Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ultrAslan said: ben biraz önce sifirdan kurdum hic o tür bir hata vermedi alla alla. bende nie öyle hata verdi ki? var mı başka clean install yapıp kayıt olurken hata alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ehuh sonunda be, Start+PrntScrn:: Take screenshot and save to Pictures Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 kurarken hata vermemisti simdi verdi mlsf saatin yaninda aktive edin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 GERGE said: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs Buradan Media Center anahtarını beleşe alabiliyorsunuz. Aldım şimdi ama e-posta kutuma gelmedi daha. Şimdi geldi, 12 saat sonra neredeyse. YÜkledim, güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ultrAslan said: kurarken hata vermemisti simdi verdi mlsf saatin yaninda aktive edin diyor E Oha. Bisey olursa format atamayacak miyiz alete? Sacmaliga gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 anlasilan önce win7 kurup sonra upgrade edecegiz simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Sitesinde kurulur yazıyor abi. The Verge de öyle diyordu sanırım. Sistem buglıdır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Lan! Bir loophole buldum sanırım yanlışlıkla. Windows 8 çıkmadan önce RTM sızdığında yüklediğimi biliyorsunuzdur konuyu okuyorsanız, Ağustos'un ortalarında yapmıştım. Microsoft ve Doğu Avrupa'dan bir ülkenin hatasıyla da açılı duran bir KMS sunucusundan aktive etmiştim çıkınca alırım diye. Microsoft kapatmadı Windows'ları öyle aktive edilen ama 6 ay süresi olduğu yazıyordu aktivasyon sayfasında, sonra deaktive olacağı. Neyse işte, o Windows'u kullanıyordum hala Vatan'a kutulu Windows gelene kadar, sonra kutudan çıkan anahtarı girecektim. Biraz önce ama bu sayfadan beleş promosyonla Windows Media Center anahtarı aldım ve resmi Microsoft sunucularından aktive ettim. Bu arada anahtar sadece aktive olmuş Windows'larda kullanılabiliyor. Şu anda aktivasyon bilgilerimi kontrol ettiğimde Windows'uma bağlı anahtarın tamamen değiştiğini, ürünün adının Windows 8 Pro with Media Center olduğunu ve aktivasyonun orijinal anahtarla yapılmış gibi kalıcı olduğunu görüyorum. slmgr.vbs'i uzun uzun kurcaladım ve eski anahtardan iz yok, tamamen yasal görünümünde yani. Nasıl olduğu ortada, ilerde Microsoft buna bir çözüm bulur ve benim Windows 8'i iptal eder mi bilmiyorum. Zaten kutu gelince alacağım mağazaya gidip. Böyle işte =) RETAIL kanalından Microsoft'un, retail Windows 8 olarak aktive edildiğini yazıyor slmgr.vbs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bilemeyecegim simdi yine denedim bu seri numarasi sadece upgrade icin gecerlidir yeni kurulum icin kullanamazsiniz diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 piii http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/why-activate-windows burada dediğine göre önce win7 kurup üstüne kuracaz bunu tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ve ayrica bildigin 2 farkli chrome var biri yeni arayüz icin calisiyor digeri normal kafam karisti 2 dakikada ayrica normal versiyonu flash videolarda bazi sitelerde fln kilitlenip kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Resmen cracklemişsin Gerge, senin gibi copyright nazi bir adama hiç yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Microsoft beleşe Windows 8 Pro dağıtmaz bence; çözerler sorunu, deaktive ederler. Aksi halde alırım kutuyu, açmadan rafa kaldırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 The Verge böyle diyor: If you’re installing fresh, you’ll need to burn the ISO to a bootable USB flash drive or DVD drive, using the very same Microsoft tool, and tell your computer to boot from those instead, and you’ll need to backup any critical files ahead of time so they aren’t wiped out when you reformat. Güncelleme versiyonu hakkında diyor bunu. Sanırım kurulum aracını o güncelleme aracıyla yaratmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 şimdi biz bu gergenin olayı yapabiliyor muyuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 vala öyle yaptım bende, win8 upgrade tool ile iso yaratıp kaydettim önce. sonra usb disk'e aldım ama olmadı hata veriyo, kabul etmiyor keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 indirmem 5 dakika, clean install kurmam 10 dakika sürdü. iso filan burn etmedim bu arada direk keep nothing'le herseyi temizledim. stardock'un start8 ve fences 2.0'ı ile çok iyi oldu. en sevdiğim yanıda 2 monitore ek olarak hdmi'dan bagli tv'yi de direk aktif calıstırması. win7'de off monitoru disconnect edip tv'ye oyle gecebiliyordum. win8 üçünüde direk çalıştırabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 2 gb ram var bilgisayarda, minimum 2 istiyor zaten. prewiev yüklemiştim daha önce bi ton sorun çıkmıştı. korkuyorum yüklemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 2 GB ile kullandım ben, sonra arttırtım ram ama 2 GB'kende güzel çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 win8 üzerine upgrade yapar gibi yaptim bu sefer sorun kalkti sanirim :) cok mal bisi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Kafadan 80 portunu gereksiz sekilde bind edip development enviroment'i pic etmesi, bilgisayarin sesinin cok daha az cikmasi, multi-touch'in calismamasi gibi gerzeklikler baya can sikici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 kendi kendine update edince cd-key calisiyor ya super hahaha windows.old'u da sildiniz mi tamamdir :D MSDN orjinal Windows 8 Pro English x86 edition iso ile denedim, canavar. Komut satirini administrator olarak calistirip sunu yazdiniz mi aktive oluyor slmgr.vbs /ipk {YOUR KEY HERE} (- ile girin) slmgr.vbs /ato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 SSD + Normal hdd ye birleştirip kuran varmı? Ben yapamadım çünkü lenovo nun driverı çıkmamış daha. Ama win 8 in hybrid boot diye bir özelliği varmış. Bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hybrid boot'u kapattım ben. uyku ile ilgili bir şey. hybrid sleep diye bir şey var, ondan açılmaya da hybrid boot diyorlar. daha hızlı oluyormuş kapatıp açılma ama saydım ssd ile zaten 4 saniye sürüyor. detaylı bilgi: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Sleep-and-hibernation-frequently-asked-questions normal sleep olayı da 1 saniye sürüyor uyuykende, uyanırkende. hdd'li makineler ssd gibi hızlı olsun diye, write wear yapar ssd'de sadece. o nedenle Win+X de ve A'ya basarak sistem konsolonu aç yönetici olarak. sona bunu girerek olayı temelli kapa: powercfg -h off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar