hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 beyler internet bozuldu elektrikler gitti çok fazlalaşmaya başladı artık bana 1-2 tip verin msnde konuşurken sevgilimle çıkıp oyun falan oynamak istiyorum boş boş konuşmaktan baydım trip yemeden nası çıkabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kafan cok guzelmis canim gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sevgiliyle msnden konusulmaz yapmayın aksam eve mutlu gidersiniz.msnde ayrılırsınız gerke yok blockla.kullanmıyorum msn dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 eet dediğin doğru da bi hata yaptık işte baştan. şimdi 1-2 bahane lazım güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 mail hesabım heklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 msn çökeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Aynen bu yazdıklarını ona söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 güncelleme istiyor, ancak windows live sıkıntı yarattığından yüklenmiyor de. 2-3 gün deniyor rp si yap, en sonunda eeögh baydı yüklemicem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 valla bizim msnlerimiz ekli ama ihtiyaç dışında konuşmuyoruz msnden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bizde konuşmuyorduk abi bi haftadır yeni çıktı bu iş baydım boş boş msnde konuşmaktan kotor oynuyordum ne güzel tekrardan msnde ne işim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi internette konuşmayı sevmiyorum, telefondan mesajlaşmayı da hiç sevmem diyen bir kız buldum ve sevgilim yaptım. çok mutluyum, herkese tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 iletine AFK yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Banyoya giriyorum. Sıcak bir duş alıp yatarım herhalde sonra. Her zaman iş görür. Eğer pis bir insan değilsen...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok abi o zaman da neden ben burda iken gidip yatıyorsun der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Cevap verme dizi izliyordum dersin.Film deme dizi de ki her yazdığında yeni bir bölüm izliyor olasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Red said: sevgiliyle msnden konusulmaz yapmayın aksam eve mutlu gidersiniz.msnde ayrılırsınız (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Dersin ya kızım sıcak duştan sonra uykum geldi. O kadar da değil yani. Vur yumruğu masaya uyucam lan de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 cok ters, abidik gubudik kafalar. direkt olamiyorsun madem, böyle kisa süreli gecici bahaneler yerine uzun sürebilcek bahaneleri sec ki kalici ossun, bi daha laf edemesin ve trip atmasina ortams hazirlamis olma. mesela dolu insan portresi ciz, durmadan bisilerle ugrasan falan. kitap okuyan, ders calisan cart curt. ya da bilgisayarim bozuldu de, zaten cok vakit geciriodum de ama bu sefer de telefondan dadanir. en iyisi direkt ol -.- seninle disardayken vakit gecirmek daha cok hosuma gidiyor, biseylerin özel olmasini istiorum, msnden konusmayi sevmiyorum falan de güzel bi sekilde. bunu anlamiyosa zaten, ne isin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 he ya aferim vanille ne de güzel dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 vaniLLe said: seninle disardayken vakit gecirmek daha cok hosuma gidiyor, biseylerin özel olmasini istiorum, msnden konusmayi sevmiyorum falan de güzel bi sekilde. bunu anlamiyosa zaten, ne isin var? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pompisteyim donucem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yazacagin mesaji da atacagin tribi de okudugun okulu da ittirmeden git burdan TURK KIIIIIIZIIIIIIIIII nguuuhughugnuuguguugugugnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Msn kasti artik yataga gecelimmi filiz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gökalp naber abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Iyidir canim senden naber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar