Buddha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Tarayıcı olsa taratcaktım. Kapının önüne koymuşlar aynen yazıyorum; Sevgili kardeşim; Bu sözleşmeyle Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında; *Aile Sigortası'nı başlatıp her yoksul ailenin evine ayda en az 600 lira girmesini sağlayacağımıza, *Taşeron çilesini bitireceğimize ve tüm taşeron çalışanlarını kadrolu yapacağımıza, *Her öğrencimizin eşit koşullarda sağlayan şeffaf ve adil sınav sistemini kurup YÖK'ü ve harçları kaldıracağımıza; yurt sorununu 2 yıl içinde çözeceğimize; *Emekliler için İntibak Yasası'nı çıkarıp emeklilerimize milli gelir artışından pay vereceğimize, *Türkiye'de ilk defa Çocuk Bütçesi oluşturup her çocuğun sağlık, beslenme ve eğitimini güvenceye alarak çocuklarımıza fırsat eşitliği sağlayacağımıza, *Bir defaya mahsus Bedelli Askerlik Yasası'ndan parası olmayanları bedelsiz olarak yararlandırıcağımıza ve askerliği önce 9, sonra 6 aya indireceğimize Söz veriyorum. Elindeki bu imzalı belde seninle aramızdaki sözleşmedir. Bu sözleşme ile iktidarımızda, yukarıdaki sözlerimin peşinde olacak, benden sonuna kadar hesap sorabileceksin. En büyük güvencem, değerli desteğindir. İmza Kemal Kılıçdaroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Yoksullara bedava bedelli askerlik, yan gelip yatacagina kopek gibi calisip para kazananlara parali bedelli askerlik. Ok Kemal. 1 oyunu kaybettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Vay süper reklam olmuş yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 chp iyi yolda valla kk işini iyi biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 onetimebaby said: Yoksullara bedava bedelli askerlik, yan gelip yatacagina kopek gibi calisip para kazananlara parali bedelli askerlik. Ok Kemal. 1 oyunu kaybettin. yoksulda zaten zevkinden yoksul. sırf askere parasız gitmek için yoksul olarak bekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 akserligi kaldirsinlar abi en güzel yillarini caliyorlar. rte den bi numara olmaz kkdan da bi numara olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 SÖSÖSKANON HOSOBONO VORR KEOOMOL Haha ne güzel yaptım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 onetimebaby said: Yoksullara bedava bedelli askerlik, yan gelip yatacagina kopek gibi calisip para kazananlara parali bedelli askerlik. Ok Kemal. 1 oyunu kaybettin. ha tüm yoksullar yan gelip yattıkları için yoksul di mi? Pis fakirler azıcık kıçlarını kaldırıp çalışsalar para kazanırlar da ağlamazlar en azından, peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 eylülde o bedelli askerlik olayını beleşe getirecekse oyum chpye olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Buddha said: *Taşeron çilesini bitireceğimize ve tüm taşeron çalışanlarını kadrolu yapacağımıza, taeşronluk dünya üzerindeki en onursuz en havadan para kazanan mesleklerden biri olabilir. geçen sene bizim ünv. hastanesindeki taşeron firmaya her personel başına yaklaışk 1200tl veriliyor, taşeron ise personele 600-800tl arası veriyor. %50'si beleşten patronun cebine... zaten kadrolu değilsin sesini çıkarsan anında kapı gösterilir bu anlayışı hala destekleyen bi ülke adam olmasın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 onetimebaby said: Yoksullara bedava bedelli askerlik, yan gelip yatacagina kopek gibi calisip para kazananlara parali bedelli askerlik. Ok Kemal. 1 oyunu kaybettin. Öyle bir söyledin ki yoksul hayatı süper zenginler sürünüyor gibi. Acıdım bir an zenginlere. Ayrıca yoksul kelimesininin anlamını öğren bence. Seele said: akserligi kaldirsinlar abi en güzel yillarini caliyorlar. rte den bi numara olmaz kkdan da bi numara olmaz. Askerlik şu söylediklerinden en çok ilgimi çeken. Zaten oyumu alacaktı KK askerliğede el atması hoşuma gitti. Ayrıca CHP askerlik kısaltmaktan bedelliden falan bahsediyor CİDDİ gelişme var CHP'de. Son iki oy hakkını kullanmayan beni bile ikna etti. Ha tartışılır bu sözler tutulur mu falan. Ama AKP'nin en büyük rakibi olarak ve KK'nın uzun süredir beklediğim atağı yapıp CHP'de elini masaya vurup ciddi bir zihniyet farkı yaratması ona bir şans vermek için bana yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 onetimebaby said: Yoksullara bedava bedelli askerlik, yan gelip yatacagina kopek gibi calisip para kazananlara parali bedelli askerlik. Ok Kemal. 1 oyunu kaybettin. ahahaha süpermiş bu. ABİ ASKERE GİDİP 1 YILIMI HARCAMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN YOKSUL KALIP TÜM GELECEĞİMİ HİÇ EDEYİM EN İYİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 1. parti olsa bile tek başına iktidar olamaz koalisyon olur. o yüzden gereksiz hamleler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 onetimebaby said: Yoksullara bedava bedelli askerlik, yan gelip yatacagina kopek gibi calisip para kazananlara parali bedelli askerlik. Ok Kemal. 