Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 beyaz gamepad?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

orjinal bunlar

her renk var kırmızı yeşil mor

Fiyatı biraz kıllandırdı abi beni ya, kutunun hiçbir yerinde de Sony yazmıyor, yan sanayi sanırım bunlar.

Orjinalin renklisi yok demiyorum o konuda bilgim yok da, şu linkteki ürün orjinal değil sanırım.
Mesaj tarihi:
çok net yan sanayi abi bu. ps3 tuşuna bak iyice bi ordan anlaşılıo. ayrıca x,kare falan tuslarının duruslarından da belli sony olmadığı.

orjinali

http://www.nokkonwud.com/images/games/peripherals/dualshock3/playstation3_dualshock_white_horizontal.jpg
Mesaj tarihi:
yok ya biotech filan değil marka. kutunun sol üst köşesinde ve kendi üstünde sony yazıyor işte,başka bi marka belirtisi yok. kaliteli yan sanayiymiş öyle dediler,lolz

neyse ya,morfare'den sipariş verdim,bunu geldiği gibi geri yollıycam.
Mesaj tarihi:
adamı kötü yönlendirmişim ahaha ama orjinal gibiydi yahu

bide 60 lira az değil.hani benim 2. kol 15 liralık kontorland fakat ztn orjinal fiyatları 70-80 arası oluyor
Mesaj tarihi:
yaktın beni Red! :p evet cidden birebir orjinal gibi. aslında kalitesi için de orjinalden pek farkı yok diyor sorduklarım ama uğraşamam,vakumlu paket zaten açınca iadesi de yalan olur filan.
Mesaj tarihi:
orjinal onlar, gelmsi turkiyeyede gordum teknosada gecen

kirmizidan istiyordum ben asil, resimelrd emetalik gibi duruyordu ama direk cocuk oyuncagi plasitgi gibi yakindan, mat bole dandik bi kirmizi hic begenmedim ben bole metalik kan kirmizi istiyorum

artik ya beyaz alirim 2. yi yada pembe, gumus filan
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
shoptodan bunu getirttim,ps3 için açık ara en iyi gamepad sanırım. hem kablosuz,hem sixaxis,hem dualshock,hem de xbox gamepadi şeklinde. cidden inanılmaz,tavsiye ederim ps3te xbox gamepadi arayan herkese.
  • Yeni Oluştur...