Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 ama onda da aynı sınıftakilerin arasında fark yok, en azından nwn'de göremedim ben.. en iyi rpg henüz yapılmadı, bizim şirket kurmamızı bekliyorlar :)[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??! OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 nwn oyun mu ki ? geçiniz abi onu direk..[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Yazar Konu: NWN yorum arcane Üye 20 Ağustos 2002 16:52 -------------------------------------------------------------------------------- çok sevdim süper oyun sonunda mage ile tek başıma gidebiliyorum bi familiar bi summon yetiyo tabii rogue takviyesiyle.. taptım oyuna -------------------------------------------------------------------------------- this jury pleases me :)[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??! OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 ehehe kalleş :) abi o olayı açıkliim tek cümlede.. "3rd edition kullanan rpg ilk kez oynuodum familiar falan orada yazdığım olaylar beni baştan çıkardı sonra sevdiğim şeyin oyunun kendisi değil 3rd edition olduğunu anladım"[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 fallout:tacticsi nerdfe bulurum ankarada ya[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 up... Soru 1: Gecko Skinning Perk ü kimden alınır ? Soru 2: Gizli Servis şefinin adı Soru 3: Level 24 perkler nelerdir ? Soru 4: Jet i kim icad etti ? Soru 5: Birinci vatandaş nedir, kimdir ? ehe eğlence olsun bize :=) ha bu arada aklınızdan yapmaya çalışın bakmayın hiç bi yerden yoksa anlamı kalmaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Soru 1: İsmini unuttum:P Ama adamı geckoların elinden kurtarıoduk... Trapperda ne Trapper... Hatta üstünde Leather Armor war:P Hatta çalışmayan asansör war:P bi adamın ismini hatırlayamadım. Soru 2: alla alla biliorumdurda gizli servis diince annamadım açıklasana... Soru 3: Aklımda diil:P Soru 4: Marvin midi ya oyundaki en adi npc olan hane:P velet yaf velet... Soru 5: Ağzımı bozmak istemiyorum... Sadece allahın komplekslisi,kendini bişi sanan, ota boka sinir yapan ama sonunda oyunu bitirip yumrukla ordan oraya savurduum hatun! Lynette...[hline].ju5t-m1y4w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 biraz geç oldu galiba :) father tully benim sorduğumun cevabı reno da ki rahip[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 1-)smiley den 2-) Gizli Servis Şefi.. 3-)sniper-slayer 4-)myron 5-)ordelia mı neydi...[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Bende sorayım bari... Rangerların Kuralları Nelerdir?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 1- klamath'taki smiley 2- gizli servis şefi yok, horrigan'ı diyorsan sadece ajan olduğunu söylüyor 3- sniper, slayer ve sanırım bir de cesetten iki katı para toplama perki mi ne vardı fo2'de 4- myron, gebertilesi sinirlikte teen junkie 5- nam-ı diğer first bitchizen lynette soru dışında hiçbir yere bakmadım..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: LethE, 17 May 2003 17:08 tarihinde demiş ki: Bende sorayım bari... Rangerların Kuralları Nelerdir?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC slaver kesmek, kesmek ve kesmek sanırım, başka aklıma gelmedi :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 şimdi ben öyle bir kazıklıkta soruyorum ki "yuh bea" diyorsunuz, sorular fo1 ve 2'den: :) (bunları yazarken de bir yere bakmadım heh) 1- avenger minigun dmg aralığı nedir? (xx-xx şeklinde) 2- harold'un kafasındaki bonsai'nin adı nedir? 3- new reno'daki genelevin sahibi kimdir? 4- necropolis'teki mutant tarihinin yüzkarası aptal mutant'ın ismi nedir? 5- cathedral'deki master'ın yardımcısı başrahibin adı neydi?[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 maşşallah=)[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 5-) morpheus[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Hepsı dılımın ucunda olmasına ragmen bı anda ghoulun kafasındakı agacın adının BOB oldugunu hatırladım en zor soruyuda bılmıs oldum boolece...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mutantın biriyle bilek güreşi yapıyorsunuz. Bilin bakalın kaybedince ne oluyor? (geyik soru) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ehuehu kötü seyler oluyor ölse daha iyi diyosunuz :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Bi de Tragic The Garnering vardı, ya da öyle bir şey. Süperdi yahu. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar