Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 2. bi gamepad alıcam,gittigidiyorda şu beyaz renk olanlar gözüme çarptı. bunlar orjinal midir acaba,sony ds3 sixaxis filan diyor ama bilemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 orjinal bunlar her renk var kırmızı yeşil mor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 müthişmiş öyleyse,teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 rengarenk olanları olsa çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Red said: orjinal bunlar her renk var kırmızı yeşil mor Fiyatı biraz kıllandırdı abi beni ya, kutunun hiçbir yerinde de Sony yazmıyor, yan sanayi sanırım bunlar. Orjinalin renklisi yok demiyorum o konuda bilgim yok da, şu linkteki ürün orjinal değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 çok net yan sanayi abi bu. ps3 tuşuna bak iyice bi ordan anlaşılıo. ayrıca x,kare falan tuslarının duruslarından da belli sony olmadığı. orjinali http://www.nokkonwud.com/images/games/peripherals/dualshock3/playstation3_dualshock_white_horizontal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 evet orjinal değilmiş. çoktan verdim siparişi ama,kargolanmış. neyse,açmadan iade ederim kalitesiz gelirse gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 BİOTECH galiba markası fiyattan ayılman lazımdı aslında,tr de şuan en ucuz sony ds3 90 lira falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok ya biotech filan değil marka. kutunun sol üst köşesinde ve kendi üstünde sony yazıyor işte,başka bi marka belirtisi yok. kaliteli yan sanayiymiş öyle dediler,lolz neyse ya,morfare'den sipariş verdim,bunu geldiği gibi geri yollıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 adamı kötü yönlendirmişim ahaha ama orjinal gibiydi yahu bide 60 lira az değil.hani benim 2. kol 15 liralık kontorland fakat ztn orjinal fiyatları 70-80 arası oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yaktın beni Red! :p evet cidden birebir orjinal gibi. aslında kalitesi için de orjinalden pek farkı yok diyor sorduklarım ama uğraşamam,vakumlu paket zaten açınca iadesi de yalan olur filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 orjinal onlar, gelmsi turkiyeyede gordum teknosada gecen kirmizidan istiyordum ben asil, resimelrd emetalik gibi duruyordu ama direk cocuk oyuncagi plasitgi gibi yakindan, mat bole dandik bi kirmizi hic begenmedim ben bole metalik kan kirmizi istiyorum artik ya beyaz alirim 2. yi yada pembe, gumus filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://www.gamersdailynews.com/userfiles/image/Killzone3+DS3-WirelessController_Jungle-Green_Bundle.jpg kz3 bundle la gelen koyu yeşil güzel aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 iyimis bayada onun icin kz3 alinmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 beyaz zamanla igrenclesir yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aynen beyaz harici şaşmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kz3'e gerek yok shopto'da satıyolar o jungle green'i tek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 shoptodan bunu getirttim,ps3 için açık ara en iyi gamepad sanırım. hem kablosuz,hem sixaxis,hem dualshock,hem de xbox gamepadi şeklinde. cidden inanılmaz,tavsiye ederim ps3te xbox gamepadi arayan herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Güzele benziyor, alınabilir. R2 ve L2 tuşu nasıl? Trigger şeklinde mi? DS3 şeklinde R2 L2 tuşuna sahip gamepad görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ds3 gibi geniş ama trigger şeklinde eğimli L2 ve R2 tuşları. videoda daha net görebilirsin http://www.youtube.com/watch?v=zlo51jSlBgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar