DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ben de bu halini kullanamadım. Ben klasik olanını kullanıyorum zaten start menü için mouseda tuş atadım ona basınca direk geçiyorum start 8 ide klasik kullanıyorum. Edit: Bu arada biliyor musunuz bilmem ama normal masaüstündeki taskbar çubuğuna koyduğunuz kısayolları sırası ile klavyeden start tuşu + 1,2,3,4... diye tuşlayıp tıklamadan açabiliyorsunuz. Hatta o sıraya göre direk programlar arası geçiş yapılabiliyor. Önceden varmıydı böyle birşey bilmiyorum ama kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Yükseltme olmayan düz Windows 8 de çıkmış: http://www.amazon.com/Windows-System-Builder-DVD-64-Bit/dp/B0094NY3R0 99$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iletisim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 xp den sasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Hala modern donanımla çıkalı 11 yıl olmuş bir işletim sistemini kullanan var mı? Windows 8'in oyun performansı filan da XP'den daha iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 XP Vista 7 8 Win Fail Win Fail? Şeklinde bir resim vardı, şimdi bulamıyorum. Ama aynen doğru çıktı. Bence geçmeyin. Hatta Ubuntu 12.10'a geçin, daha iyi :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Nesine bu kadar karşı çıkılıyor anlamadım. Bence bu zamana kadarki en sorunsuz işletim sistemi release edildi. Yani uyum sorunu vs neredeyse hiç yok şayet clean install yapılmış ise. İlk kez sistem gereksinimleri yukarıya doğru değil aşağıya doğru gitti. Tuhafta olsa gayet işe yarar bir arayüz sunuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Touchpad'in multi-touch'i ve tap/butonlar ile click olayi calismiyor. Var midir fikriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 di wondows8 touchpad not working şeklinde falan arat googleda sonuç çıkıyo bisürü markalara göre. hangisini yollayacağımı bilemedim sana markalara göre değiştiği için bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 di said: Touchpad'in multi-touch'i ve tap/butonlar ile click olayi calismiyor. Var midir fikriniz ? Bunu tam şimdi çözdüm, bende de vardı. Synaptics v16 kullanman gerek. Acer'a 4-5 gün önce çıkarmışlar, daha 10 dakika önce kurdum, cillop oldu. Synaptics sitesinde v15 sonrası yok. Ya Asus'dan (Asus mu kullanıyordun?) indireceksin ya da şuradan: http://www.station-drivers.com/page/Synaptics.htm Şuradan olan ne kadar iyidir bilmiyorum ama, Lenovo gibi firmaların sürücüleri alıp genelgeçer yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Dosya kopyalamanın niye yavaş olduğunu öğrendim, aynı anda Windows Defender da taramadan geçiriyormuş. 10 MB/s ancak buluyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 PCyi locklayınca 1dk sonra ekran gücünü kesiyor bunu engellemenin yolu var mı? Güç ayarlarına falan baktım oradaki herşey 45dk fln. Zaten bu dediğim ayar orada değil ama bulamadım yerini. Ekrandan ses aldığım için ekran sinyalini kestiğinde HDMI ses aktarımını da kesiyor o da çalan müziği fln engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.eightforums.com/tutorials/8267-power-options-add-console-lock-display-off-timeout-windows-8-a.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 24" monitörle 15.6" laptop monitöründen 10 kat daha işlevsel hale geldi win 8. Tek sıkıntım hala alışamamış olmam ince ayarlarına. Gerçi her şeye ulaşım çok kolay ama misal resimlerimi desktoptayken görmek istiyorum, bir tanesi kocaman açılıyor sonra ötekilere geçmek için tıkla babam tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Heh ya sağolasın google üzerinde bu ara keyword özürlüyüm niyeyse hiç bişey bulamıyorum. Yalnız aktif şekilde de birtek biz kullanıyoruz şu win 8 i her sayfada kesin varız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ben de indirdim şimdi kurucam öpüzledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Synaptics v16 ile bunların da hepsi çalışıyor: http://www.howtogeek.com/126084/how-to-use-windows-8s-gestures-on-a-laptop-trackpad/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Oblytile ile modifye eden varsa, sole bir pack buldum, burdan croplayip 30x30 save ederek yapacagim birseyler simdi heheh zibilyon icon pack'den biri. edit, asagida link vermis, croplamaya gerek yok hazir skydrivedan paylasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 GERGE said: di said: Touchpad'in multi-touch'i ve tap/butonlar ile click olayi calismiyor. Var midir fikriniz ? Bunu tam şimdi çözdüm, bende de vardı. Synaptics v16 kullanman gerek. Acer'a 4-5 gün önce çıkarmışlar, daha 10 dakika önce kurdum, cillop oldu. Synaptics sitesinde v15 sonrası yok. Ya Asus'dan (Asus mu kullanıyordun?) indireceksin ya da şuradan: http://www.station-drivers.com/page/Synaptics.htm Şuradan olan ne kadar iyidir bilmiyorum ama, Lenovo gibi firmaların sürücüleri alıp genelgeçer yapıyorlar. Bu arada çooook iyi oldu Windows 8 bunu yapınca. Gesture olayı içi çok kolaylaştırıyor. Kesin yapın. Hemen yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Gestures olayını masa üstünde de yapsalar keşke. Başlangıç sayfasında iken klavyeden bir tuşa basıp mouse hareketini fln algılasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/logitech-wireless-touchpad-faturali-38140895 Bu yaza ya all-in-one PC ya da Lenovo alacağım kendime. all-in-one dersem bunu da yanında kesin alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Gerge, yenileri cikmaya baslamis bile. locitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Şu touch mouse'lar da ilginç. Notebook yanında iyi olabilir aslında: http://www.youtube.com/watch?v=wLkHMzjKkjI Süpermiş bu. 200TL olur ama, çok pahalı. Alacağım notebook zaten 1000TL filan olacak; bir yıl taksit öde, bir yıl taksitsiz kullan, değiştir modelini izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 All-in-one pc dunyanin en kotu şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Masaya koyacağım duracak, çok yerim yok. Dediğim gibi, iki yıl sonra değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Şimdi yükledim bunu, bence pek güzel görünüm olarak. Başlangıç ekranındaki simgeleri daha ufak yapamıyo muyuz? Driver yüklemeye gerek var mı? Önerdiğiniz app var mı? Daha başka öneriler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar