fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 fizban said: sanırım cok fazlaz detay atlayarak gidiyorum, bu tomb'lara falan sonradan dönebiliyor muyuz ?su mesajdan sonra gezi patladi ve ben bi daha oyunu acamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 oyun senaryo olarak %'de kaçta bitiyor? %44'e geldim, ama tahminen %60da biter gibime geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 etrafta ne kadar oyalanip ivir zivir topladigina bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ben %73 te bitirmiştim. özellikle aramadan önüme gelenleri toplayarak. yarıya yakını anca topladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Nasıl oynadıysam artık, hikaye bittiğinde %100'dü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 gizli eşya bulunan oyunların hiçbirini %80 üstü bitiremedim. siz mi takıntılısınız ben mi çok umursamazım anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bu arada oyunun multisi hakkında nediyorsunuz? Bana baya vasat geldi ve sanırım fazla takanda yok multiyi. Multisini kasıp çok eğleniyorum diyen var mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ı ıh, max 10 el atmışımdır. single'ı çoooook iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 tüh ilk haritada 1 gps 1 relic eksik kaldı ayar oluyorum böyle şeylere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 merak etme dönebiliyorsun. camp açtıkça aralarında fast travel çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 oo iyiymis eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bitirdim az önce, %65e denk geldi tam olarak. Artık kalan tombları falan raidlemeye girerim bidaha. Puzzle olayları zevkli. Güzeldi ya beğendim ben 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 %92 ile bitti. eeh çok daha iyi olabilirmiş, aşırı kolay bir oyun. nerde eski core design tr'ler nerde bu. cd her zaman takdir ettiğim bir firma pandemonium'dan beri her oyunlarını oynamaya çalışıyorum ama naughty dog'da kaptırdıkları scriptçi hatundan beri çok yavan oluyor oyunları. finish sondaki çift pistol olayı iyiydi. ayrıca adadan canlı çıkanlar 1 ingiliz, 1 latin, 1 zenci ve 1 japon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 aah core design yılları ahah, ağzına sıçtımın tomb raider 4ü yıllarca oynasan bitmiyodu, keşke öyle oyunlar çıksa tekrar. milyarlarca puzzle, bir kol için 4 level geriye gitmeler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ehueh oyunu bitirdik akşamına nvidia %18 tomb raider boostlu driver çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 %92 ile bittiyse baya haritada herşeyi yapmışsın neredeyse, ben de hiç bakmadan rastgele denk geldiklerimi yaptım sadece. kolay olduğu kesindi ama hard modda mı bitirdin oyunu yoksa normal falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 baya gezdim tozdum yai, sonlara doğru biraz saldım bitsin diye. çünkü birkaç gün sadece bunu oynayınca biraz baydı, bitsin istedim. bir de ben de oyunn yarısından sonr memory hatası vermeye başladı, hızlıda geçmeye başladım o yüzden. normal oynadım fakat benim bahsettiğim zorluk combat değil. sonuçta puzzlelar olsun qte'ler olsun bunlar kolay. tomb'ları hiç anlamadım zaten bi tane çakma puzzle var hemen sonra sandık. insan hakiki bi tomb bekliyo aksiyonlu. trap olayı falan yoktu oyunda dikkat ettiyseniz. eski tomb raider'larda bırak puzzle'ı nerden gideceğini bile anlamıyordun çoğu zaman keza soul reaver bulmacaları falan off diyorum. genelde bi surviving oyunu olmuş, pek tomb raider havası yansıtmıyo he deyip geçtim ben, çok üstüne gitmek istemiyorum. bakalım devamı gelecek o zaman hakiki eleştiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ya bu ilk oyun diye öyle de olabilir. Şimdi daha bu olaylara yeni başlamış Lara'nın ve oynayan oyuncunun karşısına hemen zor puzzle lar çıkartmayalım, insanların ayağı alışsın, ikinci oyunu alsınlar demiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 aynen yavaş yavaş kitle oluşturarak eski haline dönse iyi olur. direkt eski hali gibi çıkınca tutmuyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yav survivor'ın nesini beğenmediniz ? survivor hissini bu kadar iyi veren kaç tane oyun var piyasada ? on numara beş yıldızdı valla oyun. uncharted ile kapışır çok rahat yeni seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 survivaldan anladığımız şeyler farklı galiba ben oyunun baya taşaklı survival olmasını bekliyordum mesela ilk kez trailerı izledikten sonra hani sadece kill or be killed değil, onun dışında yeme içme ısınma barınma gibi şeylere de dikkat etmek zorunda oluruz falan diye düşünmüştüm sonuçta tropikal bi adada tek başına kalıyor hatun ama gayet dümdüz adam dövüp bitiriyorsun oyunu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 snake eater mi lam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 walla oyunun basinda tavsan mi ne avliyorduk.. sonra kamp atesinde onu pisirip yiyince, snake eater gibi olabilecegini dusundum ama ne yazik ki ayagimiz alissin diyeymis o olay =).. hayvan avlamak salvage toplamaktan ibaret.. biraz daha survival ogesi isterdi bu oyun.. yemek, ilk yardim, barinak, vs.. ha bi de.. lara'nin ruhu ile naked snake'in ruhu karsi karsiya gelse, lara'nin ruhu snake'in ruhu onunde diz coker, tovbe ister.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 far cry o konuda biraz daha başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar