Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yaz okulu için kayıt saatim geç geldiğinden (herkese başka bir saat veriyorlar kayıt için, bana son günü vermişler hainler) önümüzdeki 8 hafta boyunca her sabah 06:45'de kalkıp okula yetişmeye çalışmam gerekecek. Hafta içi her gün hem de. Woe is me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Bir de şöyle düşün; sabahtan biter derslerin günün geri kalanı sana kalır.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 öncelikle geçmiş olsun tabi yazın okula kaldığın için. bence de erken olması kötü değil sayko sıcaklardan minimum etkilenirsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Burda gelip okul bitti diye artislenirsen boyle cezalandirilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hahahaha talihsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 oha 6:45 bildiğin üçüncü öğretim sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 7 bile degil lan 6:45 çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 çok güzel bence sabah 6 da güne başlamak. üzülmene kesinlikle gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 adguhasdjlg kesin kaldın o saatte derse gelen hoca kafadan sıyrıktır.geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 adam ders 6:45de baslio dememis. 6:45de kalkip okula yetismem lazim demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 6 45 yetmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ben gelecek dönem bütün dersleri erkene sıkıştırmayı düşünüyorum mümkün olduğunca ya. ne güzel işte erken kalkmak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ders 8:40. 7:55'de servis kalkıyor şehrin öteki ucundan. Ancak yetişiyorum 30 dakika yürüme ve bir de dolmuş kombosuyla. İyi yanını göreyim ben: Her sabah yürümüş olacağım böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sabah kalkmak iyidir. bir ara çok fakirken metro turnikelerinden beleşe geçiyordum bunun için de 5'te kalkıp en geç 5:40'ta turnikeden geçmem gerekiyordu. çok kere yaptım, şimdi ara sıra sırf gaylik olsun diye yapıyorum. başka istasyonları bilmiyorum ama yenimahalle, bilkent ve tandoğan bu iş için uygun ama en uygunu y.mahalle. kısacası erken kalmak priceless.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar