Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 iyi hamdolsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sarjim bitiyo ya cok tatsiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ballı muz ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yahu sözde sevgiliniz, sizi en iyi anlayacak kişi olması lazım "neyse ben biraz oyuna kaçıyım görüşürüz sonra" diyemiyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 demissin iste, sozde sevgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol bi süre yap böyle. sonra da aşkitom bi tuhaflık var kapatıyom ben sinir oldum de. o da senin aşkitom diyen ağzını .. desin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aquila said: yazacagin mesaji da atacagin tribi de okudugun okulu da ittirmeden git burdan TURK KIIIIIIZIIIIIIIIII nguuuhughugnuuguguugugugnnnnnnnnnn Ahahaahahhaahahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kozalak said: onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol onlie ol offline ol bi süre yap böyle. sonra da aşkitom bi tuhaflık var kapatıyom ben sinir oldum de. o da senin aşkitom diyen ağzını .. desin :D bunun yerine seri şekilde o kişiyi engelleyip açarsanız ekranının sağ köşesini online olma uyarılarınızla dolduruyosunuz. siz kapatmasanız o kapatır zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 msn kaldı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 forgiver said: msn kaldı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar