boone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j_0yU5FNjcI&feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://images2.fanpop.com/image/photos/10100000/Howard-Wolowitz-The-Middle-Earth-Paradigm-1-06-howard-wolowitz-10186698-720-480.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 SSCB zamaninin belgeselini izliyorum gibi bir havaya burundum bi an. bu kadar soguk bi video yapilamaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu adamın videolarını 3. saniyesinde falan kapatıyorum, fenalık basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bunca zamandan sonra gelişmesi lazım adamın çekim tekniğinin ama bir adım ilerleme yok. Fikirler zevklide uygulanışı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 o kadar kötü ki, iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ney lan bu bu adam 30 yaşındaysa en az doç. dr. olmuş olması lazım bu da 2.0- 2.5 milyar maaş demek. kendine ev kiralayamıyorsa bu maaşla zaten hak ediyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ardeth mantıken büyük robotlarda yok. bu kadar ciddiye alma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oğlum daha orasını izlememiştim niye spoiler veriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 büyük robotun da neden gerçek olamayacağıyla ilgili de maliyet analizi bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi ilk 1-2 dakikası gerçekçiymiş gibi gidiyodu ama napayım onların hepsini bilmemne alaşımını görmeden önce yazdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 fenris said: büyük robotun da neden gerçek olamayacağıyla ilgili de maliyet analizi bekliyoruz... holyi çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 harbiden (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 nasıl kötü belli değil lan. baya baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 cok begendim insallah devami cekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Saeros said: cok begendim insallah devami cekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bunu yapanın annesine araba çarpar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: Bunu yapanın annesine araba çarpar inş. DSFKSADGJKSADGSADGASGSA adamın surat kareliği de quagmire edit:kfürü yazdm galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Efe Aydal'ın kendisine has ve tutarlı bir espri anlayışı vardır. Çok beğenirim ben. Yıllardır çizgisi değişmemiştir. Şahsen de görmüşlüğüm vardır, aynen bu insandır. Saygı duyarım ve takip ederim. Ardeth said: ney lan bu bu adam 30 yaşındaysa en az doç. dr. olmuş olması lazım bu da 2.0- 2.5 milyar maaş demek. kendine ev kiralayamıyorsa bu maaşla zaten hak ediyordur Ardeth kardeşim, dünyayı para endeksli görmen çok üzücü. Böyle bir anneyi kaç paran olursa olsun sen tek başına terk eder misin paran var diye? Umarım annen okumaz patiyi. Ben de bir süre annemle yaşadım, 8 sene yalnız yaşamanın sonrasında hem de. HİÇ kolay değil. Ama anne sevgisi... Para değil yani konu. Burada da, bu skeçte de konu parasızlıktan beraber yaşama değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 abi üzgünüm de böyle bi espri anlayışı yok cunku ortada espri veya komik bişey yok.saygı kısmı başka tabi.ayrıca ardeth in avukatı olarak da adamın ettiği 2 cumleden dunyayı para endeksli gördüğünü cıkarabilmen ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Berbat. İlk 1-2 dakikası iyimtraktı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar