Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://www.habervesaire.com/haber/2237/ Şişli’de, Hopa’daki olayları protesto eden takip eden Cumhuriyet gazetesi muhabiri Pelin Ünker, polis tarafından uzaklaştırıldı. Ünker’in gazeteci olduğunu söylemesi de kâr etmedi. Tartaklandı ve tanıtım kartı kırıldı.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 En azından bekaret kontrolü yapmamışlar şimdilik.
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 İyi yumruk falan yememiş... Polisle konuşulur mu ya... Tuürk Polislerinin %90 ından tiksiniyorum... Feto uzantılı turk polisler..
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 feto uzantılı deyince; turk_polisi.fto sdfasf
Raze Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 eylem takip icin oraya kadar gitmesine gerek yok ki bu gazeteyi okusun yeter ordan yazsin alala
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Videoyu izledim nasıl sinir oldum anlatamam. O gri takımlı şapkalı adam ne yapıyor ya öyle? Omurgasız herifler.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Yeniçeriler version 2.1 Uyarmadı demeyin polise yapılan ilk haksızlıkta anında akpyi indirirler aşagı zindanlara.
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 gidin solcu gazetelere bakın biraz, şuan hopada yerel askeri darbe gibi bişey var, sokak başlarına polisleri dikmişler, jandarmalar evlere girip çocuklarınızın başı yanıcak diye usuldan tehdit ediyomuş falan. çok çirkin şeyler oluyo, türkiye ne hallere geldi diycektim ama hep böyleydi
Öne çıkan mesajlar