mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.webyazilimci.com/wp-content/uploads/2011/05/18-%C5%9Fampiyonluk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Liga Deportiva Universitaria de Quito (11. Sıra) > Beşiktaş J.K (21. Sıra) Hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_gnyplJ8XTW0/SaR8aAvjqbI/AAAAAAAAAyo/vcKRtaCtMcA/s400/Skib+B%C4%B1rakt%C4%B1+Fotoma%C3%A7.jpg abi ahahah baya eğleniorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 toggie said: vivavale said: abi sıralama ortada su var lig de ipi fb gögüsledi kupayı da biz aldık,avrupa da durum ortada. so what? ibb de final oynadı ama gaziantep'in cok gerisinde kalmıs? abi sıralamadaki kriterler ortada,puanlama da ortada. saldırmayın olm bu kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mokoko bana şunu açıkla o zaman, Şampiyonlar ligi finalisti iki takım varmış. Bunlardan Barcelona kupayı kaldırmış ama totalde 2010-2011 sezonunda Manchester'dan daha az puan almış... UEFA'nın listesi... No Team Name Country 06/07 07/08 08/09 09/10 10/11 Total 1Manchester United FC ENG 25.325 32.575 28.000 28.585 36.671 151.157 2FC Barcelona ESP 17.800 27.775 28.662 30.585 36.642 141.465 Demek ki neymiş? Another bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben yapmıyorum uefa sıralamasını. git adamlara mail at öğren. ama istediğin kadar yırtın resmi liste o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 vaperon kizdi beyler. kacin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 uefa kupası resmi konmuş yine haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kriterlere baktım. besiktas'ın son 1 yılda fb'den daha cok puan toplamasının mantıklı bir acıklamasını yapabilir misin bana lutfen? turkiye kupası sampiyonluk kupasından daha mı degerli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 UEFA'ya göre finale çıkıp yenilmek, şampiyonlar ligini kazanmaktan daha değerliymiş... Olabilir yani. Bir de kızmış denmiş, Dikkat ederseniz, "Another" bullshit yazmışım ki, ikisini de saçmalık olarak düşündüğümden... Bu yani. Yoksa en büyük fener, şampiyon fener... lay lay lay... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 toggie said: kriterlere baktım. besiktas'ın son 1 yılda fb'den daha cok puan toplamasının mantıklı bir acıklamasını yapabilir misin bana lutfen? turkiye kupası sampiyonluk kupasından daha mı degerli? uefa avrupa+lig+kupa>tsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya gören de avrupada yarı final falan oynadınız sancak, gruptan çıktınız abi sadece, sakin olun bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tamam vaperon. sen memnunsan ne ala. :D adam memnun beyler birakin iste. kutlasin 21. ligi fıjgh9pofdıkhpfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Hele be Masq... Ne battı abi 21 numara size... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 1st June 2010 - 31st May 2011 arası puanlama işte. uefa'nın sitesindeki sıralamada da bu seneki kazanılan puanlarda bjk 9920 fbahce 2420 gs 2420 problem ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ulan pis fenerliler ilk 50 ye giremediniz diye kıskanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bir beşiktaşlı olarak konudan rahatsız oldum. haddimizi bilelim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kimseyi kücük görmek bi niyetim yok yahu gecen sezonda kupa da ve avrupa da basmısız iste he ligde de fb bize bastı kimsenin itirazı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 vivavale said: toggie said: kriterlere baktım. besiktas'ın son 1 yılda fb'den daha cok puan toplamasının mantıklı bir acıklamasını yapabilir misin bana lutfen? turkiye kupası sampiyonluk kupasından daha mı degerli? uefa avrupa+lig+kupa>tsluefa da ne yaptı ki beşiktaş.kiev den 4 yemeyi başarı olarakmı görüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Komiksin cidden. Tamam Kiev toplamda 8 attı ama en azından son32 de idik. Senin takımın ne yaptı abi? Ne yapabildiniz bu sene avrupada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Esnaf said: vivavale said: toggie said: kriterlere baktım. besiktas'ın son 1 yılda fb'den daha cok puan toplamasının mantıklı bir acıklamasını yapabilir misin bana lutfen? turkiye kupası sampiyonluk kupasından daha mı degerli? uefa avrupa+lig+kupa>tsluefa da ne yaptı ki beşiktaş.kiev den 4 yemeyi başarı olarakmı görüyorsunuz görece olarak basarılıydık diorum :S nasıl bi kafada okuyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben anlamıyorum yıllardır bu tür sıralamalarda hep fb ve gs den üstünüz bu ilk değilki bi kerede kabullenin avrupada beşiktaş türkiyenin gururu !! bu sene gene göreceğiz !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 vivavale said: Esnaf said: vivavale said: toggie said: kriterlere baktım. besiktas'ın son 1 yılda fb'den daha cok puan toplamasının mantıklı bir acıklamasını yapabilir misin bana lutfen? turkiye kupası sampiyonluk kupasından daha mı degerli? uefa avrupa+lig+kupa>tsluefa da ne yaptı ki beşiktaş.kiev den 4 yemeyi başarı olarakmı görüyorsunuz görece olarak basarılıydık diorum :S nasıl bi kafada okuyosunuz abi görecesiz olarak şunlara cevap bile vermemen gerekti senin orada hata yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar