kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Bi arkadasa cuman mubarek olsun diye mesaj aticamda onu hesapliycam
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://time.is/
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sabah namazindan sonra atmaliyim olm saat kac soylesene
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Saol kardesim. Sende unutma cumaya gitmeyi. Sana hatirlatip bende bonus sevap kazandim bak
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 tesekkurler kardes, hic unutmuyorum ben zaten isallah.
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 GERGE said: http://time.is/ iyiymiş bu. :D
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 time.is bayağı güzelmiş, bir nevi bilgisayarın saatinin kalibrasyonunu yapıyoruz. Edit: kalibrasyon için erken konuştum galiba, java script ile bizim saatimizi alıyor gibi duruyor. Sitede saatiniz tamdır dediğine göre bir doğrulama yapması lazım ki yapıyorsa iyi.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 benim 2 saniye geri imiş mesela. düzeltmiyor ama.
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sağol, doğrulama yapıyor demekki.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aquila said: tesekkurler kardes, hic unutmuyorum ben zaten isallah. maşallah inşallah
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Qualance said: time.is bayağı güzelmiş, bir nevi bilgisayarın saatinin kalibrasyonunu yapıyoruz. Edit: kalibrasyon için erken konuştum galiba, java script ile bizim saatimizi alıyor gibi duruyor. Sitede saatiniz tamdır dediğine göre bir doğrulama yapması lazım ki yapıyorsa iyi. Bizim saati almıyor, şu: International Atomic Clock
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yıldız takımı değil miydi?
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aquila said: east coast mu, west coast mu? nerelisin
Öne çıkan mesajlar