Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polis sizin dostunuzdur, arkadaşınızdır

liberal

Öne çıkan mesajlar

ne yok artık, küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulunanlara böyle şiddet uygulasınlar o zaman, eylem bittikten sonra bile takip edip bir kızı 20-30 polis çullanarak, kalça kemiğini kırana kadar dövmek mi polisin bu ülkedeki görevi ? Vatandaş ellerinden alıp hastaneye götürmüş, çok sakat var çok çok
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Illaki isini duzgun yapan polis memurlari var bu ulkede. Onlara zaten kimsenin lafi yok.

Insanlar protesto yaptiklarinda bu insanlari doverek cezalandirmayi kendilerine eglence haline getiren polis memurlarina sitem ediliyor.

Seksi ^^ turist kizimiz adres sordugunda tecavuz eden polise sitem ediliyor.

Teroristleri destekleyenlere, caddeleri araclari atese verip otobuslere molotof kokteyli atarak insanlarin yaralanmasina ve olmesine yol acanlara dokunmayanlara... ogrencilerin, egitim harclarini protesto etmesine kaba kuvvet ile mudahele eden polise sitem ediliyor.

Sokakta dayi dayi dolanan, racon kesen, kral benim havasindaki polise sitem ediliyor.

Iletisim yetenegi App seviyede iken Joplama yetenegini 2 kere GM'lemis polise sitem ediliyor.

Bunlari yillardir okumamis gormemis birisi ise Turkiye'de yasamiyordur. Fotosentez yapmaktan farki yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn bilmiyorsan öğren. Jandarma içişlerine bağlıdır. Sadece eğitim kısmı askeriyeye bağlıdır. Jandarma komutanına ne yapıp ne yapmayacağını sivil yetkililer söyler.

O yüzden Arınç isimli troll, gazetecilere " jandarma neden birşey yapmıyor" diye soracağına telefon açıp içişleri bakanına sorsa alacağı cevap karşısında susup yerine oturacak. Ama bu iğrenç heriflerin tek amacı devletin kurumlarını halka düşman ederek ele geçirmek olduğundan işte Napolyonn gibi cahil cühela gelip saçma sapan konuşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...