Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uykusuzluk Gezisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence de bu sicaklar kotu oldu
bı turlu isinmiyo havalar ne guzel diyoduk, bi isindi tam isindi allah kahretsin

2 saat once asagi indim siparisimi aldim yukari ciktim deliler gibi terliyordum ya, tamam hava sicak bari nem olmasin, nefes aldirmiyor serefsiz, SEREFSIZ!
Mesaj tarihi:
Ahah 7-8 sene önce 1 hafta adanada kaldım, elektrikler kesik olduğu için bir gece klimasız yatmaya kastık abv net.

Biz şu an hala yorganla yatıyoruz İstanbul'da, havalar daha dün yaz havasına benzemeye başladı. Şöyle kemiklerimize kadar ısınamadık daha biz.

Nem mem de yok piyasada daha.
Mesaj tarihi:
MelvinUdall said:

ADANA'DA YAŞAMAYAN BURASI NEMLİ DEMESİN, GECELERİ UYUYAMIYORUM DEMESİN! DEMESİN YANİ!..

ahah patlamis

adana'yi bilmem de kas'da tatildeydik bi yaz, oyle nemliydi ki alerjik astimim agzima sicmisti geceyi acilde kolumda serumla gecirmistim, bu da boyle bi animdir
Mesaj tarihi:
Bak onu hayal edemiyorum işte. Çünkü rüya görmediğim günlerde bir başka oluyorum ben. Kendimde olmuyorum. Bi karamsar melankolik ne bileyim bazı bazı agresifleştiğim oluyor. Çok garip yahu. Rüyalarım hayatımdan kesitler gibi he. Geçmiş ve geleceğe dair olması avantaj gerçi de. Şu zaman zaman görmemelerim de bu yüzden o denli etki ediyor. 8-)
Mesaj tarihi:
Camış gibi uyuyorum valla hiç sıkıntı çekmiyorum. Finallerden falan da değil yokken de uyuyordum. Bakalım yazın Isparta'da kalıcam yaz okulunda ne kadar sıcak olsa da Antalya gibi olmaz yinede. Ondan yazın da sağlam uyurum.

Çelik ayna beddualar aynen iade.
  • Yeni Oluştur...