Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 George Lass'ı da bildi.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 donald knuth'da baya zorlandi ama bildi.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dennis ritchie'yi bilemedi hohohoh linus torvalds dedi. rms ve steve wozniak'a kadar gitti ve biraktim. bilemedi. yetersiz.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 direk sıçtı Q7 tuttum ronaldo çıkardı
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dusuncelihayvan said: direk sıçtı Q7 tuttum ronaldo çıkardı closeenough.jpg daha yakın olamazdı yani :D bende de nadia comanaci'yi bildi 10 soruda mı ne.
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi gitti gitti gitti 18 de falan direk sordu: "Are your caracter Turkish" sonra patlattı: Spoiler
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 smarthan said: abi ajdar ahah hakkaten bildi :P
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kayden kross u bilemedi lan oooooooo
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 oha Admiral Adama, 18 soruda bildi Lady Sylvannas 9 soruda bildi ezildim resmen
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Question N° 11 Is your character looking forward to the weekend? Yes Question N° 12 Do many people hate your character? Yes Question N° 13 Is your character taking the back seat? Yes
Harir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Rıdvan'ı ararken bütün galatasaray kadrosunu saydı haha.En son da null(striker) dedi lan
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Is your character a female? No No Has your character really existed? Yes Yes Is your character a singer, or does he work with a singer (as a songwriter, producer, musician...)? No No Is your character an actor? No No Is your character linked with sports? Yes Yes Is your character a football (soccer) player? Yes Yes Is your character currently more than 30 years old? Yes Yes Is your character European? Yes Yes Is your character English? No No Is your character Italian? No No Has your character ever retired? Yes Yes Has your character won the Champions League? No No Does your character belong to the 70s? No No Is your character from Czech Republic? No No Has your character been a coach? No No Is your character bald? No No Is your character a Muslim? Yes Yes Is your character Turkish? Yes Yes hakan şükür
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bilemediklerinden ders çııartıyor mu
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hep çalışmadığı yerlerden soruyorum..
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 mikael stanne'yi bilemedi :D alexi laiho ve johan hegg dedi ama not that close.
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Notch deniyorum Bildi :( Edit: ABİ YOK ARTIK YA KAIN'İ BİLDİ Tamam lan, Heroes 3'ten bi Hero soruyorum kendisine. Hatta kolay olsun, Gelu'yu soruyorum. Edit2: LAN YÜRÜ GİT AAAAAAAAAAAAA http://i.imgur.com/6kfl0.jpg
Öne çıkan mesajlar