Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan 75 lira verrdik aldık ama aynı win7 bu bitek o arayüz içinmi verdik bu parayı yine desktopa geçiyoz nasılsa????
üstüne bide start menüsünden olduk lol
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ekran kartı ve Intel dışında sürücü yüklemedim ben. Gerek yok, kendisi en iyilerini yüklüyor Windows Update ile.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum eme her dil yüklenebiliyor. Windows Update'den indirmeyeceksin ama, Add a Language diye girip, Region ayarlarının olduğu yerden indireceksin.
Mesaj tarihi:
xetraynex said:

ooooooupgrade assistant iso save etmemize izin veriyo adamlar guzel yapmis helal olsun

Nerede iso olarak veriyor ben niye bulamadım :) indirdi kontrol etti şimdi dosyalar hazırlanıyor dedi.
Mesaj tarihi:
bir yardıma ihtiyacım var.

şimdi Windows 8 için iso yu DVD ye yüklemem gerekiyordu ancak Windows 7 üstüne kurdu ve şimdi iso bulamıyorum. nasıl DVD ye yakabilirim w8 i?
Mesaj tarihi:
yolcuu said:

bir yardıma ihtiyacım var.

şimdi Windows 8 için iso yu DVD ye yüklemem gerekiyordu ancak Windows 7 üstüne kurdu ve şimdi iso bulamıyorum. nasıl DVD ye yakabilirim w8 i?

bunun cevabına çok ihtiyacım var beyler. Windows çok salak bir firma ya bir dl linki koymaya üşenmiş.
Mesaj tarihi:
aquila said:

You can create installation media after you download windows 8.

nasıl abi nasıl???? heryeri aradım taradım bulamadım. install now yerine install media mı diyecektim?
Mesaj tarihi:
yolcuu said:

aquila said:

nasıl abi nasıl???? heryeri aradım taradım bulamadım. install now yerine install media mı diyecektim?

Installer'i tekrar baslat, nasil kurayim dediginde 2. secenegi sec iste.
Mesaj tarihi:
di said:

yolcuu said:

aquila said:

Installer'i tekrar baslat, nasil kurayim dediginde 2. secenegi sec iste.

o aşamayı çoktan geçmiştim zaten w8 i yükledi ve installer falan kalmadı ortalıkta. tekrardan satın aldım artık fazla keyi kardeşime veririm.
Mesaj tarihi:
Hmmm arkadaş baya okuma yetisi eksik birisi çıktı. Gelen mailde setup için dosya linki vardı zaten... Neyse sende para çok anlaşılan balonu zeplin ile değiştirelim bari.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ayrıca indireceğin onlarda torrentten biri de aynı işi görür. Onlarca legit keyle Windows yüklemişim XP'den bu yana, bir kere official dvd kullanmadım. hep torrent ve burn.
Mesaj tarihi:
Ya ben USB bootable yaratamıyorum. Windows upgrade assistant, erişim engellendi hatası veriyor. .iso yaratıp öyle atayım dedim usb'ye bu seferde dosyaları kopyalayamadık dedi %99'da ne olabilir ki sorun :(
Mesaj tarihi:
Ben kurdum filanda bu benim lenovo laptop ssd + normal hdd. RapidDrive diye bir olayı varmış bunun da daha windows 8 için olanı çıkmadı sanırım. Bilgisi olan varmı daha önce bu tarz işleri yapmış olan?
  • Yeni Oluştur...