1 oyunu kaybettin. Uzun zamandır bu kadar saçma bişey okumadım ahahhaha (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ne yapsın peki? Hiçbişey yapmasın mı? En azından AKP tek başına hükümet olmaz oda bana yeter. En azından sadece dini kesmin istekleri üzerine bir hükümet olmaz. Belki demokrasi olur hani. Belki hükümette sadece türbana falan belli bir kesime hitap edip geriye kalan milyonlarca insanı sallamayan bir parti kafasına göre takılamaz? (Konuyu dağıtmamak kaydıyla) Türbanla derdim yok bu arada hala gereksiz bulsamda takan insana saygı duyuyorum. Böyle bir inancı varsa bu onun hayatıdır. Ve iş yerinde takmış okulda takmış hiç önemli değildir. Ama sadece belli bir kesme hitap eden bir parti kaostan başka birşey yaratmaz. Dini duygularada sahip çıkılmalı bunu dindar olmayan biri oalrak söylüyorum. Ama bunun dışında başka şeylerede sahip çıkılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Zenginden alıp fakire veriyo işte ne güzel. Zaten zenginlerin zenginliğini azaltmak lazım mümkün olduğunca. Yıllık geliri 120k nın üzerinde olandan deli gibi vergi alıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 onetimebaby said: Yoksullara bedava bedelli askerlik, yan gelip yatacagina kopek gibi calisip para kazananlara parali bedelli askerlik. Ok Kemal. 1 oyunu kaybettin. pis fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 fakirler ölene kadar askerlik yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Pis fakirler olayı değil de askerliğe gidecek adama "gönlünden ne koparsa ver, yoksa da canın sağolsun be abi" denildiği bi askerlik sistemi bayağı komik geldi bana. Bedelsiz bedelli askerlik filan, tuhaf işte. Gerçi bi seferlik olucak filan demiş. Ama cidden taşeron sistemine el atılması lazım. Hani tamam vergi yükü kurum içi sorumluluklar vs. yüzünden şirketler taşerona yöneliyo ve tamamen kaldırılabilir mi bilmiyorum da bu derece sömürünün önüne geçilmesi için birkaç düzenleme yapmak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 erdoğan da bugün izmirlileri arayıp mitinge gelin demiş. altıma sıçtım verilen tepkileri görünce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Tesbih said: Zenginden alıp fakire veriyo işte ne güzel. Zaten zenginlerin zenginliğini azaltmak lazım mümkün olduğunca. Yıllık geliri 120k nın üzerinde olandan deli gibi vergi alıcaksın Sebep? ahaha şöyle şuursuz solcu laflarıyla gelmeyin ya. Parasını hak ederek kazanıyorsa aynı ölçüde vergi alınmalı. Hak etmeden kazanıyorsa da içeri alınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 mardox said: Buddha said: *Taşeron çilesini bitireceğimize ve tüm taşeron çalışanlarını kadrolu yapacağımıza, taeşronluk dünya üzerindeki en onursuz en havadan para kazanan mesleklerden biri olabilir. geçen sene bizim ünv. hastanesindeki taşeron firmaya her personel başına yaklaışk 1200tl veriliyor, taşeron ise personele 600-800tl arası veriyor. %50'si beleşten patronun cebine... zaten kadrolu değilsin sesini çıkarsan anında kapı gösterilir bu anlayışı hala destekleyen bi ülke adam olmasın zaten Gerçek anlamda taşeronlukta bir sorun yok. Patronun bir bölüm işçiyi başka bir firma altından taşeron görünümünde çalıştırması esas yanlış ve yasak olan. Bununla ilgili gerekli yasalar da mevcut, böyle bir durum iş hukukunda her türlü yasaklanmış durumda. Fakat ülkemizde işçilerin haklarından haberdar olma yüzdesi oldukça düşük, bunların içinde iş yerini mahkemeye verme anlayış/cesaretine sahip insan yüzdesi daha da düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 nileppezdel said: Tesbih said: Zenginden alıp fakire veriyo işte ne güzel. Zaten zenginlerin zenginliğini azaltmak lazım mümkün olduğunca. Yıllık geliri 120k nın üzerinde olandan deli gibi vergi alıcaksın Sebep? ahaha şöyle şuursuz solcu laflarıyla gelmeyin ya. Parasını hak ederek kazanıyorsa aynı ölçüde vergi alınmalı. Hak etmeden kazanıyorsa da içeri alınmalı Belli ki ailen çok kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 haklarının olması ekonomik gucunun olmadıgı durumda anlamsız ki. Bir sektörde ki bütün kapıları patronların tutabiliyorsa, sen birlik olamadığın sürece o kanunlar biraz lol. Bizim sektördede var bu, ama kafaya vura vura aldırıyoruz. Ben mesela, istediğim parayı almayınca aylarca bekleyebiliyorum, sektördeki herkes benim gibi olsa, çok güzel yola gelirler. Ha bu arada tr komisyoncular ulkesı ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar