di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Sahane. Valla simdilik guncelle dedim. Dursun, desktop makina gelince buna format atarim. Cok fazla sey var yuklu ve lazim olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ulan 75 lira verrdik aldık ama aynı win7 bu bitek o arayüz içinmi verdik bu parayı yine desktopa geçiyoz nasılsa???? üstüne bide start menüsünden olduk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ya cidden korsan ultimate üzerinden paşalar gibi aldım Win8 ama bu direk download ediyor onu çözemedim CD ye kaydet kısmı download sonrasında mı çıkıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Bende 30 tl ye aldım bakalım win8 sürücülerinide yükledim. Güzel bir iş çıkarmışlardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ekran kartı ve Intel dışında sürücü yüklemedim ben. Gerek yok, kendisi en iyilerini yüklüyor Windows Update ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Peki bu hangi dilde indiriyor şimdi multi language di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Bilmiyorum eme her dil yüklenebiliyor. Windows Update'den indirmeyeceksin ama, Add a Language diye girip, Region ayarlarının olduğu yerden indireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 akp döneminde çıktı windoz 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 xetraynex said: ooooooupgrade assistant iso save etmemize izin veriyo adamlar guzel yapmis helal olsun Nerede iso olarak veriyor ben niye bulamadım :) indirdi kontrol etti şimdi dosyalar hazırlanıyor dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolcuu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bir yardıma ihtiyacım var. şimdi Windows 8 için iso yu DVD ye yüklemem gerekiyordu ancak Windows 7 üstüne kurdu ve şimdi iso bulamıyorum. nasıl DVD ye yakabilirim w8 i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Peki bu upgrade program ile satın alsak ama yüklemesek olur mu? Key kenarda dursa falan? Eski key'i geçersiz kılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Kılmıyor, hukuki olarak olmaz o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolcuu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yolcuu said: bir yardıma ihtiyacım var. şimdi Windows 8 için iso yu DVD ye yüklemem gerekiyordu ancak Windows 7 üstüne kurdu ve şimdi iso bulamıyorum. nasıl DVD ye yakabilirim w8 i? bunun cevabına çok ihtiyacım var beyler. Windows çok salak bir firma ya bir dl linki koymaya üşenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 You can create installation media after you download windows 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolcuu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 aquila said: You can create installation media after you download windows 8. nasıl abi nasıl???? heryeri aradım taradım bulamadım. install now yerine install media mı diyecektim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 TR versiyonunda Farklı ortama kaydet gibi birşeymiş bulana kadar canım çıktı ben orayı oturum okuyup durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yolcuu said: aquila said: You can create installation media after you download windows 8. nasıl abi nasıl???? heryeri aradım taradım bulamadım. install now yerine install media mı diyecektim? Installer'i tekrar baslat, nasil kurayim dediginde 2. secenegi sec iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolcuu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 di said: yolcuu said: aquila said: You can create installation media after you download windows 8. nasıl abi nasıl???? heryeri aradım taradım bulamadım. install now yerine install media mı diyecektim? Installer'i tekrar baslat, nasil kurayim dediginde 2. secenegi sec iste. o aşamayı çoktan geçmiştim zaten w8 i yükledi ve installer falan kalmadı ortalıkta. tekrardan satın aldım artık fazla keyi kardeşime veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Hmmm arkadaş baya okuma yetisi eksik birisi çıktı. Gelen mailde setup için dosya linki vardı zaten... Neyse sende para çok anlaşılan balonu zeplin ile değiştirelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolcuu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 gene patlarım belki diye disk siparişide verdim lol. kardeşime vereceğim için pişman değilim hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ayrıca indireceğin onlarda torrentten biri de aynı işi görür. Onlarca legit keyle Windows yüklemişim XP'den bu yana, bir kere official dvd kullanmadım. hep torrent ve burn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolcuu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 VURMAYIN ARTIK UZANIYORUM YERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ya ben USB bootable yaratamıyorum. Windows upgrade assistant, erişim engellendi hatası veriyor. .iso yaratıp öyle atayım dedim usb'ye bu seferde dosyaları kopyalayamadık dedi %99'da ne olabilir ki sorun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ben kurdum filanda bu benim lenovo laptop ssd + normal hdd. RapidDrive diye bir olayı varmış bunun da daha windows 8 için olanı çıkmadı sanırım. Bilgisi olan varmı daha önce bu tarz işleri yapmış olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ilginc bi sekilde metro ui hosuma gitmeye basladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar