fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 NABIYON LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Son spoiler crit oldu bu saatte. Gerçi iyice ezilmiş ve sarımsaklı seviyorum onu ama olsun öyle de yerim. Ayrıca sarımsaklı yoğurtlu patlıcak kızartması, patlıcanlar düzgün kesilmiş olsun sonsuza kadar yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 en sevdigim sebze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Patlicanı severim yerim lakin dışarıda(lokantada) hemen hemen hiç yemem. Ne zaman patlican yesem başım ağrıdı (bozulmuş yağ, yada tekrar tekrar ısıtılan yağ beni etkilediği için). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Daha yutarken midemi yaktığı için sevmem. Yiyemem hatta direk, ağzıma koyunca acı çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Qualance said: Patlicanı severim yerim lakin dışarıda(lokantada) hemen hemen hiç yemem. Ne zaman patlican yesem başım ağrıdı (bozulmuş yağ, yada tekrar tekrar ısıtılan yağ beni etkilediği için). + nikotin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Qualance said: Patlicanı severim yerim lakin dışarıda(lokantada) hemen hemen hiç yemem. Ne zaman patlican yesem başım ağrıdı (bozulmuş yağ, yada tekrar tekrar ısıtılan yağ beni etkilediği için). + Evde yaptıklarımızı affetmiyorum, direk mide. Dışarda 2 kez düşünüyorum, kebapçı da patlıcan kebabı hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Okşamadığım sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Severim lezzetli bir besin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Patlıcanın bilinen bi faydası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 nikotin var daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Dışarda söylemem ama evde fırında, etli yemeğini çok severim. Yanında da şehriyeli pirinç pilavı olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 patlıcan yiyen toptur. hem fallik obje hem mor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 patlican yenmez mi be? patlican kebap (tu) kizartmasi kozlenmisi firinlanmisi sulu yemek icinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 xaty said: Patlıcanın bilinen bi faydası var mı? çok bilinen bi faydası var aslında ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 patlıcan candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://ankara.yemeksepeti.com/AllRestaurantComments.aspx?CatalogName=TR_ANKARA&CategoryName=4661 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 közlenmişinin her türlüsü favorim.tütsü kokulu olucak biraz, meze olarak sipariş ederim genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi izmirde coco loco var,harika bi beğendili italyan pizza yapıyolar.Denemeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ahah dün topiğe oyumu atıp, yemeğini yaptım. bugün de kızartma yaptım, ama ayarlayamıyorum kızartmasını tam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kızarna kadar kızartıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sevilmezi mi bu sebze,her yemege de gider bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Antep'in balcanı, sofraların patlıcanı. Tabi ki severim ve yerim. Fakat dışardan bir şey alırken daha ızgara şeyler tercih ederim sanırım. Esnaf lokantısı falansa, patlıcanın iyi bir türevi varsa sıcak yemek olarak yerim. Meze olarak ortada patlıcan kızartma, üzerinde yoğurt sarımsaklı ya da sarımsaksız, üzerinde de sumak iyi gider tabim. Ya da sos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Kızartma deyince kızardıktan sonra süt ile pişirileni var mis gibi oluyor, şakşukada var ... Bu gün bu topicği okumayacaktım, acıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar