyku başlığı arkadaş ya bi arama yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 tanıdığınız tırcı var mı lan sibiryaya falan giden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 abi klima çok kötü birşey 2 gün maruz kalırsam 3. gün kusmalar halsizlik falan başlıyor vantileytır yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 niyeki? direk ustune mi ufutturuon napion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bence de bu sicaklar kotu oldu bı turlu isinmiyo havalar ne guzel diyoduk, bi isindi tam isindi allah kahretsin 2 saat once asagi indim siparisimi aldim yukari ciktim deliler gibi terliyordum ya, tamam hava sicak bari nem olmasin, nefes aldirmiyor serefsiz, SEREFSIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 daha demin 4 saat uyudum gamsızca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ADANA'DA YAŞAMAYAN BURASI NEMLİ DEMESİN, GECELERİ UYUYAMIYORUM DEMESİN! DEMESİN YANİ!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ahah 7-8 sene önce 1 hafta adanada kaldım, elektrikler kesik olduğu için bir gece klimasız yatmaya kastık abv net. Biz şu an hala yorganla yatıyoruz İstanbul'da, havalar daha dün yaz havasına benzemeye başladı. Şöyle kemiklerimize kadar ısınamadık daha biz. Nem mem de yok piyasada daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 abi neresi burası istanbulun söyle orda kalıcam, üşümek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bahçeşehir, arada Çatalca. (Gerçi şimdi düşündüm de İstanbul'da sayılmayız lan biz :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 MelvinUdall said: ADANA'DA YAŞAMAYAN BURASI NEMLİ DEMESİN, GECELERİ UYUYAMIYORUM DEMESİN! DEMESİN YANİ!.. ahah patlamis adana'yi bilmem de kas'da tatildeydik bi yaz, oyle nemliydi ki alerjik astimim agzima sicmisti geceyi acilde kolumda serumla gecirmistim, bu da boyle bi animdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 adana mersin antalya nem diyarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 çok düzensiz bir uykum var, 2/3 ü lucid, kafami yastiklarin yorganlarin altına sokmadan uyuyamiyorum, bol bol karabasan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bu aralar ne çok uyuyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dasaaa said: bu aralar ne çok uyuyorum yahu Sırf rüyam bölünmesin diye daha çok uyuduğum olur benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 %96 nem ne ya. aquaparkta mı yaşıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Delicatessen said: Sırf rüyam bölünmesin diye daha çok uyuduğum olur benim de. rüya falan görmüyorum genelde =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bak onu hayal edemiyorum işte. Çünkü rüya görmediğim günlerde bir başka oluyorum ben. Kendimde olmuyorum. Bi karamsar melankolik ne bileyim bazı bazı agresifleştiğim oluyor. Çok garip yahu. Rüyalarım hayatımdan kesitler gibi he. Geçmiş ve geleceğe dair olması avantaj gerçi de. Şu zaman zaman görmemelerim de bu yüzden o denli etki ediyor. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Camış gibi uyuyorum valla hiç sıkıntı çekmiyorum. Finallerden falan da değil yokken de uyuyordum. Bakalım yazın Isparta'da kalıcam yaz okulunda ne kadar sıcak olsa da Antalya gibi olmaz yinede. Ondan yazın da sağlam uyurum. Çelik ayna beddualar aynen iade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Osura osura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 son günlerde uykusuzluk çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar