Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 US psn de oddworld, sonic filan avrdi plusda UK de magic the gathering var, nostaljidir cektim eheuehu 30 gun oynarim asil merak ettigim caponlar ne verio lan, giremiom japon psn ine hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 infamous ve dead nation ı ekledim ama çok yavaş indiriyor listeye ekleyene kadar paso hata verip durdu zaten salak şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 var mı dead nation online oynamaya çalışan ve sürekli dc yiyen.sırf online için çektim oyunu oynayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 var shapshalda aynı sorunu yaşadığını söylüyodu bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 dc yedim bende single takıldım biraz.zevkli ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 butun oyunlari indirdimde yer kalmadi asdfsfad kac senedir dokunmadigim mgs chapter 4 pre loadunu silmek zorunda kaldim ama :( arada girip girip bitiriodum son bolumu izlemek icin ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 psn plus'ın bedava verdiği oyunları (şu welcome back zımbırtısını demiyorum) plus üyeliğimizi aktif tuttuğumuz sürece istediğimiz kadar oynayabiliyoruz değil mi? mesela burnout paradise için free diyor ya şimdi,bu sadece 1 aylık content mi,yoksa plus'a ödeme yaptığım müddetçe temelli benim mi oluyor oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 plus üyeliğin devam ettiği sürece oynayabileceksin burnout u. dlc, wallpaper theme falan plus üyeliği gitse bile kullanmaya devam edebildiğin şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bu beleş oyunları soradan yukleyebilicek miyiz? yer kalmadı bnm ps3te asdasds şimdilik sadece purchase etsem soradan download edebilirmiyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bilemiyorum. gidip bi 320gb lık alın ya hdd. 30dk falan sürüyor backup ve restore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yahu bu UK'ye nasıl ödeme yapıyorsunuz? kart kabul etmiyor tamam eyvallah ta,network card'ların digital key satışını da kapatmış türkiyeye shopto? e ne card alınıyo,ne kredi kartı giriliyo,nasıl olcak anlamadım. digital olarak psn card satın alınabilen başka bir yer var mı? yoksa US accountumu kullanıp ona mı satın alsam plus? cevap için teşekkürler bu arada mani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.pcgamesupply.com/ burdan psn card alabilirsin. ama dikkat et US UK e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 uk kartlar TR psn'de çalışıyor mu? Veya ordan aldığımız hangi şeyler TR account'ta da gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 sanmıyorum çalışacağını. ama UK ve TR PSN birbirine çok yakın içerikler yayınlıyor aynı zaman dilimleri içerisinde. denenebilir gerçi. ama 50pound luk kartı UK psn e girip 50 pound almak var. o kart TR PSN de çalışırsa 50tl alıp göt gibi ortada kalmak var hehe. risk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar