kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 polise adam döv diye ücret vermiyolar huzuru sağla diye veriliyo. hırsız girerse tabiki polise gidicem adam sınırları zorluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 lan ne koşcaz, polisten iyi hırsız mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 var olm başındakiler hagsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Napolyonn said: evine hırsız girincede polise koşma o zaman. kendini de aştın bu sefer, helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 napolyon biz türkiyeden bahsediyoruz farkındamısın ? hani başka bi ülke değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 adam polise hırsız diyo. benim tanıdığım ne kadar polis varsa gayet kibar ve yardımsever. siz başka ülkede yaşıyosunuz heralde burası türkiye deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Napolyonn said: benim tanıdığım ne kadar polis varsa gayet kibar ve yardımsever. HAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ne yok artık, küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulunanlara böyle şiddet uygulasınlar o zaman, eylem bittikten sonra bile takip edip bir kızı 20-30 polis çullanarak, kalça kemiğini kırana kadar dövmek mi polisin bu ülkedeki görevi ? Vatandaş ellerinden alıp hastaneye götürmüş, çok sakat var çok çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Napolyonn said: adam polise hırsız diyo. benim tanıdığım ne kadar polis varsa gayet kibar ve yardımsever. siz başka ülkede yaşıyosunuz heralde burası türkiye deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 napolyonn abi davos bitmedi mi hala be ?? bir gidemedn yemin ediyorm ne davos mus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yok adam haklı, bir deyim var konuyla ilgili. O yüzden polisler onla iyi anlaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://images.cheezburger.com/completestore/2010/10/14/6f38488c-e82f-4de8-afc4-fcebc5f710ab.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Napolyonn said: adam polise hırsız diyo. benim tanıdığım ne kadar polis varsa gayet kibar ve yardımsever. http://i.imgur.com/9y90G.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Vay arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Illaki isini duzgun yapan polis memurlari var bu ulkede. Onlara zaten kimsenin lafi yok. Insanlar protesto yaptiklarinda bu insanlari doverek cezalandirmayi kendilerine eglence haline getiren polis memurlarina sitem ediliyor. Seksi ^^ turist kizimiz adres sordugunda tecavuz eden polise sitem ediliyor. Teroristleri destekleyenlere, caddeleri araclari atese verip otobuslere molotof kokteyli atarak insanlarin yaralanmasina ve olmesine yol acanlara dokunmayanlara... ogrencilerin, egitim harclarini protesto etmesine kaba kuvvet ile mudahele eden polise sitem ediliyor. Sokakta dayi dayi dolanan, racon kesen, kral benim havasindaki polise sitem ediliyor. Iletisim yetenegi App seviyede iken Joplama yetenegini 2 kere GM'lemis polise sitem ediliyor. Bunlari yillardir okumamis gormemis birisi ise Turkiye'de yasamiyordur. Fotosentez yapmaktan farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hep fazla oksijenin zararlari bunlar hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 benim de bir copum olsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Napolyonn bilmiyorsan öğren. Jandarma içişlerine bağlıdır. Sadece eğitim kısmı askeriyeye bağlıdır. Jandarma komutanına ne yapıp ne yapmayacağını sivil yetkililer söyler. O yüzden Arınç isimli troll, gazetecilere " jandarma neden birşey yapmıyor" diye soracağına telefon açıp içişleri bakanına sorsa alacağı cevap karşısında susup yerine oturacak. Ama bu iğrenç heriflerin tek amacı devletin kurumlarını halka düşman ederek ele geçirmek olduğundan işte Napolyonn gibi cahil cühela gelip saçma sapan konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 en azından arınç terbiyeyi biliyo üslubunu iyi tutturuyo sende oda yok. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 salon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Napolyonn said: adam polise hırsız diyo. benim tanıdığım ne kadar polis varsa gayet kibar ve yardımsever. siz başka ülkede yaşıyosunuz heralde burası türkiye deil. asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Polis dostlarım var evet doğru demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 o değil de şöyle bi isteğim var benim. bu herif böyle boş boş mesaj attıkça altına didntreadlol.gif koyacak bi script program falan bişeyler olsa, bu saçmaladıkça ben hiç uğraşmasam o benim yerime atıverse o postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bi hata yapıp yine napolyonu ciddiye aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar