Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tomb Raider (2013)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

%92 ile bitti. eeh çok daha iyi olabilirmiş, aşırı kolay bir oyun. nerde eski core design tr'ler nerde bu. cd her zaman takdir ettiğim bir firma pandemonium'dan beri her oyunlarını oynamaya çalışıyorum ama naughty dog'da kaptırdıkları scriptçi hatundan beri çok yavan oluyor oyunları.

finish

sondaki çift pistol olayı iyiydi. ayrıca adadan canlı çıkanlar 1 ingiliz, 1 latin, 1 zenci ve 1 japon.

Sosyal ağlarda paylaş

baya gezdim tozdum yai, sonlara doğru biraz saldım bitsin diye. çünkü birkaç gün sadece bunu oynayınca biraz baydı, bitsin istedim. bir de ben de oyunn yarısından sonr memory hatası vermeye başladı, hızlıda geçmeye başladım o yüzden.

normal oynadım fakat benim bahsettiğim zorluk combat değil. sonuçta puzzlelar olsun qte'ler olsun bunlar kolay. tomb'ları hiç anlamadım zaten bi tane çakma puzzle var hemen sonra sandık. insan hakiki bi tomb bekliyo aksiyonlu. trap olayı falan yoktu oyunda dikkat ettiyseniz.

eski tomb raider'larda bırak puzzle'ı nerden gideceğini bile anlamıyordun çoğu zaman keza soul reaver bulmacaları falan off diyorum.

genelde bi surviving oyunu olmuş, pek tomb raider havası yansıtmıyo he deyip geçtim ben, çok üstüne gitmek istemiyorum. bakalım devamı gelecek o zaman hakiki eleştiririz.
Sosyal ağlarda paylaş

survivaldan anladığımız şeyler farklı galiba
ben oyunun baya taşaklı survival olmasını bekliyordum mesela ilk kez trailerı izledikten sonra
hani sadece kill or be killed değil, onun dışında yeme içme ısınma barınma gibi şeylere de dikkat etmek zorunda oluruz falan diye düşünmüştüm sonuçta tropikal bi adada tek başına kalıyor hatun
ama gayet dümdüz adam dövüp bitiriyorsun oyunu işte
Sosyal ağlarda paylaş

walla oyunun basinda tavsan mi ne avliyorduk.. sonra kamp atesinde onu pisirip yiyince, snake eater gibi olabilecegini dusundum ama ne yazik ki ayagimiz alissin diyeymis o olay =).. hayvan avlamak salvage toplamaktan ibaret.. biraz daha survival ogesi isterdi bu oyun.. yemek, ilk yardim, barinak, vs..

ha bi de.. lara'nin ruhu ile naked snake'in ruhu karsi karsiya gelse, lara'nin ruhu snake'in ruhu onunde diz coker, tovbe ister..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...